Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKazdy potrafi ...tylko czlowiek jak cos mu nie wyjdzie to mowi Boze czemu ja...a powinno sie mowic ..Boze dziekuje za to co juz mam i prosze o wiecej...bo chce dac zycie istotce ktora bedzie miala dobrze u nas...wiecie co mam siostre z porazeniem mozgowym...i jest dla mnie najwiekszym skarbem jak i mojej mamy ...ktora w wieku 25 lat zostala wdowa ...przezyla wszystko i dala nam wiele milosci i wiem tez ze chore dzieci Pan Bog ssyla gdzie rodzina da rade ...sa takimi wybrancami...dlatego masz krzyz jaki udzwigniesz...aby osiagnac swoj cel !! I osiagniemy go !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:05
Milcia, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez tak mialam ale gdy zaczelam pracowac na intensywnej terapii to dalo mi do myslenia i w kosc...nauczyla ta praca mnie pokory.. Umierali ludzie mlodzi w moim wieku a moim problemem bylo rzadkie wlosy czy lekko zadarty nos czy tylek nie taki ...wtedy zaczelam doceniac co mam a i tak walczyc o swoje
Sysiaaaaa, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bije rekordy zasnęłam o 19 i spalam do 1. Za chwilę wrócę do mojego ulubionego ostatnio zajęcia:)
Miałam dziś całodzienny ból jajników- przeżyłam, choć podczas mojego blisko 3h spotkania w pracy było ciężko znaleźć pozycję zbliżoną do optymalnej na tych nie wygodnych krzesłach.
Na razie u mnie zero plamień czy krwawień. Fioletowe forum jak poczytałam (wątek o bólach na moim etapie) to stwierdziłam, że je zupełnie odpuszczam.
Wiosna- czas na zielone. Powodzenia na IUI i trzymam kciuki by któraś do mnie dołączyła
Wracam do spaniakapturnica, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość
-
A tak wogole dzien dobry paniom u mnie siakis armagedon dzis leje jak z cebra jak mlodego odwozilam do szkoly wycieraczki najszybsze obroty nie nadazaly zbierac wody , ciemno jakw d..pie u murzyna i oglnie ujowo..Ale jakos humor mi dopisuje hy hy hy
Asiek ja juz wiem dlaczego ty tak podchodzisz do tych wykresow...widzialam ze masz juz ich kilka na ovu jedne gorsze , ale inne dajace duze nadzieje..Nie dziwie sie ze juz ekscytacji nie masz po kilku miesiacach obserwacji..To ja przy tobie taki swiezaczek jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 08:02
-
Cześć laseczki też jestescie do dupy tak jak ja żucałam się całą noc jak ryba bez wody goraco duszno i zimno jak sie odkryłam myślałam że ta noc się nie skończy
Robotka1 lubi tę wiadomość