Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia wszystko ma zgodnie z planem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 16:57
Idia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Idia wrote:Hej dziewczyny;)
Odespałam pracę i Was poczytałam. Ta tempka to fakt, jakoś gra Wam na nosie i jedynie może za orientacyjna robić.
Kap ty @ już masz, wyrobisz się do laparo?[/QUO
Laparo plan na 24marca do szpitala , w czwartek ide po skierowanie...wiec wyrobic sie wyrobie bankowo..
wrr wlasnie zablokowalam sobie konto na necie jprdole musze do banku jutro leciec..wklepalam 3razy zle haslo wrrrrrrrrrrr Glupi notebook nie wchodza literki i jest problem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 17:22
-
Joanna0071 wrote:Ja mam ten sam problem wychodzę na analfabetkę
Wisz Asiek mialas racje @ po clo jakas dziwna wczoraj lało sie ze mnie jak z kaczki a dzis malo o...dziwnie jakos... -
nick nieaktualnyJa tez juz w domu....dzis sie zajezylam na kolezanki z roku ..chcialy dzis test pisac bo za 2 tyg cos nie pasilo tylko nie powiedzialy o tym reszcie grupy a wiedzialy tydzien temu ze termin przelozony ..i bylo wyjmujemy karteczki...uffff
postanowilam odreagowac z mezem w lozku po powrocie...teraz spi ...ja chyba tez sie zdrzemne.. A dzis rano mialam bol jak miesiaczkowy tsk mnie trzymal ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 18:06
-
nick nieaktualny
-
Właśnie kminię o co chodzi z tym leżeniem na brzuszku...? Przed, po w trakcie???
Przed- nie:P
W trakcie- to chyba było na kolankach bo mnie jajniki tak bolały i były tak wielkie że jak dotknęłam podbrzusza to je wyczuwałam a tak nie bolało w trakcie aż tak bardzo- co nie znaczy że nie bolało wcale ;P
Po- przez chwilę o ile dobrze pamiętam to na brzuchu- M mnie przygwoździł
Jak się chłopa 2 razy w 1 dzień męczy to potem się biedak ruszyć nie może:P
A ja tak z innej parafii. Owu wyznacza mi datę porodu na 19 listopada- Światowy Dzień Toalet!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:06
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa brzuchu u kobiet z tylozgieciem i przodopochyleniem..dlatego trzymam w gorze i potem klade sie na brzuch..i tak spie !!!
tylko nie daj na imie jakos od tego!?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:08
Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość