Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:Tylko ze lakarze maja to w nosie ile nam czasu to zajmie
-
kiniaczek84 wrote:Hej:)odebrałam wyniki ATPO niestety nadal 1300 ale dobrze chociaz ze sie zatrzymałoa nie zwiekszyło.
-
Jutro zadzwonie do innej przychodni poczytalam opinie jednego wybralam i przetestuję, jesli bedzie ok to kamien z serca
-
Joanna0071 wrote:Bede tez musiala to badanie zrobic
Asiek pomysl o laparo...moze by sie udalo ci zrobic na nfz normalnie jesli tym razem sie nie uda...po kauteryzacji bedziemy same pekac przynajmniej jakis czas... -
kapturnica wrote:Kurcze wysoko a stosowalas diete wykluczajaca czy jadlas normalnie wszystkie produkty co moga uczulac???zacznij wcinac ten selen on haMUJE
starałam sie wykluczac szkodliwe produkty ale teraz musze juz całkowicie podstosowac sie pod diete poki co czekam do piatku do wizyty endo. -
Joanna0071 wrote:Jutro zadzwonie do innej przychodni poczytalam opinie jednego wybralam i przetestuję, jesli bedzie ok to kamien z serca
-
kiniaczek84 wrote:starałam sie wykluczac szkodliwe produkty ale teraz musze juz całkowicie podstosowac sie pod diete poki co czekam do piatku do wizyty endo.
-
Wszystko co powinnam miec zrobione z krwi i zabiegi przygniote nowego gina bo mialam tylko kilka hormonow badanych
-
Joanna0071 wrote:Wszystko co powinnam miec zrobione z krwi i zabiegi przygniote nowego gina bo mialam tylko kilka hormonow badanych
robilam tsh ft3 ft4 oraz anty tpo i anty tg ..plus krew ,mocz cholesterol , zelazoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 15:18
-
kapturnica wrote:A idz ..na sama mysl o tych antygenach to mam dreszcze ze strachu...bierz Kinia acard caly czas...w razie ciazy pomaga zeby twoj org nie odrzucil zarodka...to raz a dwa pomaga na rozrzedzenie krwi zeby kosmowka sie nie odkleila..bierze sie caly czas oprpcz krwawien...
dzieki Kapciu za cenne wskazówki:)Biore sie za siebie konkretnie