Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak mam po poludniu jak dziecko odpływam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 11:44
-
Hej boginie oby ambrozja od waszych ulubienców podziałała:-)
kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy to dobre miejsce,ale w sumie o doświadczenie chodzi.kilka dni temu byłam na usg i były 3 pęcherzyki ale gin.stwierdził,ze nic z nich nie będzie,ale nie o to chodzi.Jak to jest z tym sluzem?Dzisiaj rano miałam taki mega rozciagliwy śluz chyba jeszcze nigdy takiego nie było,ale po kilku godzinach jest juz taki kremowy raczej juz nie rozciagliwy.Ciagnie mnie podbrzusze,tak jakby jakiś ciężarek mi przyczepiono,kłuje,temperatura nadal nisko.I tu moje pytanie.Jak to wszystko miałoby sie do mojej ewentualnej owu(jeśli wogole wystąpi).Seks(nie wiem jak te serduszka robicie;) był 2 dni temu.Co myślicie?
-
Wenus może to ciągnięcie to właśnie przygotowanie do owulacji albo już sama owulacja. Musiałbyś zobaczyć na jutrzejszą temperaturę, choć w nią tez nie należy wierzyć do końca, bo dobrym przykładem jestem ja. Nie było jeszcze owulacji a temperatura szaleje.
wenus lubi tę wiadomość
-
wenus wrote:Nie wiem czy to dobre miejsce,ale w sumie o doświadczenie chodzi.kilka dni temu byłam na usg i były 3 pęcherzyki ale gin.stwierdził,ze nic z nich nie będzie,ale nie o to chodzi.Jak to jest z tym sluzem?Dzisiaj rano miałam taki mega rozciagliwy śluz chyba jeszcze nigdy takiego nie było,ale po kilku godzinach jest juz taki kremowy raczej juz nie rozciagliwy.Ciagnie mnie podbrzusze,tak jakby jakiś ciężarek mi przyczepiono,kłuje,temperatura nadal nisko.I tu moje pytanie.Jak to wszystko miałoby sie do mojej ewentualnej owu(jeśli wogole wystąpi).Seks(nie wiem jak te serduszka robicie;) był 2 dni temu.Co myślicie?
Ja bym na usg poszła i powiedzą ci czy ciałko zółte jest albo płyn w zatoce jest gin to tylko człowiek też się myli, a tempka to fałszuje najczęściejwenus lubi tę wiadomość
-
Wenus mam podobnie....jak wydaje mi się że to owulacja to śluz zazwyczaj jest już kremowy...
na wykresach to widzę....wcześniej jest rozciągliwy i przeźroczysty...
ja bym się kochała własnie w te najbardziej "rozciągliwe dni i eeentualnie jeszcze w jeden "kremowy"
dobra ja pospałam pół godziny w pracy:Dwenus lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:W ramach strajku oczekującego na pozytywne zakończenie misji:)
Bez przesady ja wcinam az mi się uszy trzęsą w ramach strajku . Żeby @ nic do jedzenia nie zostało hehehe pojedzie gdzie indziej na wyżerękapturnica lubi tę wiadomość