Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Ja pierdziu, ale się zaczęłam denerwować jutrem
-
kapturnica wrote:hahahahha dobre Asiek rozwalilas system...nie mierze w piczce tempki to nie bede go tam pchac jak mierze w buzi...ale mnie sfrustrowala...nosz sie bawi ze mnaw ciuciubabke....
Oj tam jak raz zmierzysz to się nic nie stanie -
Idia wrote:A myślisz, że czemu mam kwokę za awatar? Bo 2 tygodnie składam jaja a potem je wysiaduje.
Kopsnij jaki masz patent na wysiadywanie -
Milcia wrote:Czytałam właśnie opinie o tej lekarce, do której mam iść, ale już zakończyłam ten proceder, bo jeszcze gorzej mi. Jutro w pracy to chyba osiwieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 20:06
-
Ok więc mykam spać jutro wielki dzień jak sie doczłapię do gina to już sukces będzie
Kasiu postaram sie sprawe z receptą załatwic.
Jak mi jajka popekały to juz atres wykopię razem z termometrem.
Miłych snów Kasia nie martw się coby nie było to jestesmy z tobą.Idia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ok więc mykam spać jutro wielki dzień jak sie doczłapię do gina to już sukces będzie
Kasiu postaram sie sprawe z receptą załatwic.
Jak mi jajka popekały to juz atres wykopię razem z termometrem.
Miłych snów Kasia nie martw się coby nie było to jestesmy z tobą.
Nie smutam dzis mnie mlody tak wysciskal po szkole ze myslalam ze mi cycki zgniecie...no nic gorszego mnie nie moze spotkac niz zalanie krwia z rana...na razie w majtkach cisza...le moglaby juz przyjsc przynajmniej cycki by mnie rpzestaly bolec..bo dzis daja sie mocno we znaki,.,, -
Idia wrote:No właśnie! Kto wie czy dziecka Kapturem/ Kapturnicą nazwać nie powinnam