Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiara no niestety;/
a jak patrzyłam na ten doz.pl to owszem można zamówić ale odebrać i tak w aptece więc i tak recepta...
a ta kochana panie w aptece mi powiedziała że jak mi będzie potrzebny jeszcze to żebym tylko dała jej znać
ale wstyd byłoby mi nadużywać jej życzliwości....w końcu w razie czego nie mam problemu z dostaniem recept.
pierogi z kurczakiem? ohhh jak bym zjadła takiego pierożka:)
Kasia muach:*:*
Kinga Ty głodomorze:) sama bym coś zjadła ale czekam do południa, wtedy drugie śniadanie, dwie kajzerki z szynką
a na obiad nie mam pojęcia chyba nic:P frytki usmażę bo potem idziemy do teściowej na imieniny-Krystyny uhhh -
n9o ja po sniadanku cos tzreba bylo wszamac....piekna pogoda trzeba z niej dzis skorzystac i an myjnie skocze autko umyc..od soboty snieg zajebioza uwielbiam to....znow sie zrobi zimno mokro i dodatkowo przygnebiajaco....ehh ale co poradzimy.?nic trzeba scisnac posladki i dzialac dalej....juz bym chciala wpol do 5 i wiedziec na czym stoje z ta moja dupa...:-;/ mysle ze po usg i badaniu bede juz miala jakis obraz sytuacji bo jak nie to HMM WOLE NIE MYSLEC ZE SIE NIC NIE DOWIEM I STRACE I KASE I CZAS....
-
My mialyśmy podwójną dawkę wiec dłuźej od Kasi test nawet do 14 dni moze na test mylnie wpływać juz poczytałam tragediavże lekarze nie informują o tym że pregnyl wpływa na test i laski robią i sie cieszą a potem dupa