X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzaden facet nie czyta forum mysle..zeby sie nie obrazil...ale nie moglam sie powstrzymac...

SPRZEDAM FACETA:
    Data pierwszej rejestracji: nieznana.
    Egzemplarz okazowy: duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie, wrażliwy na pedały, drążek polożony centralnie (prawie niewidoczny), najlepiej posówa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci.
    UWAGA: porządnie stuknięty, dużo pali, problemy z wytryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury.
    ZAPAS GUM GRATIS ;)

a propo powaznej pielegniary !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 20:47

Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/wykres,b578181c404d98aa5f32375a8dd34eec.html zobaczcie Ile kol ma serduszek <3

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    https://ovufriend.pl/wykres,b578181c404d98aa5f32375a8dd34eec.html zobaczcie Ile kol ma serduszek <3
    chlop wystrzelal sie do zera,.,,nawet slepaki mu nie zostaly :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo szczerze ja myslalam ze ja jestem temperamentna...z moim mezem a Tu...kilka lat temu moglismy z lozka nie wychodzic....a teraz troche rzadziej to robimy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:22

• Idia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie możliwe...

Kurna ja bym tak często nie mogła. Mnie to zwyczajnie boli jak za często lub za długo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:30

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham to robic z mezem ale chyba tez bym tyle nie mogla ze wzgledu na zmeczenie i moje i meza...a jak rzadziej to wieksza potrzeba...chcica chyba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:33

• Idia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja kocham to robic z mezem ale chyba tez bym type nie mogla...

Jasne że to kocham, ale zwyczajnie mam ograniczenia :) za często lub za długo to boli a przecież nie o to chodzi. No i facet chyba wystrzelany totalnie bo kiedy te plemniory się zrobią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:34

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jak u nas za dlugo bo maz chyba to potrafi kontrolowac po latach ...to tez boli ale co tu mowic ja 50 kg wagi malutka a maz 95 kg i 187 wzrostu ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znow mam dziwny ten brzuch ...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załapałam doła. Martwi mnie ten pęcherzyk. Co jeśli on nie urośnie? Kolejny cykl do bani.. :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Załapałam doła. Martwi mnie ten pęcherzyk. Co jeśli on nie urośnie? Kolejny cykl do bani.. :(

Milcia nie myśl o tym. Niepotrzebnie się nakręcisz. Jeszcze niedawno bałaś się wyjścia do kliniki. Tego co powiedzą. Okazało się że jest ok:)

Miałaś się nie spinać w tym cyklu. Luzik uda się ekstra a jak nie to z tym nowym lekarzem opracujesz nowy plan! I się uda niebawem. Robisz wszystko co możesz, nic nie zaniedbujesz. Nie myśl czy rośnie czy nie. Postaraj się zabawić trochę. Ja miałam w tym cyklu około owu mega pozytywne nastawienie- totalnie do mnie nie podobne. I fasola jest;)

Moja bratowa jest w 11tc po roku starań. Zaszła w cyklu bez owu... Czasem musimy zdać się na los.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Poznanianki chyba poschizowane jesteśmy :)

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Noo jak u nas za dlugo bo maz chyba to potrafi kontrolowac po latach ...to tez boli ale co tu mowic ja 50 kg wagi malutka a maz 95 kg i 187 wzrostu ...

Mój waży 7kg mniej niż ja i mierzy 182. On ma niedowagę. Od zawsze. Farciarz. Też bym chciała.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres jednak jest niewiarygodny. Dzisiaj przesunął mi owulację na 15 dc.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja specjalnie tempkę zmierzyłam zeby mi przesuneło ale dupa nadal jest jak bylo, cześć laski :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 07:57

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ..jak tam? co tam??jak dupne samopoczucie?przy dupnej pofgodzie?mnie juz rozwala ten wiatr..nosz kurna spac po nocach nie moge :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmierz jutro moze jutro przesunie ;)...Milcia jak juz wiesz nie sugeruj sie temperatura tak bardzo...ona swoje a twoj pecherzyk swoje...monitoruj sie i bedzie ok..skoro w tamntym meisiacu owu byla pozno..to oznacza ze taki twoj irok ze masz pozne owu...nic zlego w tym nie jest ;)
    U mnie 3ci dzien niby @ bo 1szy dzien to falt mozmna bylop nazwac @ ale wczoraj i dzis ehhh jakies papranie tylko.;...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Ja specjalnie tempkę zmierzyłam zeby mi przesuneło ale dupa nadal jest jak bylo, cześć laski :-)
    sluz masz plodny to moze jesio co z tego bedzie....Nie pozostaje ci nic innego jak sie obserwowac :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Doberek Wszystkim:)co tam jak tam?U mnie wszystko po staremu czasem tylko brzuszek boli i jajory ździebko dokuczają a tak poza tym nic sie nie dzieje.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam rano mleczno wodnisty i to tak mocny ze myślałam , ze popuszczam mocz bo odrazu mokro wkladkę załozyłam :-) nie nialam tak jeszcze kurcze baba to ma przegrane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 08:34

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ