Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW tym miesiacu testowalam 4 marca i testuje 30 marca nawet dwa razy w miesiacu a kolezanka do mnie ty nie w ciazy a ja napewno nie w tym miesiacu...a kto jeszcze wie...nie staram sie jakos specjanie ...moimi temp sie nie sugerujcie bardzo bo mierzone raz o 7 raz 8 niektore jak juz wstalam..
-
Takie podejscie skutkuje najlepiej lekarzmi powiedział ze najcześciej jak damy sobie na luz , jakis oddech, wypoczynek miesieczny to wtedy ciaza
-
Pęcherzyk nadal jest. Urósł o mm. Endo ponad 10 mm. We wtorek idę kolejny raz i jak nie urośnie, to opuszczamy cykl. A pytałam o tą temperaturę, to powiedziała, że może być taka zafałszowana, bo być może jest jakaś pozostałość po ciałku żółtym z poprzednich cykli. Jak dostane okres, to po Hsg możemy się starać.
kapturnica, Joanna0071, Idia lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Pęcherzyk nadal jest. Urósł o mm. Endo ponad 10 mm. We wtorek idę kolejny raz i jak nie urośnie, to opuszczamy cykl. A pytałam o tą temperaturę, to powiedziała, że może być taka zafałszowana, bo być może jest jakaś pozostałość po ciałku żółtym z poprzednich cykli. Jak dostane okres, to po Hsg możemy się starać.
Idia lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Pęcherzyk nadal jest. Urósł o mm. Endo ponad 10 mm. We wtorek idę kolejny raz i jak nie urośnie, to opuszczamy cykl. A pytałam o tą temperaturę, to powiedziała, że może być taka zafałszowana, bo być może jest jakaś pozostałość po ciałku żółtym z poprzednich cykli. Jak dostane okres, to po Hsg możemy się starać.
-
Milcia wrote:Jeśli pęcherzyki u mnie tak wolno rosną, to rzeczywiście utwierdza się owulacja ok 25 dnia i cykl 40 dni.
-
Joanna0071 wrote:Mi tez wolno rosły ale na clo rosna jak na drozdzach tylko nie wiem czy pekają
-
Hehe dokladnie szkoda ze codziennie na monit nie mozna isc chociaz do momentu pekniecia i pare dni po potem pod koniec cyklu a tak epoka kamienia łupanego mysli czlowierk bezustannie urosnie, peknie jest plyn, cialko i dupa musi czekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 14:58
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Hehe dokladnie szkoda ze codziennie na monit nie mozna isc chociaz do momentu pekniecia i pare dni po potem pod koniec cyklu a tak epoka kamienia łupanego mysli czlowierk bezustannie urosnie, peknie jest plyn, cialko i dupa musi czekac
Czyli zostaje zabieg , potem clo , monit monit i jesio raz monit...a pozniej czekanie na wyniki