Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam ciężki dzień i czuję się dziś kiepsko lecę pod prysznic dobranoc laseczki padam na pyszczek już .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Asia nic mi nie mówiła o płynie. Zresztą jakby była rzeczywiście owulacja wcześniej, to nie wiem, jak długo on może się utrzymywać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 21:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA poza tym Pan Bóg nie da ci wiecej krzyza jesli nie bedziesz mogla go uniesc...tak to tlumacze sobie bo wiem ze inni komu cos latwiej przychodzi nie dali by rade nies taki krzyz ...wierze ze zostalam wybrana zeby potem cieszyc sie z ogromna sila!! I wiem ze moje 3 aniolki przyjda do mnie ...tylko przelozyly swoja date !!
Sysiaaaaa, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tego sie trzymaj....jak moj maz byl nieprzytomny ...prosilam Boga zeby przezyl ze o nic go juz nie prosze ...ze zabral mi tate to chociaz bede miec meza ...a przed tym prosilam o dziecko...moj maz wyszedl i wlasnie dzieki wierze ze wszystko bedzie dobrze chodz nie dawal nikt szans i rodzina tez kazala mi odpuscic ...teraz po tym wszystkim co nas w zyciu spotkalo jestem ..jestesmy silniejsi...pelni nadziei ...