Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczyny widze , że nie tylko ja miałam wczoraj emocjonujacy wieczór i kiepskie samopoczucie , Kasiu super , że idzie wszystko zgodnie z planem to dodaje Ci spokoju:-)
-
Taki bol jak opisujesz to bol z przerosnietego pecherzyka.....znam to skads i to bardzo dobrze ....serduszkowanie jest wtedy strasznie bolesne...
Moze sie uda i go zruszyliscie...chociaz jak mi powiedzial gin ostatnuio jak nie pekl po pregnylu to sam raczej juz ma male szanse... Trzymam w kciuki zeby sie u ciebie udalo..Bo zaslugujesz na to by przynajmneij miec mozliwosc sprobowac a nie wiecznie klody pod nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 08:52
-
A podczas serduszkowania to dokladnie czulam kształt pechola a bolał strasznie ale w misjonarskiej podkuliłam nogi i bol juz był mega ale nie dalam po sobie poznać wiedzialam, ze albo teraz pęknie albo nigdy nie wiem czy dobrze robię ale cieszę sie ze wkoncu mam mozliwość podejmowania takich decyzji a swoja droga to nie gra mi to że owu niby było i co po paru dniach moge znowu pęknąć, jak to jest?
-
wg wiedzy medycznej kolejy peecherzyk moze peknac do 24h po pierwszym zanim cialko zolte zablokuje reste pecherzykow to raz..dwa jesli jednak nie pekl tamten tylko zanikl..wchlonal sie co jest bardzo prawdopodobne to ten pecherzyk poki nie dostanie dawki progesteronu bedzie dalej przyrastal...Malusie sa szanse ze sam peknie skoro juz jest tak duzy a nie zadzialala na niego taka dawka pregnylu....... .....
Asiek chcialabym sie mylic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:12
-
nick nieaktualnyOwszem, zdarza się, że jednocześnie dojrzewają dwa pęcherzyki dominujące i może nastąpić uwolnienie dwóch komórek jajowych, ale tylko w odstępie kilku godzin jedna po drugiej...potem sie wchlaniaja..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:17
-
U mnie gin sam sie gubil na usg po podaniu pregnylu..nie znalezlismy cialka zoltego tylko plyn w zatoce...Widzial jednak miejsce po peknieciu tego mniejszego,.,,,naczynka krwionosne i stwierdzil ze cialko zolte zostalo przysloniete przez torbielke...Wydaje mi sie ze u mnie ovu byla patrzac na temperatury jakie miewalam w drugiej fazie cyklu...Ale sadze rowniez ze ten pecherzyk co pekl moglbyc niestety za malo dojrzaly...a ten 22mm tlusciutki i okroglutki nie poddal sie dawce 5tys pregnylu,..Dlatego wiem ze dawka 10tys tez moze u mnie nie zadzialac na pecherzykl juz bedacy w okolicy 20mm
-
Madziara wrote:Owszem, zdarza się, że jednocześnie dojrzewają dwa pęcherzyki dominujące i może nastąpić uwolnienie dwóch komórek jajowych, ale tylko w odstępie kilku godzin jedna po drugiej...
-
Dlatego tym bardziej nie napalm się na nic chcę tylko wiedzieć, że z mojej strony zrobiłam wszystko i to dwa razy
-
Joanna0071 wrote:Dlatego tym bardziej nie napalm się na nic chcę tylko wiedzieć, że z mojej strony zrobiłam wszystko i to dwa razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:23
-
nick nieaktualny
-
2owulki w ciagu kilku dni to malo realne...Dziwie sie ze ginekolog cos takiego pwoiedzial..On chyba za bardzo sam nie wie czy byla juz czy nie..bo by takiego byka jej nie pierdyknal..Dla Asiuli lepsze by bylo ze jednak owu byla juz a ten przerosl i zrobila co mogla...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:31