Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:No pierwszego dnia mam jej dać znać i ona mnie w szpitalu zapisze ma odpowiedni termin.
a ja Ci zycze zebys nie musiala sie zapisywac!!! Ja mialam miec hsg robione teraz ale ze laparo zrobili to zrobili spr droznosci i ten zrost na lewym usuneli.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImplantacyjne ...tak wyglada...wrozko moze sobie ta ciaze wywroz...pamietacie jak pow ze mama pow ze w ciazy jestem....i byla ciaza teraz pow a ja ci zycze blizniakow...a moj maz dobrze mama celuje bo gin pow ze jak sie uda ...beda blizniaki z dwoch jaj a ja mowie chyba twoich a on noo pewnie !!
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem myślę ze progesteron spada kiedyś też tak miałam , a o bliżniakach też myslę bo jaja 2 miałam ale jakos nie mam przeczucia i chłodno ten cykl odbieram mam tyle na głowie że nie mam czasu się nakręcać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wiesz co nie nakrecam sie na jakis sukces ...na Clostilbegycie byly piekne ovulki i celowanie i nic inseminacje i nic ....wierze tylko ze Pan Bog pozwoli mi zostac matka!!tak czy tak!!! Wierze ze tata w niebie mi pomoze...jak zawsze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:03
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Ale wiesz co nie nakrecam sie na jakis sukces ...na Clostilbegycie byly piekne ovulki i celowanie i nic inseminacje i nic ....wierze tylko ze Pan Bog pozwoli mi zostac matka!!tak czy tak!!! Wierze ze tata w niebie mi pomoze...jak zawsze...
O to możesz być spokojna -
No no Asia...oby to byla dobra wrozba kochanie A moj malz lapie stracha i pisze mi zebym moze nie robila laparoskopii bo on sie boi o mnie Ha nareszcie hhihihihi
Edit: zauwazyla ze wspolnie z Madzia macie plamienia...wiec obu zycze dobrej wrozbyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:20
-
Ja juz miałam plamienia pare cykli temu i lipa a napalałam się jak szczerbaty na suchary teraz nie mam zamiaru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:29
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:Ja juz miałam plamienia pare cykli temu i lipa a napalałam się jak szczerbaty na suchary teraz nie mam zamiaru
Madziara napisala ze ona tez ma plamienia...wiec wspomnialam o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:35
-
Niedlugo ujrzysz blask latarni morskuej a nie światełko w tunelu jak mama prorokiem się okarze
kapturnica lubi tę wiadomość