Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie jest zle przygotowuje sie do skoku giganta potem cycki dadza Ci o sobie znac bo progesteron wyzucisz:-)
-
w srode ide do mojego gina na nfz i modle sie by na jajku nie bylo torbielki , zeby sie wchlonela w najgorszym wypadku jesli torbiel jest to usuna mi ja przy laparo..Ale wiem ze wtedy nie wydre od razu recepty ani na clo , ani plastrow ani tym bardziej pregnylu
-
nick nieaktualny
-
Z tego co wiem to zalewaloby cie jakby byla torbiel a jest spokojnie wiec po zrobieniu Ci mojego telepatycznego usg widze ze torbieli nie ma
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Z tego co wiem to zalewaloby cie jakby byla torbiel a jest spokojnie wiec po zrobieniu Ci mojego telepatycznego usg widze ze torbieli nie ma
-
nick nieaktualny
-
Każdy się zastanawia skad mi się to bierze najwazniejsze, że się udziela
Dzięki temu poradziłam sobie z życiem sama sie zastanawiam jak ja to wszystko przetrwałam
Kiedys ksiażke napisze:-) .kapturnica lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Antykoncepcyjne ?? ja mialam torbiel i dostalam duphaston i w nastepnym cyklu byl wchloniety...chyba ze za miesiac rosnie dalej po okresie...to wtedy zabieg..
-
nick nieaktualny
-
Ty to jak zwykle za duzo pytasz sa zeczy ktore sie nawet fiz cos tam sie nie snily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 10:24
-
Madziara wrote:telepatyczne usg...!??
Asia ma bardzo optymistyczne poczucie humoru:D
mi się ono udziela:D
Kasiek poszedł sygnał czekam na wieści:D
ja od trzech dni mam duszności i brakuje mi powietrza, wczoraj było mi tak słabo że ledwo obiad na siedząco zrobiła....nie wiem co się dzieje....
aaa i jeżdżę sobie autem z 3 miesiące nie ważnym przeglądem w przekonaniu że termin jego zrobienia mam na poczatek kwietnia...nie wiem skąd to przekonanie....
jutro rano go podwiozę to mi zrobią...ehhh