X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha zmieniam na takie uniwersalne:) całe tamto lato przejeżdziłam na zimówkach:P to teraz jak chwile pojeżdżę na letnich nic się nie stanie:P

aaa no to powiedz że Ci mąż zeżarł ze dwie tabletki:P może poskutkuje:)
    mój jutro idzie do odpowiedniej osoby aby mu ten pregnyl mój podzieliła na 10 części wooow nawet nie wiedziałam ze to można dzielić:P a potem clo wdrażamy...choć mój się upiera że clo juz nie potrzebne.....ale JA WIEM LEPIEJ!!!

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ne daj sie ma wcinac go i juz hehehe....wiesz ja tam uwazam wzgl opon ze jak sa do wszystkiego to sa do niczego...Witaj w klubie ja tamto lato na zimowych rzejezdzilam bo juz na ten rok sie nie nadawaly to stwierdzilam ze sciacham je do konca ..hihihihi
    aaa i jesio jedno na wszelkie laparo udrazniania biora po okresie..wiec najlepiej tak zaraz poczatkiem sie umawiac cyklu zeby go nie stracic..ale wlasnie zastanow sie nad tym moze to by ne bylo glupie ;)
    powiem ze przeliczylam tabsy i w opakowaniu brakuje mi jednej..i musi przepisac ;0

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:28

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kacha akurat bede konzyc okres na wizycie:D wiec luz
    a co to ta kauteryzacja?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kauteryzacje wykonuje sie na jajnikach jesli jest problem z owulacja i samodzielnym pekaniem jajek...polega ona na tym ze sciagana jest was=rstwa zgrubialej skory z jajnika i nakluwane sa w 2, czasem do 4miejscach jajniki by ulatwic uwalnanie jajek...ja mialam w 2000r resekcje klinowa bardziej drastyczny zabieh ale podzialal bo zaczelam miec wlasne owulki a wczesniej nc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle po rozmowie z ginem ze skoro raz podzialalo to i podziala znow ,trzeba tylko to sciac w pizdu i pozwolic jajnikom samyym prace podjac...Ja i tak sie od kwietnia wspomoge clo ;0wtedy jajka powiny byc baaardzo zdrowe...ale przynajmniej nie bedzie torbielek...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty jak bys wracala na clo kiedy to nie pozwol podac se za pozno pregnylu..wczoraj pytalam tego welza i mi pwoiedzial ze od 18mm sie podaje..ze takie co maja 26mm to troche pozno podawanie bo przy peknieciu sa za duze...I jeszcze stwierdzil ze dawka 5tys ktora mi dal pregnyl stanowczo byla za mala...
    3opinie 3roznych ginow sie mi pokryly.,...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:33

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yhyyyy a to bede wedziała jak z nim gadać.
    podsunę mu sama pomysł z tą laparo i kauteryzacją ewentualną....
    zresztą czuję że jak do niego wejdę to nie wyjdę wcześniej niż po godzinie.

kurde ale mam roboty w piątek ehhh;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia podaj mu pomysl laparo zwiadowczej, ze nie wiesz czy masz jajowody drozne i co z jajnikami......powiedz ze jajka ci nie chca rosnac , nie pekaja i przerastaja...przy laparo wtedy jak juz widza to robia wsio po kolei za jednym zamachem i droznosc i kauteryzacje i jak sa jakies zrosty i endometrioza usuwaja...
    Ja juz sie doczekac nie moge zaczne od dzis odliczac hihh musze kupic jakas pizame bo takich rzecvzy to ja nie uzywam.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jedno musze w srode ywdrzec estrofem zeby brac na poczatku cyjklu..to grosze laska kosztuje a na endo jak znalazl..moje slabo roslo :-/
    ha estrofem , clo , podwojny pregnyl , metformina..Bedzie mial co pisac w srode :D Nie wyjde bez tego zestawu na kwiecien :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe oj Kasia zazdroszczę takiego poukładania:)
    fajnie jak sie wie na czym sie stoi:)
    ja to zbyt wiele nie moge powiedzieć, jedynie przypuszczenia mi zostają bo nawet nie wiem czy mnie skieruje do szpitala wiedząc ze badania męża dupiate. no zobaczymy:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie powinien cie skierowac ...bo przeciez to tez jest leczenie ;) a wiedzialabys co u cb..szkoda tylko ze ja bede prawie3dni od neta odcieta :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee Kaśka komórki teraz nety mają a na szpitalu może choć wi fi bedzie:)

teraz kalkulując moje pregnyle to rzeczywiscie miałam za późno podawane;/ ehhh
    ale mi od razu na ostatnim monitoringu wyszło że jaja duże to pewnie i pregnyl był bez sensu....
    no nic zmieniam lekarza i dobrze mi z tym

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    spokojnie powinien cie skierowac ...bo przeciez to tez jest leczenie ;) a wiedzialabys co u cb..szkoda tylko ze ja bede prawie3dni od neta odcieta :(

a jak Ci tam beda grzebać? przez cipke? czy wziernikami? a może operacja brrrr

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia usypiaja cie wiec nic nie czujesz;0pelna narkoza/..robia ci3dziurki 2po bokach i jedna w pepku ..i tyle masz sladow..Wpuszczaja gaz zeby cie nadmuchac by mieli pole do dzialania i grzerbia tam ...Malo inwazyjny zabieg a moze rpzyniesc wiele korzysci zarowno fizycznych jak i dla spokoju umyslu ;0
    Ja po kolczyku ma jedna to moga ja powiekszyc hihihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:00

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie czujesz to czym sie rpzejmowac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:05

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    eee Kaśka komórki teraz nety mają a na szpitalu może choć wi fi bedzie:)

teraz kalkulując moje pregnyle to rzeczywiscie miałam za późno podawane;/ ehhh
    ale mi od razu na ostatnim monitoringu wyszło że jaja duże to pewnie i pregnyl był bez sensu....
    no nic zmieniam lekarza i dobrze mi z tym
    moj szajsun android mial jedna wielka wade..laczyl sie wszedzie z netem i mimo ze net bl nawet z routera w domu to wpierdzielal kase..wiec zmienialm w nim ustawienia i teraz zero neta w nim,....ehh moja stara nokia to bylo to...bateruia max trzymala dlugo..do tego esy latwo bylo pisac i mmsy ladne...mi wiecej nie tzreba ale stluklam i wzielam tel co mi malz kupil niestety samsungi to szajsungi zwlaszcza dotykowki :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak slabego okresu to aj nigdy nie miewalam...kurde co jest :-/ juz sie powinna rozkrecic mocniej :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia dziś moze sie rozkręcić popołudniu albo jutro rano na maxa, ja tak mam po wszystkich specyfikach.

ja mam teraz dotykowy telefon i jestem zadowolona choć ja zwolenniczka guzikowców tak teraz jestem zadowolona. łapie mi ładnie bezprzewodówki darmowe i nie pobiera dodatkowych opłat.

a to ten zabieg to spoko taki przeżyję:) bo jak bym miała mieć bliznę jak po cesarce to bym chyba na zawał zeszła:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam stresa.. :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia co się dzieje?

Gdybym miała suwaczek, to byłby prawie identyczny jak Twój :)
    u nas dziś 1 rok, 9 miesięcy i 5 dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:22

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ