Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji (choć może potrwać nawet 12 dni), to już 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG (wyższe niż 1 mIU/ml). Wówczas otwiera się możliwość przeprowadzenia testu ciążowego... Znalazlam...
raczej wszedzie tyle kosztuje niestety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:04
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Kap czekaj patrzac na ostatni cykl to troche Ci trwal...zrob test za dwa dni i tyle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:09
-
Jak masz wykresy na owu to wydrukuj jest tu wiele cennych info dla lekarza o twoich cyklach
-
Milcia wrote:Wykresy biorę ze sobą oczywiście. Wszystkie wyniki wydrukowałam od maja zeszłego roku. Teraz jeszcze opisze każdy cykl, co było brane, jaki monitoring. Chyba jakieś opowiadanie normalnie stworzę
Ale sie wyluzowalam pod prysznicem az spac sie mi zachcialo....laski chcialabym zeby juz bylo tydzien pozniej.. najlepiej cale 2....iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:epopeje walnij ihihhihi
Ale sie wyluzowalam pod prysznicem az spac sie mi zachcialo....laski chcialabym zeby juz bylo tydzien pozniej.. najlepiej cale 2....
tez bym chciala zahipnotyzowac sie na jakies 2 tygodnie , bo to czekanie i niepewnosc sa niedozniesienia
kapturnica, Madziara lubią tę wiadomość