Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia wrote:Leżę, leżę
W moim miejscu pracy jest strasznie gorąco. Wróciłam dziś do domu i rzuciłam się na wodę. Od razu wypiłam 1litr.
No i mam 1 pytanie. Zadałam na wątku o TSH ale zero odpowiedzi. Czy z lekiem na tarczycę jest jak z antybiotykiem? Trzeba go brać o stałej godzinie? Czy można mieć jakieś przesunięcie?
Mój obłożnie (ehę ehę) chory mąż kazał Was dziewczyny pozdrowić
Ja biore rano na czczo pół godziny przed sniadaniem :)A biore Euthyrox 50 -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:a ja przytylam 5 kg przez miesiac i w jeansy sie nie mieszcze ....dobrze ze mam sporo getrow i tunik albo sukienek ...
nie wiem czy ta owulka byla czy bedzie... Taka dziwna jestem !!
a daj spokoj nic mi nie mow ja przez tarczyce tez sporo przytyłam i najgorsze ze w zaden sposob nie moge tego zgubic -
kiniaczek84 wrote:a daj spokoj nic mi nie mow ja przez tarczyce tez sporo przytyłam i najgorsze ze w zaden sposob nie moge tego zgubic
-
kapturnica wrote:kurde yto ja mam chyba szczescie bo ja znow na tym leku i diecie super chudne...mam 7900teraz mniej na wadze od 7lutego.....Szczesciara ze mnie....
oj tak pozazdroscic Kapciu u mnie nie jest tak wesoło chociaz odkad zaczełam pic wode jakbym deczko spadła -
nick nieaktualny
-
kiniaczek84 wrote:oj tak pozazdroscic Kapciu u mnie nie jest tak wesoło chociaz odkad zaczełam pic wode jakbym deczko spadła
-
Madziara wrote:A ja to wpierd nie waze duzo bo 53 kg. Wiec jest ok ..ale wczesniej przez to wszystko nerwy z 58 kg schudlam na 45...ale jak tak dalej pojdzie,,,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 17:20
-
kapturnica wrote:ja sobie powiedzialam ze minimum 10kg musze schudnac...pozytywnie to wplynie na jajniki...i zaczne brac d-chiroinositol od nast cyklu....ten musze skrocic tabsami zeby sie wyrobic z cyklem na swieta....jak sie @ pospieszy to moze sie uda....poza tym jak teraz ciazy nie ma to dietka bedzie dalej ostro trzymana(ciekawe co z antygenami i jakk cala trojca tarczycowa)na 28mam wizyte to bede wiedziec jak zrobie badania czy naprawde mam to hashimoto czy tylko tarczyca tak pokazala...oby sie usg mylilo........jeszcze zabieg tez swoje zrobi ze sie jesc nie ebdzie chcialo....
ja dzis byłam na badaniach robiłąm TSH.FT3,FT4(dzis wyniki) i dodatkowo juz dla własnej informacji ATPO (niestety dopiero jutro)ale jestem ciekawa co tam słychac