Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle dzis tak nie uleze bo mialam ochote na ...zwykle nie jadam...nesvite z platkami owsianymi czy musli z kawalkami czekolady i truskawek ktore czyba nawet nie lezaly kolo truskawek...z goracym mlekiem...i to tez zjadlam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:20
kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia dreczy mnie to skad mozesz miec takie przypuszczenia , przeczucie...badz wiedze w stosunku do mnie !?
jak sie spelni powiem zes pozytywna czarownica ...noo czarodziejka
jutro wracam do pracy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:25
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No akurat nie obawiam sie laparo majac w doswiadczeniu juz resekcje klinowa jajnikow przy otwieraniu calkiem powlok brzusznnych..wiec uwazam ze to akurat bedzie pryszcz w porownaniudo tamtego zabiegu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:25
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co poczytałam sklady, dziłanie leków- pregnyl, choragon i ovitralle i wychodzi na to że to to samo tylko firma i cena inna.
-
Madziara wrote:Noo brzuch to juz gorzej ...tylko czasem laparo konczy sie otwartym brzuchem.
....dawno to mialas robione... -
kapturnica wrote:https://www.youtube.com/watch?v=grudVIwqBeQ Asiej jakbys chciala sie zapoznac z kauteryzacja o co to biega to masz linka sloneczko......
-
Idia wrote:Dziewczyny, tak myślę. Tylko mnie nie besztajcie.
U mnie laparo chyba jest bez sensu jako ewentualność skoro drugi raz zaszłam to nawet jak by się cudak nie utrzymał (a ustaliłyśmy już, że się utrzyma ), to laparo jest raczej bez sensu. -
Madziara wrote:Asia dreczy mnie to skad mozesz miec takie przypuszczenia , przeczucie...badz wiedze w stosunku do mnie !?
jak sie spelni powiem zes pozytywna czarownica ...noo czarodziejka
jutro wracam do pracy ...
Cicho bo sie wyda czekaj cierpliwie i mysl tylko o dobrych rzeczach -
nato miast on nie wspominal do tej pory o kauteryzacji..o niej od razu powiedzial ten drugi ordynator oddzialu ., ze onmi nie radzi bawic sie w stymulacje tylko poddac laparo nboskoro po resekcji zaczelam owulke miec to kauteryzacja to znow przywroci ..Po tylu latach na jajnikach nie ma nawet sladu wczesniejszego zabiegu..Ale chcialam sie rpzekonac czy nie obejdzie sie bez tego..Torbiele mi jednak daja popalic wiec wiem ze musze to zrobic..No i do gostka wrocilam heh
-
kapturnica wrote:hmmm a menopur??cos mi sie asiek obilo o uszy...
Menopur to inny lek podaje się go juz wczesniej aby pecherzyki rosły tak jak na clo i monit sie robi jest z moczy kobiet po menopauzie -
Moim skromnym zdaniem tak moze ten ovitralle ciutke inny tylko dla tego ze to kopia gonadotropiny podobno ale dla mnie jak kopia to to samo