Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:obstawiam u cb owu kolo20dnia cyklu ...czyli tak za 2, 3 dni powinniscie zaczac myslec o staranach co 2gi dzien zeby swiezynki zawsze czekaly...Milcia zauwazylam jedno ze u cb nie ebdzie problemow medycznych...wy tylko celowaliscie nie wtedy co powinniscie ihihihih pamietasz jak ci to napisalam..ze owu masz pozna?
Pamiętam. Tylko, że ja jeszcze obawiam się co może to HSG pokazać. -
spokojnie Milcia ja tez bede miec hsg jesli cos jest zapchane to lepiej to rpzepchac i wiedziec ze jest ok..niz gdybac pozniej czemu sie nie udaje...dlatego ja tak gonie te wszystkie zabiegi..chce to posprawdzac i wiedziec ze jesli pzoniej coos nie bedzie wychodzilo to tylko dlatego ze nie ma szczescia...
-
aspirin cardio 100mowisz...no ja biore acard 75mg ze on ejst dobry wlasnie przy hashi jakas laska na hashi polecila ze jej po poronieniu lekarz kazal..i ze jak zajdzie w ciaze ma brac zastrzyki z heparyny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 22:36
-
Milcia wrote:Mi kazała ten Aspirin. A bromergon nawet do 12 tygodnia ciąży można brać.
-
a jesio co do wykresu podwazylam owu przez to zecofajac sie 6tempek w tyl roznica jest doslownie tylko 0.15 to za malo przy owu..mysle ze jak ejst owu to 0,2 to takie minimum wzrost i przez 3, 4nasteone tempki,...dlatego ci napisalam ze to nie owu ze wykres jest oszukany....
-
Laski myślałam, że w nocy umrę. Chyba po tej jednej tabletce Bromka było mi tak źle. Obudziłam się o2.30 i poszłam do kibelka. Myślałam upadnę na podłogę. Ból głowy, brzucha, zawroty i mdłości. Doszłam jakoś do łóżka i jak się położyłam, to trochę przeszło. Dzisiaj wezmę chyba pół tabletki. Wczesnej tak brałam i nic mi nie było.
-
no u mnie juz jest @ uff powiem ci ze odetchnelam..mierzylam rano z ciekawosci 36.7 jak na mnie wysoko nawet bardzo , ale to moze dlatego ze tarczyca sie unormowala na eutheryxie ..ale sie @ rozkrecila ladnie i ciesze sie ze moj plan na laparo wypali
Ale tak dlugiej fl to ja nie sadzuilam ze mamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 08:33