X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ile w końcu cykl trwał?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny widze , że nie tylko ja miałam wczoraj emocjonujacy wieczór i kiepskie samopoczucie , Kasiu super , że idzie wszystko zgodnie z planem to dodaje Ci spokoju:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    To ile w końcu cykl trwał?
    w sumie kochana 32dni..w 16dniu byla owu i 16dni faza lutealna :-/ wiem ze p[rawidlowa ale myslalam ze bedzie krotsza tak kolo14 max

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 08:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Hejka dziewczyny widze , że nie tylko ja miałam wczoraj emocjonujacy wieczór i kiepskie samopoczucie , Kasiu super , że idzie wszystko zgodnie z planem to dodaje Ci spokoju:-)
    jak dzis Asiek???co zdecydowalas kochanie?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Taki bol jak opisujesz to bol z przerosnietego pecherzyka.....znam to skads i to bardzo dobrze :-/ ....serduszkowanie jest wtedy strasznie bolesne...
    Moze sie uda i go zruszyliscie...chociaz jak mi powiedzial gin ostatnuio jak nie pekl po pregnylu to sam raczej juz ma male szanse... Trzymam w kciuki zeby sie u ciebie udalo..Bo zaslugujesz na to by przynajmneij miec mozliwosc sprobowac a nie wiecznie klody pod nogami :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 08:52

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dokładnie przynajmniej po raz pierwszy jestem w kregu rosnacych jajek :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podczas serduszkowania to dokladnie czulam kształt pechola a bolał strasznie ale w misjonarskiej podkuliłam nogi i bol juz był mega ale nie dalam po sobie poznać:-) wiedzialam, ze albo teraz pęknie albo nigdy :-) nie wiem czy dobrze robię ale cieszę sie ze wkoncu mam mozliwość podejmowania takich decyzji a swoja droga to nie gra mi to że owu niby było i co po paru dniach moge znowu pęknąć, jak to jest?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia szczerze>>nie pekniesz..to jest moje zdanie

jesli ovu bylo to powuyzej 24h juz nie ma mozl pekniecia nast pecherzyka...dlatego zdziwilo mnie to co powiedzial twoj gin,,.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg wiedzy medycznej kolejy peecherzyk moze peknac do 24h po pierwszym zanim cialko zolte zablokuje reste pecherzykow to raz..dwa jesli jednak nie pekl tamten tylko zanikl..wchlonal sie co jest bardzo prawdopodobne to ten pecherzyk poki nie dostanie dawki progesteronu bedzie dalej przyrastal...Malusie sa szanse ze sam peknie skoro juz jest tak duzy a nie zadzialala na niego taka dawka pregnylu....... :( .....
    Asiek chcialabym sie mylic....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:12

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owszem, zdarza się, że jednocześnie dojrzewają dwa pęcherzyki dominujące i może nastąpić uwolnienie dwóch komórek jajowych, ale tylko w odstępie kilku godzin jedna po drugiej...potem sie wchlaniaja..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:17

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie gin sam sie gubil na usg po podaniu pregnylu..nie znalezlismy cialka zoltego tylko plyn w zatoce...Widzial jednak miejsce po peknieciu tego mniejszego,.,,,naczynka krwionosne i stwierdzil ze cialko zolte zostalo przysloniete przez torbielke...Wydaje mi sie ze u mnie ovu byla patrzac na temperatury jakie miewalam w drugiej fazie cyklu...Ale sadze rowniez ze ten pecherzyk co pekl moglbyc niestety za malo dojrzaly...a ten 22mm tlusciutki i okroglutki nie poddal sie dawce 5tys pregnylu,..Dlatego wiem ze dawka 10tys tez moze u mnie nie zadzialac na pecherzykl juz bedacy w okolicy 20mm

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Owszem, zdarza się, że jednocześnie dojrzewają dwa pęcherzyki dominujące i może nastąpić uwolnienie dwóch komórek jajowych, ale tylko w odstępie kilku godzin jedna po drugiej...
    dojkladnie do 24godzin..czytalam o tym i dopytywalam gina

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego tym bardziej nie napalm się na nic chcę tylko wiedzieć, że z mojej strony zrobiłam wszystko i to dwa razy :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Dlatego tym bardziej nie napalm się na nic chcę tylko wiedzieć, że z mojej strony zrobiłam wszystko i to dwa razy :-)
    tak ASIEK CO MOGLYSMY TO ZROBILYSMY..W NAST CYKLU ZASTANOW SIE NAD PRO cos tam , kurde to chyba inna nazwa jakas byla..no nie powiem ci na 100%..na pekniecie podobno dziewczyny po nim nie mialy problemu...Ja i tak po kauteryzacji w nast cyklu podam sobie 5tys pregnylu w razie W...ale musze go najpierw zdobyc troche podchodzac tego mojego gina..Nie powiem mu ze ide na laparo tylko zasugeruje podwojna dawke na nast cykl..Bede meic wtedy na 2kolejne cykle pregnyl w zaPASIE BY WSPOMOC...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:23

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    POLUKAJ NA TEMPKE ZOBACZYSZ CZY BEDA SKOKI..BO KJURDE MAM WRAZENIE ZE JEDNAK NIE MIALAS JESZCZE OWU...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie ovulka u niej byla tak jak wykres zaznaczyl trzy nizsze i wyzsza...ona moze w 2 i 3 dpo spac w dol ale jutro powinna odbic...badz jutro nizsza bedzie i potem w gore pojdzie i ovu przesunie ovulacje o te 2 dni pozniej czy 3 .

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym ze Madzia gin jej powiedzial ze byla owulka , nie znalazl jednak cialka i nic jej o plynie nie wspomnial...i rowniez powiedzial ze nast zaraz bedzie..ale kilka dni minelo wiec jedno wyklucza drugie :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2owulki w ciagu kilku dni to malo realne...Dziwie sie ze ginekolog cos takiego pwoiedzial..On chyba za bardzo sam nie wie czy byla juz czy nie..bo by takiego byka jej nie pierdyknal..Dla Asiuli lepsze by bylo ze jednak owu byla juz a ten przerosl i zrobila co mogla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny:)odebralam wyniki TSH 1,87 ft4 i ft3 w normie wiec jest Oki oby tak dalej:)

kapturnica, aszka lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Hej Dziewczyny:)odebralam wyniki TSH 1,87 ft4 i ft3 w normie wiec jest Oki oby tak dalej:)
    superr ile czasu jestes na hormonach??? jeszcze te antygeny./.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:37

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 334 335 336 337 338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ