X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszke sie pilnuje z dieta wiec mam nadzieje ze beda efekty nawet zmieniłam vitaminki z femibionu na pregne bo jest z kwasami omega 3

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no selen i omega 3 plus witaminy z grupy b i wit d sa dla nas zbawieniem....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no selen i omega 3 plus witaminy z grupy b i wit d sa dla nas zbawieniem....

oprócz selenu mam ten cały zestaw w vit.pregna plus

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    oprócz selenu mam ten cały zestaw w vit.pregna plus
    Kiniolek selen dla hasi jest bardzo wazny...wprowadz sobie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduszkowanie teraz odpada chyba? Mam dziś taką chcicę, że aż ciężko mi się powstrzymać :)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kiniolek selen dla hasi jest bardzo wazny...wprowadz sobie...

kurcze to koniecznie musze zakupic

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia ja biore 100ug selenu z dodatkiem wit e codziennie 1tabletke....mysle ze wiecej nie potzreba...jakbys poczytala to ona wylapujeszkodliwy dla nas jod i uspokaja antygeny....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Serduszkowanie teraz odpada chyba? Mam dziś taką chcicę, że aż ciężko mi się powstrzymać :)
    przeciez ciaza to nie choroba..jesli nie masz plamien ani krwwien to sex nie powoduje poronienia...oczywiscie wszystkow granicach rozsadku..

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kinia ja biore 100ug selenu z dodatkiem wit e codziennie 1tabletke....mysle ze wiecej nie potzreba...jakbys poczytala to ona wylapujeszkodliwy dla nas jod i uspokaja antygeny....

za tydzien ide do endo zapytam o ten selen,ale faktycznie własnie wyczytałam na opakowaniu jest zapisane ze wspomaga prawidłowe funkcjonowanie tarczycy

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delikatnie to mozecie...Idia...

ja mam 165 cm wzrostu to nie moge duzo wazyc bo bym byla malym paczkiem...a moj maz ma 187 cm i 95 kg wazy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 18:57

Idia lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

To tak delikatnie :)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wykonuj dziwnych figur...moj gin mowil ze normalnie mozna,... Ja dzis tez mam taka ochote na seks chyba meza zaciagne..
    moze ten Costagnus tak dziala...albo moj coraz wiekszy temperament...

Idia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 19:51

• Idia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzecznie na plecach. Ino mój m. się boi. Mówi że lubi tę fasolę i mam się opanować aż mnie gin nie zbada... A ja hmmm mnie w głowie jedno :)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niech cie popiesci...a ty jego...
    pozdrawiam...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej juz was czytam nie było mnie dziś latałam wszędzie niestety gin nie zgodził się wypisać recept twierdząc że to żły omen :-) szkoda starałam się za 10 dni mam być u niego

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Hej juz was czytam nie było mnie dziś latałam wszędzie niestety gin nie zgodził się wypisać recept twierdząc że to żły omen :-) szkoda starałam się za 10 dni mam być u niego
    a jak samopoczucie??widzisz u mnie tez nie widac bylo cialka zoltego tylko plyn w zatoce...a ten najladniejszy nie pekl tylko przerosl...kiedy kazal ci zaczac brac lutke????...obawiam sie ze skoro na pregnylu 10000 nie strzelil to male sznase ze peknie sam. Identyczna sytuacja jak i u mnie Asiek,,,,...moze byc torbiel...ehhh to leczenie Dlatego ja ie na kauteryzacje...gdyby pekly u mnie 2mialabym podwojna szanse , a nie strach przed kolejna torbiela.
    Okresu dalej nie mam tylko plamie delikatnie co umniesie nie zdarzalo nigdy ...mozna zwariowac...tak dluga fl to bym sobie nie wysnila ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 21:37

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje zawroty nadal są mowił że tak reaguje mój błednik na pregnyl i mam uważać nic nawet mi nie powiedzial o plynie w zatoce moim zdaniem to tamten sie wchłonął a tan rośnie był płaski a terz wygląda jak balonik boli mnie juz kilka godzin martwię sie lutkę kazal drać od dziś i dzialać bo ten moze peknąc ale go nie posucham bo to nie ma sensu zablokuje owu juz nie wiem czy dobrze robie

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Moje zawroty nadal są mowił że tak reaguje mój błednik na pregnyl i mam uważać nic nawet mi nie powiedzial o plynie w zatoce moim zdaniem to tamten sie wchłonął a tan rośnie był płaski a terz wygląda jak balonik boli mnie juz kilka godzin martwię sie lutkę kazal drać od dziś i dzialać bo ten moze peknąc ale go nie posucham bo to nie ma sensu zablokuje owu juz nie wiem czy dobrze robie
    asia a jak nie wezmiesz to bedzie dalej rosl...lutka go przyblokuje zeby nie rozrastal sie bardziej....jedna czy dwiema tabsami nie zablokujesz owu....spokojnie...a cialka zoltego po tamtym nie widzial???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 21:52

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nic nie widział

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ