Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Ja jak brałam CLO, to dwie rano na czczo.
Kurcze pierwsze słyszę zeby tak ktos brał ja brałam rano i na wieczór -
Tak znowu mnie męczy mam teraz 37,7 masakra a jeszcze nie weszłam na luteine pocieszm się tylko , że progesteron musi być już ok skoro tak winduje bez lutki
-
laski a u mnie jajca jak balony...wyszykowalam piczke do badanka przed wyjsciem z domu paczama tam ciemne brunatne plamki...to se mysle ahhha sucza przylazla wiec tyle ze zaoszczedze na usg i badaniu..wiec jak poszlamdo gina sie juz nie badalam bo przeciez @sie rozkreca....pogadalam z łoskiem i stanelo na tym ze w nast czwartek mam przyjsc po skierowanko do szpitala...wygladalo to tak bedzie rano 1dzien przychodzenie do szpitala wszystkie badania od razu ,,,,na nast dzien zabieg kauteryzacji i droznosci i 3ci dzien wypisik....nie wzial za wizyte ani grosika az mnie zdziwil..no ale tyle u niego na plusik..lece do amtki do domu bo mam wrazenie ze wkladka mokra wpadam do chalupy paczam a tam kuva nic...tylko troche sluzu..No i sie w ch.,a zrobilam bo nie zbadalam..a @nie ma iplamienie ustalo....Ja nigdy nie plamie zawsze od razu jak sie cos pojawia to jest @przez to mnie to tak zmylilo....i gowno wiem dalej czy jest czy nie ejst torbiel...dopiero u 2giego gina w srode bede wiedziec co dalej....Teraz zaczne sie denerwowac zeby @przyszla jak najszybciej.....i tak zle i tak nie dobrze..lata,m sprawdzam i guzik nic nie ma troche bialego sluzu...Ja wiedzialam ze w glowie mam nie halo ale ze moj caly org jest tak pojevany..to nie saadzilam...
Joanna0071, Idia lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja pójdę po niedzieli zbadać progesteron na naturalnym cyklu. Zobaczymy co mi wyjdzie. Nigdy nie badałam.
Ja miałam tylko 12,78 progesteron
Estradiol 74,18
Lh 7,18
Fsh 5,72 -
Ja tą @ to wogule miałam jakbym nie miała w nocy wcale suchutko a w dzień tylko plamienie lub brudzenie bez skurczy i bólu
-
Domyślam się jaki szlak Cię trafił ale zobacz termometrem jak beda na nim ślady to @ idzie i dobrze, że usg nie robił bo bys sie zle czuła wiedzac że @ jest jak nic na termometrze nie będzie to idz w tygodniu na betę jak / nie nadejdzie wiem wiem Ty to wszysko już wiesz
-
Ja już odplywam chodzę spać z kurami wy też ? Znoszę jaja kurcze tylko patrzeć jak mi piura urosną
Idia lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Domyślam się jaki szlak Cię trafił ale zobacz termometrem jak beda na nim ślady to @ idzie i dobrze, że usg nie robił bo bys sie zle czuła wiedzac że @ jest jak nic na termometrze nie będzie to idz w tygodniu na betę jak / nie nadejdzie wiem wiem Ty to wszysko już wiesz
Madziara lubi tę wiadomość