Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie ja w pierwsze ciąży zwijałam się w trąbkę takie bóle miałam miałam dupka do 4 miesiąca potem fenoterol i izoptin skurcze nie mijaly nawet po lekach ale ciaża się utrzymała
-
heh a ja zeby przyspieszyc akcje mylam okna i ni uja...mlody nie chial wyjsc..w sumie jak sobie przypomne to z niczym w ciazy nie mialam problemow..Od poczatku szko jak bylka z maslem........Mam nadzieje ze laparo da mi sznase znow...kurde tak cytam rozne fora o tym laparo i powiem ci ze strasznie duzo wychodzi babkom nieprawidlowosci z droznoscia jajowodow ...zrosty i inne dziadostwo..nosz masakra...Joanna0071 wrote:Ja jak sie za okna wziełam w 8 miesiacu to na drugi dzień ginekologia i rozwarcie
-
Resztkami sil ale obiad zrobiłam - placek węgierski albo ziemniaczane placki na słodko kto co woli
-
laski ja 3 dni po terminie jeździłam busem 30km na uczelnię na egzaminy do którego-UWAGA!!-musiałam sobie dojśc 3km pieszo.
młodej też się nie spieszyło.
ogólnie ciążę przechodziłam książkowo oprócz mdłości do 4 miesiąca:P
Kaśka jak tam u Zośki?? hihi;) zyje? zdrowa?kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:laski ja 3 dni po terminie jeździłam busem 30km na uczelnię na egzaminy do którego-UWAGA!!-musiałam sobie dojśc 3km pieszo.
młodej też się nie spieszyło.
ogólnie ciążę przechodziłam książkowo oprócz mdłości do 4 miesiąca:P
Kaśka jak tam u Zośki?? hihi;) zyje? zdrowa? -
Laski jaja jak berety. Wyszłam właśnie od gin. Pęcherzyk nie urósł nic i ona mi mówi, że być może stało się tak, że owulacja była wcześniej, a ten pęcherzyk, który jest to rósł oprócz tego poprzedniego i się zatrzymał. Więcej nie idę na usg. Powiedziała, że jak do 1 kwietnia nie dostane okresu, to mam zrobić test. A jak dostanę okres, to hsg i potem od 9-10 dnia się pojawić, żeby nie przeoczyć. Kurde juz sama nie wiem. Pytałam, czy wszystko mogło się u mnie przesunąć przez to, że nie biorę żadnych tabletek od początku cyklu tych co zawsze i powiedziała, że jak najbardziej. Endo dzisiaj 12,7 mm. No i co teraz? Znowu będę się nakręcać, że może ta owulacja jednak była. Chyba ocipieje. Dziś też nic nie płaciłam.
-
Owulka wczesiej a jajko roslo??cos to mi sie nie klei..chyba sama tak do konca nie wie co z toba..No nic poobserwuj sie zobaczysz...a nuz sie udalo???do1kwietnia jeszcze troche dni ale musisz sie uzbrouic w cierpliwosc..widze ze wiecej nas na to sprawdzanie wewnetrznego podwozia sie szykuje
-
Milcia wrote:Kasia ten pęcherzyk od piątku urósł przez cztery dni o mm, więc może rzeczywiście coś się przesunęło. Mam dwa tygodnie jeszcze, żeby się przekonać co i jak.
Trzymam w kciuki zeby tak byloWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:52
-
Milcia wrote:Laski jaja jak berety. Wyszłam właśnie od gin. Pęcherzyk nie urósł nic i ona mi mówi, że być może stało się tak, że owulacja była wcześniej, a ten pęcherzyk, który jest to rósł oprócz tego poprzedniego i się zatrzymał. Więcej nie idę na usg. Powiedziała, że jak do 1 kwietnia nie dostane okresu, to mam zrobić test. A jak dostanę okres, to hsg i potem od 9-10 dnia się pojawić, żeby nie przeoczyć. Kurde juz sama nie wiem. Pytałam, czy wszystko mogło się u mnie przesunąć przez to, że nie biorę żadnych tabletek od początku cyklu tych co zawsze i powiedziała, że jak najbardziej. Endo dzisiaj 12,7 mm. No i co teraz? Znowu będę się nakręcać, że może ta owulacja jednak była. Chyba ocipieje. Dziś też nic nie płaciłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:54