Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Ale mam stresa..
Milcia a gdzie u was leży problem? po Twojej czy po męża stronie bo nie pamiętam -
Kurde laski cos mi sie okres nie podoba tylko przy sikaniu jakies skrzepkow pare a tak to nic na podpasce To nie okres plamienie jakies nigdy tak nie mialam..brzuch naprdl ze 2nospy az wzielam drugi dzien z kolei...a sie nic nie chce wylewac , tylko przy badaniu w srodku troche rozciagliwego sluzu podbarwionego krwia brunatna..a rano bylo wiecej ale taka jak jest na koniec okresu ..Mam wrazenie ze szyjka dalej jest wysoko..twarda lekko otwarta...Kurde jak mnie to wkurza to chyba od tych lekow..
Asia ty cos wspominalas ze u cb tez bylo jakos inaczej?tez mialas tak?..zmierzyloam temp w srodku..mam 37,3..w buzi 37,1.....co jest?....to chyba nie jest normalna temp w piczce przy okresie:-/.tym bardziej skoro ja mam duzo nizsze tempki zawsze...
Ewidentnie te leki tak to wszystko skolowaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 13:44
-
Kacha wiem że to Cię dziwi ale chyba po wspomagaczach tak większość z nas ma...zobacz na Asię, ostatnio miała dużo skrzepów i potem krew, u mnie było to samo więc wierzę że u Ciebie może być podobnie....u mnie zazwyczaj jak przez dzień było takie brudzenie to już w nocy mnie zalewało...
to chyba tak już musi być.
jak tam włoski?? zadowolona? -
Robotka1 wrote:Kacha wiem że to Cię dziwi ale chyba po wspomagaczach tak większość z nas ma...zobacz na Asię, ostatnio miała dużo skrzepów i potem krew, u mnie było to samo więc wierzę że u Ciebie może być podobnie....u mnie zazwyczaj jak przez dzień było takie brudzenie to już w nocy mnie zalewało...
to chyba tak już musi być.
jak tam włoski?? zadowolona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 14:40
-
ciebie z nerwow mnie z uj wie jak nienormalnej pseudo-miesiaczki.....wszystko musi byc tak skomplikowane u mnie..jprdziele no nie moge nawet okres dostac normalnie jak czlowiek...zeby nowy cykl zaczac...To juz masochizm losu nede mna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 14:46
-
MILCIA uhhh trzymam za Ciebie gorąco kciuki:) zobaczysz że będzie dobrze:) aaa i nie zapomnij wziąć spisu wszystkich witamin i leków jakie bierzecie z mężem:)
ja planuję wziąć
KASIA no a jak włosy bos się na tym okresie skupiła:)
zobaczysz że krwawienie się rozkręci..
a i słyszałam że jak się zaczyna krwawić popołudniem późnym to cykl się liczy jako od kolejnego dnia. -
nick nieaktualny
-
Hej, mogę jeszcze z wami? Trochę samotna się czuję. Tu nie pasuje, na fioletowe jeszcze za szybko.
Dziś od 7 byłam w pracy do 10 potem przyjechała do domu. Pobolwa mnie brzuch. Nie mocno ale dość by już to czuć. Wciąż w tym samym miejscu. Nie myślcie, że się martwię.Czytałam, że to normalne.
Milcia, też jestem z Poznania Nie bój się. Nic gorszego niż sama sobie wyobrażasz się nie dowiesz, a z całą pewnością dowiesz się rzeczy mniej przerażających.
Przygotuj się. Żebyś głowy nie straciła. Nawet pytania wypisz na kartce. Wtedy będdziesz mieć pewność, że wszystkiego co chcesz to się dowiesz.
Kap. uśmiechnij się. Ciota zołza z Tobą pogrywa. Ja tak latami miałam. Plemienia 5 dni i nigdy nie wiedziałam czy to już @ czy nie. Ale temp ci dziś tak spadła, że ona musi być tuż tuż. -
nick nieaktualnyIdia ...przeciez rzadnej ciazowce nie kazemy tu nie pisac ...zostan z nami pisz !! Co i jak jak sie czujesz ...jestesmy psiapsioly z ovufriend i to sie nie zmieni czy w ciazy... czy nie...
ps moze oszczedzaj sie ...moze jakies zwolnienie...odpocznij troche ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 16:07
Idia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:MILCIA uhhh trzymam za Ciebie gorąco kciuki:) zobaczysz że będzie dobrze:) aaa i nie zapomnij wziąć spisu wszystkich witamin i leków jakie bierzecie z mężem:)
ja planuję wziąć
KASIA no a jak włosy bos się na tym okresie skupiła:)
zobaczysz że krwawienie się rozkręci..
a i słyszałam że jak się zaczyna krwawić popołudniem późnym to cykl się liczy jako od kolejnego dnia.
wloski ok -chyba hhiiih obcielam troche , tyl zrobilam sobie n tzw kopulke.... i duzo lepiej podobno wygladam Moj syn tak stwierdzil... .......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 16:28
-
Leżę, leżę
W moim miejscu pracy jest strasznie gorąco. Wróciłam dziś do domu i rzuciłam się na wodę. Od razu wypiłam 1litr.
No i mam 1 pytanie. Zadałam na wątku o TSH ale zero odpowiedzi. Czy z lekiem na tarczycę jest jak z antybiotykiem? Trzeba go brać o stałej godzinie? Czy można mieć jakieś przesunięcie?
Mój obłożnie (ehę ehę) chory mąż kazał Was dziewczyny pozdrowić