Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja najpierw smażę cebule zciągam i na tym tłuszczu smażę popieprzoną watróbkę tak w połowie daję starte jabłko nie jest wtedy mdła jabłka prawie nie czuć potem daję cebulę i chwilkę smazę jeszcze bo lubię przypieczoną też solę jak gaz wyłączę daję dużo cebuli pycha
-
Joanna0071 wrote:Ja najpierw smażę cebule zciągam i na tym tłuszczu smażę popieprzoną watróbkę tak w połowie daję starte jabłko nie jest wtedy mdła jabłka prawie nie czuć potem daję cebulę i chwilkę smazę jeszcze bo lubię przypieczoną też solę jak gaz wyłączę daję dużo cebuli pycha
-
kapturnica wrote:a ja bym na nic nie czekala tylko sie bzykala....ojj co 3, 2dni chyba ci nikt nie zabroni nie idzeicie do inseminacji...chlopa do lozka i grzmocic poduszki...
Mi też nie kazał dopiero po pregnylu ale skąd mógł wiedzieć kiedy pregnyl zadziała, my tylko wieczorem możemy jak młody jest a to niedziala była więc nie posłuchałam lekarza i noc przed pregnylem poseruchowaliśmy i 22 h pokapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:a ja zjem cebule jak najbardziej uwielbiam smazona...ale watrobka yhhh nie zmusi mnie nikt iihihih
Poczytaj jakie ma cenne dla nas właściwości to zmienisz zdanie w ciazy nie zaleca się ale teraz jak najbardziej -
Joanna0071 wrote:Mi też nie kazał dopiero po pregnylu ale skąd mógł wiedzieć kiedy pregnyl zadziała, my tylko wieczorem możemy jak młody jest a to niedziala była więc nie posłuchałam lekarza i noc przed pregnylem poseruchowaliśmy i 22 h po
-
Joanna0071 wrote:Poczytaj jakie ma cenne dla nas właściwości to zmienisz zdanie w ciazy nie zaleca się ale teraz jak najbardziej
Ogolnie z mies i podrobow malo co lubie hyhyhyyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 15:53
-
no ale i tak serducha nic nie pomogly bo nie zaciazylam....Kurde tak mysle czy tam jakiej niedroznosci w jajowodach nie ma,..Ogolnie wiaze sobie duze nadzieje z ta laparo..Kiedys dalo efekt , mam nadziejen ze jak juz wsio sprawdze i podlecze to z pomoca monitoringow lekow sie uda....
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Milcia generalnie zasada jest taka by wykluczac zywnosc pochodzenia zwierzecego na rzecz roslinnego...a wiec tluszcze zwierzece..to przede wszystkim...na rzecz roslin.... Zjadajac zwierzaka zjadamy i jego cholesterol..a skoro swoj mamy wysoki to dodatkowo dokaldamy i zwierzecy..Normalne ze nie da sie go calkiem wyeliminowac ale ograniczyc mozna jak najbardziej wieprzowine na rzecz chudej wolowiny czy drobiu....Jajka tu jest problem bo jedni kazuja ograniczac inni ze jajka sa tez dostawca dobrego cholesterolu...jak lubisz jajunia tto je jedz....
-
Ja od czasu ciazy z mlodym zmienilam bardzo nawyki zywieniowe ,,,odrzucilo mnie praktycznie od miesa juz na poczatku ciazy....nic nie moglam przelknac..i tak do dzis jestem tyfus co do mies...jadam tylko piers indycza , kurczaka ale jedynie udka i piersi, wolowine ojjj uwielbiam bardzo Wieprzowine bardzo rzadko i jesli juzz to tylko schab i szynka...zadne lopatki , karkowki...tam jest bomba cholesterolowa....Nie mowie juz o tluszczach , masla , slonina itd...
-
Joanna0071 wrote:Nie uzywaj ma:-) rgaryn w kostce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 16:34
-
Milcia wrote:Mój wynik ostatnio to 235 a norma do 190. Jestem szczupła i wszyscy się dziwią, że taki wysoki. Wiem, że tarczyca też podobno wpływa na cholesterol.
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Szczuplosc nic nie ma do cholesterolu...ja jestem szczupla...a lubie smazone tluste..baleronik ..nie mowiac o maśle , majonezie..i tez podwyzszony
Madzia niektorzy nie jedza tlusto a maja problem z cholesterolem zpowodu hashi..wiec sa rozne przyczyny podwyzszonego poziomu