X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    dzwonili do mnie, że mają obsówę i że mam przyjść na 14,20.
    nerwowki ciag dalszy....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym miesiacu testowalam 4 marca i testuje 30 marca nawet dwa razy w miesiacu a kolezanka do mnie ty nie w ciazy a ja napewno nie w tym miesiacu...a kto jeszcze wie...nie staram sie jakos specjanie ...moimi temp sie nie sugerujcie bardzo bo mierzone raz o 7 raz 8 niektore jak juz wstalam..

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie podejscie skutkuje najlepiej :-) lekarzmi powiedział ze najcześciej jak damy sobie na luz , jakis oddech, wypoczynek miesieczny to wtedy ciaza :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jak dac na luz jak w naszym przypadku owu nie ma??na luz to moze dac ktos kto co miesiac owulacje ma i sam peka...Ja jakbym tak dala na luz to owulke moze za 5lat bym miala heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk nadal jest. Urósł o mm. Endo ponad 10 mm. We wtorek idę kolejny raz i jak nie urośnie, to opuszczamy cykl. A pytałam o tą temperaturę, to powiedziała, że może być taka zafałszowana, bo być może jest jakaś pozostałość po ciałku żółtym z poprzednich cykli. Jak dostane okres, to po Hsg możemy się starać.

kapturnica, Joanna0071, Idia lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Pęcherzyk nadal jest. Urósł o mm. Endo ponad 10 mm. We wtorek idę kolejny raz i jak nie urośnie, to opuszczamy cykl. A pytałam o tą temperaturę, to powiedziała, że może być taka zafałszowana, bo być może jest jakaś pozostałość po ciałku żółtym z poprzednich cykli. Jak dostane okres, to po Hsg możemy się starać.
    czyli tempke to mozna jednak o kant dupy rozbic ehhh...

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli pęcherzyki u mnie tak wolno rosną, to rzeczywiście utwierdza się owulacja ok 25 dnia i cykl 40 dni.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    wychodzi na to ze masz podobny jak my roblem...pecherzyk rosnie ale pozniej zmniejsza tempo./...ciekawe co dalej czy urosnie czy tak jak u nas zahamuje sie wzrost...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Jeśli pęcherzyki u mnie tak wolno rosną, to rzeczywiście utwierdza się owulacja ok 25 dnia i cykl 40 dni.
    tak wlasnie sadzilam..dzisiejsza tempka moze mylic..ciekawe co w nastepne dni.,...ale ostatnio mialas dlugo utrzymujaca sie temperature wlasnie w poznych dniach...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziała mi, że mogę mierzyć i sprawdzać z tym co ona mi powie, ale jak jej powiedziałam, że już mi wyznaczyło na weszły wtorek owulację, to powiedziała, że widocznie u mnie nie będzie temperatura miarodajna.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u wiekszoci dziewczyn z zaburzona owulacja....u nas tak jakby org sie przygotowywal do owu....a jej nie ma..Bez monitoringu czarno widze te nasze owulki eh...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez nie jest miarodajna :-) macie jeszcze szanse Milciu :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez wolno rosły ale na clo rosna jak na drozdzach :-) tylko nie wiem czy pekają

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze mierzenie tempki to tak trzeba troche z przymruzeniem oka bedzie traktowac i opierac sie tylko i wylacnie na monitorowaniu calego cyklu..przynajmniej do owulki...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    U mnie tez nie jest miarodajna :-) macie jeszcze szanse Milciu :-)
    Asia bo my jestesmy wyjatkowe :D nasze org wala w ch.. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 14:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Mi tez wolno rosły ale na clo rosna jak na drozdzach :-) tylko nie wiem czy pekają
    zostaje nam clo to to i ja zauwazylam na szczescie na ans dziala bo przyspiesza ich wzrost..teraz tylko zeby jesio chcialy pekac bylob ideale..Mam nadzieje ze kauteryzacja pomoze...Bo faszerowac sie ciagle zastrzykami ehhh czarno to widze... :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dokladnie szkoda ze codziennie na monit nie mozna isc :-) chociaz do momentu pekniecia i pare dni po :-) potem pod koniec cyklu a tak epoka kamienia łupanego mysli czlowierk bezustannie urosnie, peknie jest plyn, cialko i dupa musi czekac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 14:58

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Hehe dokladnie szkoda ze codziennie na monit nie mozna isc :-) chociaz do momentu pekniecia i pare dni po :-) potem pod koniec cyklu a tak epoka kamienia łupanego mysli czlowierk bezustannie urosnie, peknie jest plyn, cialko i dupa musi czekac
    ale na powaznie wychodzi naprawde na to ze bez monitoringu to do usranej smierci mozna celowac...nikt nie ejst w stanie zmusic sie co2gi dzien do sexa przez przykladowo kilka meisiecy non stop..zajezdzic sie mozna...
    Czyli zostaje zabieg , potem clo , monit monit i jesio raz monit...a pozniej czekanie na wyniki :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)odebrałam wyniki ATPO niestety nadal 1300 ale dobrze chociaz ze sie zatrzymałoa nie zwiekszyło.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze lakarze maja to w nosie ile nam czasu to zajmie

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ