Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak ja juz wykres to mam głęboko i nawet nie uwiera hehe
U mnie tez leje
Nie wiem czy mam niedomoge pro w 22 dc mialam 12 ale potym juz 5 miesiąc biorę lutkę a niby podnosi w kolejnym .
A juzby mógł ten zastrzyk odpuścić.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Poprzednia gin kazała mi iść na badanie 21-22 dnia cyklu. Jutro by wypadało.
No mialas Asiulka duza dawke wiec mozesz meic podwojne odczuwanie skutkow
Nie sa za mile to fakt ... -
Milcia twoj wykres jest zagadka ale liczylabym wszystkie wyzsze tempki..i tak jak paczam to faktycznie jutro bys mogla sprawdzic poziom....masz ich dzis 8 maks..wiec idz zrob jutro.Bo na dzis to pewnie za pozno..Ale jutro progesteron wiele moze ci powiedziec..wiec tez na twopim miejscu bym poziom zrobila..Io by byl wyyysokoooo
-
nie zmierzyłaś dziś temperatury Kaśka???
MILCIA trzymam kciuki:)
SYSIA MAdzia fajnie sobie wczoraj pogadałyście, miło było to czytać.
u mnie też szaro buro i ponuro;/
moje owu też szaleje ale zwisa mi to;)
tęsknie za pregnylem clo i owulkami aaaaaa!! -
Kasiek nie mierze bo i po co??Jak ja na antykach tak wcieraj zmierzylam tylko orientacyjnie kochaniei co pare dni spr jak mi stoi tempka przy eutheryxie ...No ja dzis \do gina wiec cos sie bedzie dzialo..trzymaj w kciuki po13coby udalo sie meic dobre wiesci o r3eceptach Chce wydrzec dzis plastry estrofem clo i podwojna dawke pregnylu....Nie mowiac ze metformine musi wypisac
Ciekawe czy wsio sie mi wchlonelo te pechole i wielki i te2mniejsze ...Oby -
Kasia wiem skarbie ze brak ci tego..i takie czekanie samo bez celu wkurza...ja tak mialamw tamtym cyklu..teraz w tym...To dobija..a u mnie brak malz na miejscu tym bardziej...Kiedys nie patrzylam pod tymw zgl tak bo nie staralismy sie o baby ale teraz ? ehhh mamy szanse w kwietniu a potem dopiero w lipcu
Dlatego chce byc po kauiteryzacji..zeby w razie czego poobserwowac potem moj cykl naturalny bez zadnych wspomagaczy..teraz na to nie moge sobie pzowoolic bo starania w swieta bylyby tyl;ko pisaniem palcem na mapie... -
aaaa Kasia zapomniałam że Ty na antykach:)
swoją drogą to ciekawe czy wtedy wykres jest płaski.
nooo niewątpliwie będę trzymać kciuki:) jak Ty taki arsenał chcesz wydrzeć
i z tymi pęcherzami też ciekawie ale mam nadzieję że ich już nie ma:) -
Kacha jeśli Ci się nie uda w kwietniu to w lipcu chyba razem zaczniemy bo my też tak najwcześniej w lipcu jeśli wszystko będzie szło po naszej mysli;)
ale oczywiście najlepiej jakby wam się w tym kwietniu udało:)
kurka ale mi zimno.....a niby grzejnik pod nogami mam:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:aaaa Kasia zapomniałam że Ty na antykach:)
swoją drogą to ciekawe czy wtedy wykres jest płaski.
nooo niewątpliwie będę trzymać kciuki:) jak Ty taki arsenał chcesz wydrzeć
i z tymi pęcherzami też ciekawie ale mam nadzieję że ich już nie ma:) -
Robotka1 wrote:Kacha jeśli Ci się nie uda w kwietniu to w lipcu chyba razem zaczniemy bo my też tak najwcześniej w lipcu jeśli wszystko będzie szło po naszej mysli;)
ale oczywiście najlepiej jakby wam się w tym kwietniu udało:)
kurka ale mi zimno.....a niby grzejnik pod nogami mam:P
A w maju puszcze sobie cykl samopas mierzac tempke co0dziennie..w razie jakichs watpliwosci ze moze a nuz sama owu sie pokaze zawsze mozna zrobic progesteron by sprawdzic...Plan jest na najblizsze miesiace yhyhhy -
Robotka1 wrote:ciekawe jak tam plamienia Asi czy się uspokoiły.
no i Milcia chyba dziś bada progesteron tak? -
jeśli owu była tak jak jest zaznaczone to dzis 7dpo wygląda jak spadek na zagnieżdżenie:)
musisz się poobserwować jeszcze kilka dni i zobaczyc jak zachowuje się temperatura...jeśli skoczy wysoko to dobry znak będzie:)