Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia wrote:Serduszkowanie teraz odpada chyba? Mam dziś taką chcicę, że aż ciężko mi się powstrzymać
Idia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kinia ja biore 100ug selenu z dodatkiem wit e codziennie 1tabletke....mysle ze wiecej nie potzreba...jakbys poczytala to ona wylapujeszkodliwy dla nas jod i uspokaja antygeny....
za tydzien ide do endo zapytam o ten selen,ale faktycznie własnie wyczytałam na opakowaniu jest zapisane ze wspomaga prawidłowe funkcjonowanie tarczycykapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej juz was czytam nie było mnie dziś latałam wszędzie niestety gin nie zgodził się wypisać recept twierdząc że to żły omen szkoda starałam się za 10 dni mam być u niego
-
Joanna0071 wrote:Hej juz was czytam nie było mnie dziś latałam wszędzie niestety gin nie zgodził się wypisać recept twierdząc że to żły omen szkoda starałam się za 10 dni mam być u niego
Okresu dalej nie mam tylko plamie delikatnie co umniesie nie zdarzalo nigdy ...mozna zwariowac...tak dluga fl to bym sobie nie wysnila ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 21:37
-
Moje zawroty nadal są mowił że tak reaguje mój błednik na pregnyl i mam uważać nic nawet mi nie powiedzial o plynie w zatoce moim zdaniem to tamten sie wchłonął a tan rośnie był płaski a terz wygląda jak balonik boli mnie juz kilka godzin martwię sie lutkę kazal drać od dziś i dzialać bo ten moze peknąc ale go nie posucham bo to nie ma sensu zablokuje owu juz nie wiem czy dobrze robie
-
Joanna0071 wrote:Moje zawroty nadal są mowił że tak reaguje mój błednik na pregnyl i mam uważać nic nawet mi nie powiedzial o plynie w zatoce moim zdaniem to tamten sie wchłonął a tan rośnie był płaski a terz wygląda jak balonik boli mnie juz kilka godzin martwię sie lutkę kazal drać od dziś i dzialać bo ten moze peknąc ale go nie posucham bo to nie ma sensu zablokuje owu juz nie wiem czy dobrze robie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 21:52