Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za 8 dni betę robię wcale nie mam na to ochoty wydaje mi się ze to za szybko ale przez progesteron musze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No podczytalam was malenkie...to ja od Kasi bede w przyszlym tygodniu czekala na wiesci co u Was laseczki .Zakupy polowicznie udane jakies szmatki kupilam ujda za tuniki bo ja w koszule nocna nie dam sie wcisnaC :p NO I CUD UDALO SIE mlodemu do garniaka kupic lakierasy hyyy caly 44numer w dodatku jakims cudem jego wysokie podbicie wlazło bez dobijania młotkiem jeszcze jutro koszula biala i wyszykowany na 1kwietnia na egzaminy Nogi mi do dupy wlaza caly czas chodzilam po miescie..makaberro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:54
-
Ale pojadłam laseczki teraz to już nic mi się nie chce tez zdrzemnełam sie 30 min ale jakos spiczniała dalej jestem hehe chyba kawę wciągnę
kapturnica lubi tę wiadomość
-
o masakra Milcia obyście nie przegapili momentu...
aaa muszę poszukać jak tam u was po klinice!!! bo nie dokopałam się
Kasia rozmiar 44 o masakrejszyn:) mój chłop ślubny ma 42:P ja Cie kręce a młody nie ma jeszcze 13 lat:P
no ciekawe czy mu w pewnym momencie noga stanie ze wzrostem czy nie.
hehe ja też tak mam że jak połazę to mi nogi do tyłka wchodzą....
Kaśka rozumiem że zapisałaś mój szatański numer:D -
Ja jak dłużej siedzę albo stoję to mam wrażenie że mi tam wszystko pęcznieje i to dosłownie wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:56
-
Robotka1 wrote:o masakra Milcia obyście nie przegapili momentu...
aaa muszę poszukać jak tam u was po klinice!!! bo nie dokopałam się
Kasia rozmiar 44 o masakrejszyn:) mój chłop ślubny ma 42:P ja Cie kręce a młody nie ma jeszcze 13 lat:P
no ciekawe czy mu w pewnym momencie noga stanie ze wzrostem czy nie.
hehe ja też tak mam że jak połazę to mi nogi do tyłka wchodzą....
Kaśka rozumiem że zapisałaś mój szatański numer:D -
We Włocławku położna w pracy miała ponad 2 promile kurcze ja chyba z alkomatem bede nechać i to usg robiła i opisywała będąc na bani kurcze bo nawet w monit nie będę mogła uwierzyć ale to nie jest zabawne to w tym szpitalu gdzie te bliznieta umarly podczas porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 15:04
kapturnica lubi tę wiadomość
-
wiem Asiek słyszałam rano;/
Kasiek tak ten z 7 i trzema szóstkami :> :D
MILCIA doczytałam suuuuuper:D:D:D:D
Kasia weź mi zanalizuj wykres:) czy Twoim skromnym okiem mogłam mieć faktycznie owulacje? bo ja to zielona w tym cyklu:PJoanna0071 lubi tę wiadomość
-
I tego sie trzymaj . . ja to zielona w tym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 15:17