Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRzaden facet nie czyta forum mysle..zeby sie nie obrazil...ale nie moglam sie powstrzymac...
SPRZEDAM FACETA:
Data pierwszej rejestracji: nieznana.
Egzemplarz okazowy: duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie, wrażliwy na pedały, drążek polożony centralnie (prawie niewidoczny), najlepiej posówa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci.
UWAGA: porządnie stuknięty, dużo pali, problemy z wytryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury.
ZAPAS GUM GRATIS
a propo powaznej pielegniary !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 20:47
Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Ja kocham to robic z mezem ale chyba tez bym type nie mogla...
Jasne że to kocham, ale zwyczajnie mam ograniczenia za często lub za długo to boli a przecież nie o to chodzi. No i facet chyba wystrzelany totalnie bo kiedy te plemniory się zrobią?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Załapałam doła. Martwi mnie ten pęcherzyk. Co jeśli on nie urośnie? Kolejny cykl do bani..
Milcia nie myśl o tym. Niepotrzebnie się nakręcisz. Jeszcze niedawno bałaś się wyjścia do kliniki. Tego co powiedzą. Okazało się że jest ok:)
Miałaś się nie spinać w tym cyklu. Luzik uda się ekstra a jak nie to z tym nowym lekarzem opracujesz nowy plan! I się uda niebawem. Robisz wszystko co możesz, nic nie zaniedbujesz. Nie myśl czy rośnie czy nie. Postaraj się zabawić trochę. Ja miałam w tym cyklu około owu mega pozytywne nastawienie- totalnie do mnie nie podobne. I fasola jest;)
Moja bratowa jest w 11tc po roku starań. Zaszła w cyklu bez owu... Czasem musimy zdać się na los. -
Madziara wrote:Noo jak u nas za dlugo bo maz chyba to potrafi kontrolowac po latach ...to tez boli ale co tu mowic ja 50 kg wagi malutka a maz 95 kg i 187 wzrostu ...
Mój waży 7kg mniej niż ja i mierzy 182. On ma niedowagę. Od zawsze. Farciarz. Też bym chciała. -
Ja specjalnie tempkę zmierzyłam zeby mi przesuneło ale dupa nadal jest jak bylo, cześć laski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 07:57
-
Zmierz jutro moze jutro przesunie ...Milcia jak juz wiesz nie sugeruj sie temperatura tak bardzo...ona swoje a twoj pecherzyk swoje...monitoruj sie i bedzie ok..skoro w tamntym meisiacu owu byla pozno..to oznacza ze taki twoj irok ze masz pozne owu...nic zlego w tym nie jest
U mnie 3ci dzien niby @ bo 1szy dzien to falt mozmna bylop nazwac @ ale wczoraj i dzis ehhh jakies papranie tylko.;... -
Mialam rano mleczno wodnisty i to tak mocny ze myślałam , ze popuszczam mocz bo odrazu mokro wkladkę załozyłam nie nialam tak jeszcze kurcze baba to ma przegrane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 08:34