Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie cycki zaczely bolec dopiero w 2gim tygodniu , ale teraz jak tak paCZam to fakt wtedy szedl progesteron chyba najbardziej do gory..bo najwyzsze temp byly Lepszy numer ze jest @ i taki sam bol sutkow mam nadal ja to jestem cala funny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 09:20
-
Joanna0071 wrote:Kasia progesteron ci idzie jak tak cycki ci dokuczają mozliwe ze owu byla oj bedą emocje niedlugo
Kacha kiedy idziesz do szpitala?? zdziwiłabyś się jak lalunie po 40stce potrafią wystroić -
Hehe ja ostatnio na ginekologji posiedziałam bo w niedziele miałam monit to masakra bupa na wierzchu satynka i siersciuch na klapeczkach i ona tak na poroduwke sie szykowała bo juz jej szyjke wysmarowali i kazali lezec ja bym tak nie mogła nawet w domu mlody mnie w takim czyms nie widział jak juz to wciągam cos seksi jak juz spi.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Hehe ja ostatnio na ginekologji posiedziałam bo w niedziele miałam monit to masakra bupa na wierzchu satynka i siersciuch na klapeczkach i ona tak na poroduwke sie szykowała bo juz jej szyjke wysmarowali i kazali lezec ja bym tak nie mogła nawet w domu mlody mnie w takim czyms nie widział jak juz to wciągam cos seksi jak juz spi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 09:33
-
Udalo mi się wcisnąc do gina przychodnia jest na Lefnickiej 9 mam 9 na 9 hehehe jakis znak