WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie że tak:) trzeba sie jej trzymać:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :)

Wpadłam podczytać co u Was :)

Milcia, Asia trzymma kciuki :)

Madzia za bliźniaki!

Robotka1, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i abba wprdl mi koperte z wynikami :-/ spisze mu na kartce ale takie wyniki to juz o dupe rozbic :-/ zla jestem sama na siebie bo tak kiedys chowalam zeby nie zgubic ze nie wiem gdzie wprdasilam :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze pytanie. Ten progesteron to rano trzeba robić, czy po południu też można?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka mam to samo, jestem straaaszną sklerotyczką:) mój się już na mnie wkurza no bo ileż można....
    szukaj do upadłego, masz jeszcze czas

MILCIA w sumie nie wiem, ja robiłam rano. na czczo

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robilam rano na czczo progesteron...wiec moze zrob jutro..
    Nosz kuva nie ma :-/ ja cie krece...mam to samo cuiagle cos zapominam Nie wiem gdzie wpierddzielilam , ale juz raz tak schowalam klucz od skladziku ze do dzis go nie ma :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak schowałam raz swój dowód osobisty to do dziś też go nie znalazłam:P musiałam nowy robić:P hahaha

powoli matka:) zrób se kawe:) odsapnij i pomyśl:) znając życie to gdzieś w łatwo dostępnym miejscu schowałaś;)

ja to sobie już nie wierzę, bo nieraz coś do lodówki np schowałam;) jakieś nożyczki albo książkę:)
    ale teraz odkąd się suplementowałąm to z moją pamięcią jest ciut lepiej:P

dlatego ja bez kalendarza kieszonkowego się nigdzie nie ruszam:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah ja tez wsio spisuje..kazde zakupy kartki leza na lodowce i co przypominam sobie to wkladam..Wkladalam przedwczoraj do torebki..niestety przetrzasnelam jej kazdy zakamarek i ni uja nie ma:-/ przetrzasnelam dom , samochod ..Obawiam sie ze ja jako ja wytrzepalam w pizdu gdzies po drodze :-/ A dooopa powiemk mu jaki mialam wynik bo mam spisane w notatkach spisywac ich nie musi..I tak bede w kwietniu jak wystapi owu robic zeby dla samej siebie wiedziec czy nie jest nizszy 10.1 to zadne kokosy :-/
    Kawke wlasnie robie :D Potem kapiel i spadam do gina..Na nfz to se pewnie poczekam niezle znow ehh..takie uroki nie ma co narxekac :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie lubie sie badac kiedy plamie.... ale co zrobic kurka nie zakrece jeszcze mi sie troche paprze :-/ A mogloby sie juz skonczyc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też nie chciałabym aby mi tam ktoś zaglądał jak cos jeszcze leci;) na szczęście nie miałam jeszcze takiego musu zeby w takim stanie iśc:)
    nooo ja za tydzień będę sikać w pory:P mam wizytę, prawdopodobnie będzie @:P więc się nie pobadamy:P ale opowiem mu choć moją urzekającą historię;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestet tak wyznaczyl wizyte wiec nie moja broszka..Ale ciekawi mnie co powie dzis :D Powiem ci ze chcialabym byc juz po laparo..i wiedziec ze wszystko czysciutkie , drozne i jajka sie bede same rodzic :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jakbym się mogła cofnąć i żeby nasionka było zdrowe to wolałabym usłyszeć po laparo że były zrosty i są usunięte i teraz ma się udać.
    wiem ze nie powinnam tak myśleć no tak chyba lepsze to niż staranie się mimo ze wiadomo ze wsio gra w środku.

jeju ale się u nas chmura, raz słonko raz deszcz-tragedia

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no napewno Kasia rozumiem cie z bo wiem dlaczego tak piszesz..Po pierwsze zniesiemy my wszystko kobiutki i jestesmy zdolne do poswiecen to raz a dwa...czas czekania dobija....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u was chmura a u nas znow tak nprdl ze makabra,, :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz wolałabym żeby tu napieprzało żabami:) przynajmniej deszcz potrzebny:) a tak to pizga i szaro, w ogóle nie wygląda jakby jutro miało być 18+ :P

Kasiu wiesz to czekanie już tak nie wkurza, na prawdę, inaczej się czeka na okres a inaczej na hm...no własnie nie wiadomo na co....
    pogodziłam się z faktem że nic z tego nie będzie na pewno przez długie miesiące ale nie umiem się pogodzić że już nigdy może nie byc.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wykrakałam:P lunęło jak z procy:P

a KAsia jak uda mi się iśc na laparo to biorę L4 na miesiąc:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym pierwszym ok mozesz sie godzic..ale nie z tym drugim/./Kapujesz??To jest dzialanie ktore mozna odwrocic , ja w to gleboko wierze i dlatego bede wyciagala dzis clo dla ciebie :P wiec prosze mi tu nie konfabulowac nic.. Uda sie ...musi i wiesz co?j jeszcze przyjdzie dzien kiedy sie razem spotkamy i powspominamy te czas oczekiwan ..Przy okazji wymieniajac zdjeciami naszych kolejnych pociech..Odczekacie ten kwartalik i znow bedzie nasienie w porząsiu..Mnie zaczyna nosic..Nie znosze na nic czekac..:-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    to wykrakałam:P lunęło jak z procy:P

a KAsia jak uda mi się iśc na laparo to biorę L4 na miesiąc:P
    Ha a umnie przejasnilo..poszlo do cie :P:P No minimum 2tyg wiem ze po laparo sie dostaje..ale miesiac spoko pociagniesz :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazalm maly sklepik ze zdrowa zywnoscia..maja fajny chlebek bezglutenowy..pyszny ale 250g koszt 9zeta :-/ co poradzic ..kupuje bo trza cosik jesc , ale jakby takw domu wiecej osob musialo sie zywic to by zbankrutowal szybko.....
    Tak bym chciala zrobic poczatkiem kwietnia badania antygenow i zeby okazalo sie ze to nie hashi :( Kurcze bardziej bym sie chyba nie mogla ucieszyc z wynikow jakichkolwiek badan..No chyba ze takich co by potwierdziuly ciaze.
    Powiem Ci ze podswiadomosc dziala, snia mi sie czasem pozytywne testy ciazowe i moja radosc jak widze jak druga kreseczka wyskakuje.... Dobrze ze marzenia nic nie kosztuja,.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 11:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe wystarczy 2 tygodnie w sumie:P

Kasia dzięki za pocieszenie....
    na co dzien staram się o tym nie myśleć zbyt dogłębnie...
    ale jak mnie dopadnie myślenie to aż się trzęsę.
    też sobie tak kiedyś myślałam że się spotkamy z małymi bąblami:) za 2,3 może 5 lat i będziemy wspominać te nasze głupotki forumowe:)

idę papu:) a Ty bądź dzielna na wizycie:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ