X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    dzwonili do mnie, że mają obsówę i że mam przyjść na 14,20.
    nerwowki ciag dalszy....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym miesiacu testowalam 4 marca i testuje 30 marca nawet dwa razy w miesiacu a kolezanka do mnie ty nie w ciazy a ja napewno nie w tym miesiacu...a kto jeszcze wie...nie staram sie jakos specjanie ...moimi temp sie nie sugerujcie bardzo bo mierzone raz o 7 raz 8 niektore jak juz wstalam..

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie podejscie skutkuje najlepiej :-) lekarzmi powiedział ze najcześciej jak damy sobie na luz , jakis oddech, wypoczynek miesieczny to wtedy ciaza :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jak dac na luz jak w naszym przypadku owu nie ma??na luz to moze dac ktos kto co miesiac owulacje ma i sam peka...Ja jakbym tak dala na luz to owulke moze za 5lat bym miala heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk nadal jest. Urósł o mm. Endo ponad 10 mm. We wtorek idę kolejny raz i jak nie urośnie, to opuszczamy cykl. A pytałam o tą temperaturę, to powiedziała, że może być taka zafałszowana, bo być może jest jakaś pozostałość po ciałku żółtym z poprzednich cykli. Jak dostane okres, to po Hsg możemy się starać.

kapturnica, Joanna0071, Idia lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Pęcherzyk nadal jest. Urósł o mm. Endo ponad 10 mm. We wtorek idę kolejny raz i jak nie urośnie, to opuszczamy cykl. A pytałam o tą temperaturę, to powiedziała, że może być taka zafałszowana, bo być może jest jakaś pozostałość po ciałku żółtym z poprzednich cykli. Jak dostane okres, to po Hsg możemy się starać.
    czyli tempke to mozna jednak o kant dupy rozbic ehhh...

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli pęcherzyki u mnie tak wolno rosną, to rzeczywiście utwierdza się owulacja ok 25 dnia i cykl 40 dni.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    wychodzi na to ze masz podobny jak my roblem...pecherzyk rosnie ale pozniej zmniejsza tempo./...ciekawe co dalej czy urosnie czy tak jak u nas zahamuje sie wzrost...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Jeśli pęcherzyki u mnie tak wolno rosną, to rzeczywiście utwierdza się owulacja ok 25 dnia i cykl 40 dni.
    tak wlasnie sadzilam..dzisiejsza tempka moze mylic..ciekawe co w nastepne dni.,...ale ostatnio mialas dlugo utrzymujaca sie temperature wlasnie w poznych dniach...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziała mi, że mogę mierzyć i sprawdzać z tym co ona mi powie, ale jak jej powiedziałam, że już mi wyznaczyło na weszły wtorek owulację, to powiedziała, że widocznie u mnie nie będzie temperatura miarodajna.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u wiekszoci dziewczyn z zaburzona owulacja....u nas tak jakby org sie przygotowywal do owu....a jej nie ma..Bez monitoringu czarno widze te nasze owulki eh...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez nie jest miarodajna :-) macie jeszcze szanse Milciu :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez wolno rosły ale na clo rosna jak na drozdzach :-) tylko nie wiem czy pekają

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze mierzenie tempki to tak trzeba troche z przymruzeniem oka bedzie traktowac i opierac sie tylko i wylacnie na monitorowaniu calego cyklu..przynajmniej do owulki...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    U mnie tez nie jest miarodajna :-) macie jeszcze szanse Milciu :-)
    Asia bo my jestesmy wyjatkowe :D nasze org wala w ch.. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 14:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Mi tez wolno rosły ale na clo rosna jak na drozdzach :-) tylko nie wiem czy pekają
    zostaje nam clo to to i ja zauwazylam na szczescie na ans dziala bo przyspiesza ich wzrost..teraz tylko zeby jesio chcialy pekac bylob ideale..Mam nadzieje ze kauteryzacja pomoze...Bo faszerowac sie ciagle zastrzykami ehhh czarno to widze... :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dokladnie szkoda ze codziennie na monit nie mozna isc :-) chociaz do momentu pekniecia i pare dni po :-) potem pod koniec cyklu a tak epoka kamienia łupanego mysli czlowierk bezustannie urosnie, peknie jest plyn, cialko i dupa musi czekac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 14:58

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Hehe dokladnie szkoda ze codziennie na monit nie mozna isc :-) chociaz do momentu pekniecia i pare dni po :-) potem pod koniec cyklu a tak epoka kamienia łupanego mysli czlowierk bezustannie urosnie, peknie jest plyn, cialko i dupa musi czekac
    ale na powaznie wychodzi naprawde na to ze bez monitoringu to do usranej smierci mozna celowac...nikt nie ejst w stanie zmusic sie co2gi dzien do sexa przez przykladowo kilka meisiecy non stop..zajezdzic sie mozna...
    Czyli zostaje zabieg , potem clo , monit monit i jesio raz monit...a pozniej czekanie na wyniki :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)odebrałam wyniki ATPO niestety nadal 1300 ale dobrze chociaz ze sie zatrzymałoa nie zwiekszyło.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze lakarze maja to w nosie ile nam czasu to zajmie

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ