X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dzisiaj do kliniki na pierwszą wizytę.

ash lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ale mam stresa.. :(
    spokojnie.będzie dobrze, po wizycie bedziesz się czuła o niebo lepiej bo bedziesz wiedziała na czym stoisz.
    Milcia a gdzie u was leży problem? po Twojej czy po męża stronie bo nie pamiętam

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • ash Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, będzie dobrze! Zobaczysz

ug3715nmrb0zdbvc.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ale mam stresa.. :(
    stres stresem ale zaczniesz wreszcie miec jakies konkrety a nie czytanie z fusow...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra to ja sie ide chyba podotleniac :D i do fryzjera new design trza prdzielnac :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:36

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe miłego wypoczywania Kapciu:D:D

Milcia nawet mnie nie denerwuj że za 2 tygodnie ja tak będę się stresowałą wizytą w klinice.....
    jaką klinikę wybraliście i do jakiego lekarza?

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia problem jest po mojej stronie. Tarczyca i takie tam. Niby teraz już wszystko w normie, ale znowu prolaktyna wyskoczyła. My do kliniki na miejscu w Poznaniu idziemy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde laski cos mi sie okres nie podoba tylko przy sikaniu jakies skrzepkow pare a tak to nic na podpasce :-/ To nie okres plamienie jakies :-/ nigdy tak nie mialam..brzuch naprdl ze 2nospy az wzielam drugi dzien z kolei...a sie nic nie chce wylewac , tylko przy badaniu w srodku troche rozciagliwego sluzu podbarwionego krwia brunatna..a rano bylo wiecej ale taka jak jest na koniec okresu :( ..Mam wrazenie ze szyjka dalej jest wysoko..twarda lekko otwarta...Kurde jak mnie to wkurza to chyba od tych lekow..
    Asia ty cos wspominalas ze u cb tez bylo jakos inaczej?tez mialas tak?..zmierzyloam temp w srodku..mam 37,3..w buzi 37,1.....co jest?....to chyba nie jest normalna temp w piczce przy okresie:-/.tym bardziej skoro ja mam duzo nizsze tempki zawsze...
    Ewidentnie te leki tak to wszystko skolowaly :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 13:44

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha wiem że to Cię dziwi ale chyba po wspomagaczach tak większość z nas ma...zobacz na Asię, ostatnio miała dużo skrzepów i potem krew, u mnie było to samo więc wierzę że u Ciebie może być podobnie....u mnie zazwyczaj jak przez dzień było takie brudzenie to już w nocy mnie zalewało...
    to chyba tak już musi być.
    jak tam włoski?? zadowolona?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kacha wiem że to Cię dziwi ale chyba po wspomagaczach tak większość z nas ma...zobacz na Asię, ostatnio miała dużo skrzepów i potem krew, u mnie było to samo więc wierzę że u Ciebie może być podobnie....u mnie zazwyczaj jak przez dzień było takie brudzenie to już w nocy mnie zalewało...
    to chyba tak już musi być.
    jak tam włoski?? zadowolona?
    ale mi zaniklo..wvczoraj tylko kilka plam dzis rano wiecej a teraz nic wiec cykl nie zamknelam...16dniowa fl to juz max masakra......tylko te silne bole zostaly...boje sie ze sie mi wszytsko w uj przesunie i bede mogla zapomniec o cyklu w kwietniu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 14:40

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie skręca z nerwów. Brzuch mnie boli :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciebie z nerwow mnie z uj wie jak nienormalnej pseudo-miesiaczki.....wszystko musi byc tak skomplikowane u mnie..jprdziele no nie moge nawet okres dostac normalnie jak czlowiek...zeby nowy cykl zaczac...To juz masochizm losu nede mna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 14:46

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILCIA uhhh trzymam za Ciebie gorąco kciuki:) zobaczysz że będzie dobrze:) aaa i nie zapomnij wziąć spisu wszystkich witamin i leków jakie bierzecie z mężem:)
    ja planuję wziąć:)

KASIA no a jak włosy bos się na tym okresie skupiła:)
    zobaczysz że krwawienie się rozkręci..

a i słyszałam że jak się zaczyna krwawić popołudniem późnym to cykl się liczy jako od kolejnego dnia.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde mój za 20 minut będzie jojkami świecił aaaa!!!
    a ja się zwalniam godzinkę a co! idę na solarium i na jakiś ciucholand:D i potem do tego ortodonty

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na solarium tez bym poszla bo nie pamietam kiedy bylam...na ciuszki tez bym poszla...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia mój mąż nic nie bierze.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mogę jeszcze z wami? Trochę samotna się czuję. Tu nie pasuje, na fioletowe jeszcze za szybko.

Dziś od 7 byłam w pracy do 10 potem przyjechała do domu. Pobolwa mnie brzuch. Nie mocno ale dość by już to czuć. Wciąż w tym samym miejscu. Nie myślcie, że się martwię.Czytałam, że to normalne.

Milcia, też jestem z Poznania :) Nie bój się. Nic gorszego niż sama sobie wyobrażasz się nie dowiesz, a z całą pewnością dowiesz się rzeczy mniej przerażających.

Przygotuj się. Żebyś głowy nie straciła. Nawet pytania wypisz na kartce. Wtedy będdziesz mieć pewność, że wszystkiego co chcesz to się dowiesz.

Kap. uśmiechnij się. Ciota zołza z Tobą pogrywa. Ja tak latami miałam. Plemienia 5 dni i nigdy nie wiedziałam czy to już @ czy nie. Ale temp ci dziś tak spadła, że ona musi być tuż tuż.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia ...przeciez rzadnej ciazowce nie kazemy tu nie pisac ...zostan z nami pisz !! Co i jak jak sie czujesz ...jestesmy psiapsioly z ovufriend i to sie nie zmieni czy w ciazy... czy nie...

ps moze oszczedzaj sie ...moze jakies zwolnienie...odpocznij troche ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 16:07

Idia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MILCIA uhhh trzymam za Ciebie gorąco kciuki:) zobaczysz że będzie dobrze:) aaa i nie zapomnij wziąć spisu wszystkich witamin i leków jakie bierzecie z mężem:)
    ja planuję wziąć:)

KASIA no a jak włosy bos się na tym okresie skupiła:)
    zobaczysz że krwawienie się rozkręci..

a i słyszałam że jak się zaczyna krwawić popołudniem późnym to cykl się liczy jako od kolejnego dnia.
    kasia zasnelam na godzine.. moj org sie rozregulowal niezle........okresu nie ma..Brzuch boli dalej ajc kiedy ta sucz nadejdzie..........
    wloski ok -chyba hhiiih obcielam troche , tyl zrobilam sobie n tzw kopulke.... i duzo lepiej podobno wygladam Moj syn tak stwierdzil... .......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 16:28

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę, leżę :)

W moim miejscu pracy jest strasznie gorąco. Wróciłam dziś do domu i rzuciłam się na wodę. Od razu wypiłam 1litr.

No i mam 1 pytanie. Zadałam na wątku o TSH ale zero odpowiedzi. Czy z lekiem na tarczycę jest jak z antybiotykiem? Trzeba go brać o stałej godzinie? Czy można mieć jakieś przesunięcie?

Mój obłożnie (ehę ehę) chory mąż kazał Was dziewczyny pozdrowić ;)

uwo9skjovnetfmk9.png
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ