Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski cos chyba ze mną nie tak .
Mam coraz większe zawroty prawie w autousie bym poleciała na podłogę, a w obuwniczym kupilam buty i na schodach nie mogłam równowagi złapać jakby ktoś mna szarpał na boki i poleciałam na schodach na kolanach sie zatrzymałam , masakra leże i karuzelę mam, chyba hormony mi burze robia ale stlukłam kolana ledwo zginam ale jest plus nie zwracam uwagi na bol w macicy bo kolana strasznie bolą -
Wiedziałam ale cicho siedziałam a z faceten też mam przeboje mówi, ze się nie uda że jakbyśmy podpłacili to już dawnoby była .
-
Ja wiem, ze to hormony temperatura mi leci w gorę bardzo szbko , piersi kłują'swędzą, szczypią jak idę to kombinuję jak podrapać
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Laski cos chyba ze mną nie tak .
Mam coraz większe zawroty prawie w autousie bym poleciała na podłogę, a w obuwniczym kupilam buty i na schodach nie mogłam równowagi złapać jakby ktoś mna szarpał na boki i poleciałam na schodach na kolanach sie zatrzymałam , masakra leże i karuzelę mam, chyba hormony mi burze robia ale stlukłam kolana ledwo zginam ale jest plus nie zwracam uwagi na bol w macicy bo kolana strasznie bolą
oj...Asiu to kiepsko ja jeszcze dzis mowilam ze u mnie Oki,ale nie strasznie mnie boli prawy jajnik pregnyl chyba nie daje o sobie zapomniec:(