Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:no zleci zleci juz wtorek ja chyba ide zaraz na rynek posluchac jak gruzini dra paszcze...i teksty typu majtki!!! tanie majtki!!! buty proooomocccyjjja!! hahah zawsze mam beke z nich
eee...u nas leca lepsze teksty podchodza do człowieka cichcem i c "papierosy,Spirytus"...hahhahahkapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:zeby tylko to były pozytywne emocje bo jak nie to boje sie ze znowu kilka dni bede dochodzic do siebie zalamana porazka
-
kapturnica wrote:no tego juz Kiniol nie przeskoczysz....Jedna szybciej druga dluzej dochodzi..mnie bardziej wkuvil spadek tempki takie bach niz ujemny test dlatego nie bede mierzyc temp po owu...tu mam zajebista nauczke
niestety a teraz pytanko jak długo utrzymuje sie pregnyl w organizmie -
kiniaczek84 wrote:niestety a teraz pytanko jak długo utrzymuje sie pregnyl w organizmie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 09:09
-
kiniaczek84 wrote:eee...u nas leca lepsze teksty podchodza do człowieka cichcem i c "papierosy,Spirytus"...hahhahah
ja niestety siedzę w robocie więc na nic sobie nie popatrzę
Kinga pregnyl to tak około 10 dni:) -
kapturnica wrote:ja przy 5000w 11 czy w 12juz nie mialam..ale przy 10tys wczesniej niz14dni moze nie rob..coby sie pozniej nie okazalo ze plus ale nie od dzidzia
kurcze bo mam wrazenie ze im wiecej dni mija od jego podania moj organizm jakos dziwnie reaguje -
Robotka1 wrote:buehehehe dobre:)
ja niestety siedzę w robocie więc na nic sobie nie popatrzę
Kinga pregnyl to tak około 10 dni:)
ja tez w pracy ale byle do 16:)kurcze Dziewczyny czy to mozliwe zeby poi tygodniu od podania dopiero zaczac sie tak kiepsko czuc -
Robotka1 wrote:moZliwe Kinia:) ja wlaśnie gdzieś po tygodniu miałam te dziwne objawy ciążowe.
no ja do 17 ale mam nadzieję że zleci szybko...
kurcze co dziś na obiad zrobic:P
ehh...dziwny przypadek z tego pregnylu:)
Ja dzis robie kotlety mielone z ziemniaczkami i do tego buraczki na ciepło:) -
ash wrote:ja też do 17 w pracy, a oczy same się zamykają i głowa opada
Chyba czas na kawusię
W czwartek mam pierwszy monitoring i już się stresuję
mi dla odmiany spac sie nie chce,ale jakos kiepsko sie czuje zimno mi bardzo i mdli mnie dzis potfornie mam nadzieje ze to nie jakas wirusówka.
Nie ma co sie stresowac bedzie dobrzeash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny