Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:dla mnie po wykresie to raczej na 100% nie miałam
ja juz w zadne wykresy nie wierze hyhyyh...A ii zauwazylam ze po ponad miesiacu branalekow moja wlasna tempka dzwigla sie o 0,3 do 0,5 wiec szoook juz nie jestem zimna zdechla ryba...To niedoczynnosc powodowala ze jestem taka zimna.
No gi mi w dooopsko wlaza tak sie ochodzilam..masakra -
Robotka1 wrote:wiem Asiek słyszałam rano;/
Kasiek tak ten z 7 i trzema szóstkami :> :D
MILCIA doczytałam suuuuuper:D:D:D:D
Kasia weź mi zanalizuj wykres:) czy Twoim skromnym okiem mogłam mieć faktycznie owulacje? bo ja to zielona w tym cyklu:P -
Robotka1 wrote:dla mnie po wykresie to raczej na 100% nie miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 15:21
-
w następnym cyklu bede sobie zaznaczała tylko temperaturę...zobaczymyjak się owu zachowa tylko po temperaturze:)
ja to chyba ani raz nie widziałam u siebie temp 36.6:P nawet przy skoku była 36.65:P i w zwyż oczywiście...
a zmarzluch jestem straszny:)
tzn nie cierpię jak jest zimno i jak jest zbyt gorąco. -
Robotka1 wrote:w następnym cyklu bede sobie zaznaczała tylko temperaturę...zobaczymyjak się owu zachowa tylko po temperaturze:)
ja to chyba ani raz nie widziałam u siebie temp 36.6:P nawet przy skoku była 36.65:P i w zwyż oczywiście...
a zmarzluch jestem straszny:)
tzn nie cierpię jak jest zimno i jak jest zbyt gorąco.
Ciężko Ci dogodzić -
Joanna0071 wrote:Moim zdaniem jestes po owulce
tak mi się Kap właśnie wydaje:) że u mnie zbyt płasko nawet jesli teraz bedzie sobie w górę szła....
czyli ze mną tez nie tak do konca jest okej...kurde niebawem się dowiem co w mojej sprawie się postanowi:)Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Kacha w styczniowym cyklu gdzie miałam taką książkową temperaturę różnica przy skoku była minimalna a owu była potwierdzona monitoringiem wiec też pi razy oko z tym wszystkiem
u mnie też piździ;/ na szczęście mam czapę zimową
aa i spadam za 10 minut po młodąkapturnica lubi tę wiadomość
-
Zaradne dziewczynki z nas:-)
Kasiu a jak zzieleniejesz w tym cyklu to zwrot honoru proszę hehehe -
Robotka1 wrote:Asiek ciebie o zdanie nie pytam bo wiem jaka bedzie odpowiedź:D
tak mi się Kap właśnie wydaje:) że u mnie zbyt płasko nawet jesli teraz bedzie sobie w górę szła....
czyli ze mną tez nie tak do konca jest okej...kurde niebawem się dowiem co w mojej sprawie się postanowi:)
U ciebie zawsze tenw zrost widac bylo idealnie....a teraz nie bardzo...mysle kasiek ze jest u cb tak jak wtedy pecherzyk rosnie ale z jakichs przyczyn zamiera biedny i przestaje rosnac...tak samo mialysmy przy monicie..Na to jest metformina wlasnie na dozywienie jajek zeby rosly same..ja po kwietniu w maju zrobie eksperyment puszcze sobie cykl samopas tylko befac na hormonach i metforminie czy z plaskich tempek cos wyjdzie....wiem jak moj bezowulacyjny juz wyglafa wiec ebde miala podglad czy po laapro same beda rosly... -
Robotka1 wrote:kupiłam dziś wątróbkę drobiową aaaa hehe drugi raz w życiu będę ją robić
aaa nie mam cebuli!!! musze dokupic;/ -
Ja nie kumam ale wazne że ty wiesz co robisz
Tak mam różowe okulary i jestem bardzo szczęśliwa i chcę żeby każda z Was była
Kasiu myśl pozytywnie na nic wpływu nie masz a co w planach ma los to ci powie niebawemkapturnica lubi tę wiadomość