X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Ide na drzemkę bo po pieszczotach z sedesem odlatuję
    ojjj wspolczuje :* mnie a ni raz nie zemdlilo po pregnylu..ale mialam duzo mniejsze dawki ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśśśka ale zakupy no no:D az sama zapragnęłam nowej pary majtek:D w motylki:D:D

pewnie niebawet będę taki zestaw szykować:P na szczęście szlafrok przyzwoity mam i kapciochy też:D

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski a cóż was tak po tym pregnylu męczy??
    Kinga a Ciebie dlatego bo nic nie jesz!!!! kopa w tej aptece powinnaś dostać:D ja bym Ci dała:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dziś kiepski dzień :( Jajniki mnie bolą jak przed owulacją. A w pracy jeszcze muszę wytrzymać do 16 :(

No Spa nigdy na mnie nie działała. Jeszcze kilka dni i będzie wiadomo co i jak ;/

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśśśka ale zakupy no no:D az sama zapragnęłam nowej pary majtek:D w motylki:D:D

pewnie niebawet będę taki zestaw szykować:P na szczęście szlafrok przyzwoity mam i kapciochy też:D
    hahah nie no w motylki nie zapodalam kupilam sobie takie z koroneczkami :p ale niezbyt fikusne :D
    Ołaziłam sie jak glupia maja w ciul tego towaru ale na rozmiarowki xxs :-/ kuva jak w 5cm dupe wcisnac ehhehe..na sczzescie Polacy tez tam stoja oni maja lepsiejszy towar.to zaszalalam majtki po cale 8zeta!! wiec promocja :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

kiedy Kasiek idziesz do lekarza?Paczalam na hsg watke laska po przedmuchaniu zaraz zaaszla w ciaze :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Mam dziś kiepski dzień :( Jajniki mnie bolą jak przed owulacją. A w pracy jeszcze muszę wytrzymać do 16 :(

No Spa nigdy na mnie nie działała. Jeszcze kilka dni i będzie wiadomo co i jak ;/
    w ciazy jajniki nie tylko bola ale one wrecz naprdlaja :D

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kuVa ruskie ciule wlaczyly krym do Rosji :-/ Jakies deja vu sie zaczyna..oby z tego jakiej wojny nie bylo :-/
    RUSKA SWOŁOCZ!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 13:00

Malenq, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    laski a cóż was tak po tym pregnylu męczy??
    Kinga a Ciebie dlatego bo nic nie jesz!!!! kopa w tej aptece powinnaś dostać:D ja bym Ci dała:D

aj daj spokoj u mnie dzis jakas masakra mam okropne mdłosci,zimno mi było od samego rana no generalnie do luftu sie dzis czuje.Jak nie jem jak jem gdybym nie jadła to bym z głodu padła:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia moja koleżanka też po przedmuchaniu zaszła od kopa:)
    wiec nie wiem czy powinnam iśc się teraz przedmuchać czy ewentualnie jak dostanę zielone światełko...
    ale nic idę...zobaczymy co powie.
    Kasiu no ja mam wizytę 28 marca i jak się uda to po okresie zaraz do szpitala pójdę czyli jakoś początkiem kwietnia chyba. nawet nie wiem kiedy powinnam mieć okres:P

Kinga nie zazdroszczę tych mdłości...napij sie mleka albo migdały podjedz, podobno są dobre na mdłości właśnie.
    no wczoraj nie jadłaś tylko wodę piłaś:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wiec nie wiem czy powinnam iśc się teraz przedmuchać czy ewentualnie jak dostanę zielone światełko...
    Kasiu no ja mam wizytę 28 marca i jak się uda to po okresie zaraz do szpitala pójdę czyli jakoś początkiem kwietnia chyba. nawet nie wiem kiedy powinnam mieć okres:P

Kinga nie zazdroszczę tych mdłości...napij sie mleka albo migdały podjedz, podobno są dobre na mdłości właśnie.
    no wczoraj nie jadłaś tylko wodę piłaś:P
    Mi sie wczoraj snilo ze mialam obydwa jajowody zatkane :-/ oby sie okazalo ze sa drozne jak marzenie..Ale czytajac tamten watek plus watek o laparo to duzo lasek nie mialo zadnych objawow a droznosci nie bylo :-/ Takze wiesz jak nie wiesz co tam siedzi ?? Idz idz..spr droznosci nie zawadzi ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to właśnie nie wiem czy ja mam mu to powiedzieć że chce sprawdzić drożność?? czy przedstawić swoją historię i pozwolić działac??
    ufff szczęściem w nieszczęściu że w całym tym zamieszaniu mogę na spokojnie bez ciśnienia zająć się własną płodnością....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ale to właśnie nie wiem czy ja mam mu to powiedzieć że chce sprawdzić drożność?? czy przedstawić swoją historię i pozwolić działac??
    ufff szczęściem w nieszczęściu że w całym tym zamieszaniu mogę na spokojnie bez ciśnienia zająć się własną płodnością....
    kasia poprostu powiedz ze starasz sie dlugo masz problem z owu itd...i chcesz zrobic laparo zwiadowcze z droznoscia//

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

no wczoraj nie jadłaś tylko wodę piłaś:P[/QUOTE

mleczko odpada ze względu na moje hashi pewnie samo przejdzie;)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    skieruje cie na nfz do szpiutala i sie rpzekonasz...bo powiem ci ze teraz sama tak mysle ze ciul wie co tamw tym brzuchu siedzi..widze ze wiekszosc dziołch idzie na laparo albo hsg i okazuje sie ze cos tam nie gralo skoro owu byly a nie lapalo....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem Kasica ale wiesz, martwi mnie to że jak się dowie że mój mąż nie ma ani jednego plemnika to mnie wyśmieje....i wlasnie nie skieruje na badania.
    choć mogę się mylić.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=1tsHHFBmgmw paczaj tu...samo hsg

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no wiem Kasica ale wiesz, martwi mnie to że jak się dowie że mój mąż nie ma ani jednego plemnika to mnie wyśmieje....i wlasnie nie skieruje na badania.
    choć mogę się mylić.....
    a czemu ma cie wysmiac...powiesz ze masz czas na to by w tym samym czasie zajac sie swoimi problemami z plodnoscia...cos ty ocpiciala???
    Poza tym tak na marginesie...moj malz nie badany a gin nie kazal najpeirw zbadac go tylko kazal na laparo isc..skoro jest rpzeslanka to trza sprawdzic ;) proba nie strzelba sprobowac mozesz prawda?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jadem do zoski...znaczy mamulki na kawke a pozniej z mlodym na zdj zebow do tego aparatu :-/ cmoczki :*

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Kasieńko:) już paczam na ten filmik:)

miłego popołudnia:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ