Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinia nie wiem ale musisz chyba diete hashi wdrozyc ptrzynajmniej na jakis czas...bo masz bardzo wysokie te antygeny..nie chce straszyc ale wiesz jak one moga wplywac....bierzesz selen i wit d??kiniaczek84 wrote:Kochana Ty to przy mnie to jestes maly pikus ja pisala Kapcia ja mam 1300

-
ale popatzr na dawke wit d minimum my potzrebujemy tys jednostek..ja biore 2tys jednostek bo zima...kiniaczek84 wrote:Wiem wiem vit.d zajadam w witaminkach prenatalnych w piątek wszystkiego u endo sie dopytam o selen o acard o dietke zobaczymy co powie

-
Tak sobie czytam jakie właściwości mają płatki owsiane bo sobie górskie upiłam i z bakaliami zrobiłam w słoiku i w szoku jestem jakie to zdrowe musli domowe a płatków nie doceniałam owzianka to coś dla nas
ma maly indeks
-
no ma duzo walorow zdrowotnych pod warunkiem ze mozemy je jesc buuuuJoanna0071 wrote:Tak sobie czytam jakie właściwości mają płatki owsiane bo sobie górskie upiłam i z bakaliami zrobiłam w słoiku i w szoku jestem jakie to zdrowe musli domowe a płatków nie doceniałam owzianka to coś dla nas
ma maly indeksWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 19:24

-
tez uwielbialam wszelkiego rodzaju muesli sama w domku susze jablka gruszki sliwki....a teraz muesli moge poogladac przez szklany sloik i powoniac jak mlodemu robie ehh..chyba ze zrobia je bezglutenowe i z wodnym mlekiem ihhiiJoanna0071 wrote:Ja lubie takie musli na surowo z zimnym mlekiem
plalki sa surowe pycha