Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kacha zmieniam na takie uniwersalne:) całe tamto lato przejeżdziłam na zimówkach:P to teraz jak chwile pojeżdżę na letnich nic się nie stanie:P
aaa no to powiedz że Ci mąż zeżarł ze dwie tabletki:P może poskutkuje:)
mój jutro idzie do odpowiedniej osoby aby mu ten pregnyl mój podzieliła na 10 części wooow nawet nie wiedziałam ze to można dzielić a potem clo wdrażamy...choć mój się upiera że clo juz nie potrzebne.....ale JA WIEM LEPIEJ!!! -
no ne daj sie ma wcinac go i juz hehehe....wiesz ja tam uwazam wzgl opon ze jak sa do wszystkiego to sa do niczego...Witaj w klubie ja tamto lato na zimowych rzejezdzilam bo juz na ten rok sie nie nadawaly to stwierdzilam ze sciacham je do konca ..hihihihi
aaa i jesio jedno na wszelkie laparo udrazniania biora po okresie..wiec najlepiej tak zaraz poczatkiem sie umawiac cyklu zeby go nie stracic..ale wlasnie zastanow sie nad tym moze to by ne bylo glupie
powiem ze przeliczylam tabsy i w opakowaniu brakuje mi jednej..i musi przepisac ;0Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:28
-
kauteryzacje wykonuje sie na jajnikach jesli jest problem z owulacja i samodzielnym pekaniem jajek...polega ona na tym ze sciagana jest was=rstwa zgrubialej skory z jajnika i nakluwane sa w 2, czasem do 4miejscach jajniki by ulatwic uwalnanie jajek...ja mialam w 2000r resekcje klinowa bardziej drastyczny zabieh ale podzialal bo zaczelam miec wlasne owulki a wczesniej nc...
-
mysle po rozmowie z ginem ze skoro raz podzialalo to i podziala znow ,trzeba tylko to sciac w pizdu i pozwolic jajnikom samyym prace podjac...Ja i tak sie od kwietnia wspomoge clo ;0wtedy jajka powiny byc baaardzo zdrowe...ale przynajmniej nie bedzie torbielek...
-
A ty jak bys wracala na clo kiedy to nie pozwol podac se za pozno pregnylu..wczoraj pytalam tego welza i mi pwoiedzial ze od 18mm sie podaje..ze takie co maja 26mm to troche pozno podawanie bo przy peknieciu sa za duze...I jeszcze stwierdzil ze dawka 5tys ktora mi dal pregnyl stanowczo byla za mala...
3opinie 3roznych ginow sie mi pokryly.,...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:33
-
yhyyyy a to bede wedziała jak z nim gadać.
podsunę mu sama pomysł z tą laparo i kauteryzacją ewentualną....
zresztą czuję że jak do niego wejdę to nie wyjdę wcześniej niż po godzinie.
kurde ale mam roboty w piątek ehhh;/ -
Kasia podaj mu pomysl laparo zwiadowczej, ze nie wiesz czy masz jajowody drozne i co z jajnikami......powiedz ze jajka ci nie chca rosnac , nie pekaja i przerastaja...przy laparo wtedy jak juz widza to robia wsio po kolei za jednym zamachem i droznosc i kauteryzacje i jak sa jakies zrosty i endometrioza usuwaja...
Ja juz sie doczekac nie moge zaczne od dzis odliczac hihh musze kupic jakas pizame bo takich rzecvzy to ja nie uzywam. -
i jeszcze jedno musze w srode ywdrzec estrofem zeby brac na poczatku cyjklu..to grosze laska kosztuje a na endo jak znalazl..moje slabo roslo
ha estrofem , clo , podwojny pregnyl , metformina..Bedzie mial co pisac w srode Nie wyjde bez tego zestawu na kwiecien -
hehe oj Kasia zazdroszczę takiego poukładania:)
fajnie jak sie wie na czym sie stoi:)
ja to zbyt wiele nie moge powiedzieć, jedynie przypuszczenia mi zostają bo nawet nie wiem czy mnie skieruje do szpitala wiedząc ze badania męża dupiate. no zobaczymy:) -
eee Kaśka komórki teraz nety mają a na szpitalu może choć wi fi bedzie:)
teraz kalkulując moje pregnyle to rzeczywiscie miałam za późno podawane;/ ehhh
ale mi od razu na ostatnim monitoringu wyszło że jaja duże to pewnie i pregnyl był bez sensu....
no nic zmieniam lekarza i dobrze mi z tym -
kapturnica wrote:spokojnie powinien cie skierowac ...bo przeciez to tez jest leczenie a wiedzialabys co u cb..szkoda tylko ze ja bede prawie3dni od neta odcieta
a jak Ci tam beda grzebać? przez cipke? czy wziernikami? a może operacja brrrr -
kasia usypiaja cie wiec nic nie czujesz;0pelna narkoza/..robia ci3dziurki 2po bokach i jedna w pepku ..i tyle masz sladow..Wpuszczaja gaz zeby cie nadmuchac by mieli pole do dzialania i grzerbia tam ...Malo inwazyjny zabieg a moze rpzyniesc wiele korzysci zarowno fizycznych jak i dla spokoju umyslu ;0
Ja po kolczyku ma jedna to moga ja powiekszyc hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:00
-
Robotka1 wrote:eee Kaśka komórki teraz nety mają a na szpitalu może choć wi fi bedzie:)
teraz kalkulując moje pregnyle to rzeczywiscie miałam za późno podawane;/ ehhh
ale mi od razu na ostatnim monitoringu wyszło że jaja duże to pewnie i pregnyl był bez sensu....
no nic zmieniam lekarza i dobrze mi z tym -
Kasia dziś moze sie rozkręcić popołudniu albo jutro rano na maxa, ja tak mam po wszystkich specyfikach.
ja mam teraz dotykowy telefon i jestem zadowolona choć ja zwolenniczka guzikowców tak teraz jestem zadowolona. łapie mi ładnie bezprzewodówki darmowe i nie pobiera dodatkowych opłat.
a to ten zabieg to spoko taki przeżyję bo jak bym miała mieć bliznę jak po cesarce to bym chyba na zawał zeszła:P