X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w szyjce macicy cię nie boli ? Ja musiałam na plecach ie kłaść bo jak za bardzo sie na boku przygniotłam to bolala mnie.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    A w szyjce macicy cię nie boli ? Ja musiałam na plecach ie kłaść bo jak za bardzo sie na boku przygniotłam to bolala mnie.

mnie dzis jak moj M przygniotł noga a spałam na brzuszku oj wtedy bolało sama nei wiem co to moze byc

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    który dzis masz dzien cyklu

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski po pregnylu niestety cala macica boli...nawet teraz tyle dni po wszystkim a przy silniejszym dotyku macicy na łonie czuc pobolewanie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryy:)
    Kap śniłaś mi się:)

mąż po badaniu-usg prawidłowe tylko jajka pomniejszone-standard przy dopalaczach, radził nie iść do urologa teraz bo zwyczajnie nie ma sensu...
    w środę mąż odbierze swoje wyniki i jak wyjdą okej to tym bardziej potwierdzi to teorię urologa.
    no nie wiem, żeby iśc tylko po to żeby wydać kasę a i tak sie nic nie dowiedzieć to bez sensu....
    zobaczymy jak wyjdą hormony.
    on proponuje powtózyć badania za dwa miesiące i jak dalej będzie beznadzieja to wtedy iść.

a wy jak myślicie?

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    który dzis masz dzien cyklu

19 wedlug owu ale tak jak sie z ginem zastanowilam to 18 mam bo w nocy @ przyszła zaznaczylam dzien przed ta nocą a nie po wiec wychodzi na to że clo brałam od 2 dc do 6 i mam 18 dc dziś

ha_nia lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochaniutka..ojj a co ci sie snilo ze mna w roli glownej? jakis gruppen sex ?:P hihihihi
    No pomniejszone jadra swiadcza wlasnie o zanizonej ich sprawnosci...Nie wiem co ci doradzic..Ja wiem ze jak znam siebie nie siedzialabym i nie czkekala tylko szla po lekarzach..a po tych 2miesiacach powtorzyla wyniki....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bryy:)
    Kap śniłaś mi się:)

mąż po badaniu-usg prawidłowe tylko jajka pomniejszone-standard przy dopalaczach, radził nie iść do urologa teraz bo zwyczajnie nie ma sensu...
    w środę mąż odbierze swoje wyniki i jak wyjdą okej to tym bardziej potwierdzi to teorię urologa.
    no nie wiem, żeby iśc tylko po to żeby wydać kasę a i tak sie nic nie dowiedzieć to bez sensu....
    zobaczymy jak wyjdą hormony.
    on proponuje powtózyć badania za dwa miesiące i jak dalej będzie beznadzieja to wtedy iść.

a wy jak myślicie?

Ja bym poczekała te 2 miesiace ale serduszkujcie moze nie zdażycie ich zbadać bo zzieleniejesz

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyznaczylo ci widze owu Kasiek..a Ty jak to czujesz???...Eyy wiecie co?zauwazylam ze czasem ten program wiecej krzywsdy wyrzadza niz to warta...wystarczy lekkie wahniecie tempek a juz pokazuje jakies owulki itd....Przyklad Milci jest niezlym argumenetem za tym by sie nie sugerowac nim
    :-/
    Edit: a androlog...myslalam ze do androloga idziecie nie urologa...w sumie urolog co wam da??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 08:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zawsze owu wyznaczal od sierpnia a dopiero teraz miałam najprawdopodobniej

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi nie wyznacza nic hihihihi...

kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    a mi nie wyznacza nic hihihihi...
    i najmadrzej hihihi..
    No aj w kwietniu mierze tylko do owu..po niej juz mamw dupie..Koniec zero nerwic bedzie..No i nikt mi glupot ze ciaza na sto %nie napisze ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    i najmadrzej hihihi..
    No aj w kwietniu mierze tylko do owu..po niej juz mamw dupie..Koniec zero nerwic bedzie..No i nikt mi glupot ze ciaza na sto %nie napisze ;)

dokładnie wydaje mi sie ze to madre posuniecie:)u mnie dzis 22dc małymi kroczkami przyblizam sie do rozwiazania zagadki wielkiej niewiadomej :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapciu mam jeszcze pytanko ostatnio w nocy obudziły mnie okropne mdłości czy to mozliwe ze po pregnylu tak sie dzieje

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Kapciu mam jeszcze pytanko ostatnio w nocy obudziły mnie okropne mdłości czy to mozliwe ze po pregnylu tak sie dzieje
    niestety Kiniek tak pregnyl dziala...ma sie wlasnie objawy ciazowe.... :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za dużo pytań:P

a więc:P
    nie wiem czy byłą owu:P nie obserwuję się....no zupełnie nie wiem czy mogło to być akurat wtedy troszkę mnie bolały jajniczki ale już miałam wtedy śluz kremowy.

a co do androloga to właśnie nie wiem co by nam mógł poradzić....liczyłam na to że moze to clo przepisze albo co?
    no i wiem ze na pewno kazał by powtórzyć badanie.
    dlatego może i lepiej poczekać i z powtórzonymi badaniami iść do niego.
    a teraz najwyżej wyśle męża z wynikami do tego urologa co mamy pod nosem w naszej wiosce, dość konkretny gościu był i powiedział właśnie żeby przyszedł do niego z wynikami.

Kaśka grupen sex hahah chciałabyś:D:D:D
    śniło mi się że szukałam w necie adresu do miejscowego weterynarza i natknęłam się na forum gdzie ktoś napisał że właśnie pije "kapcie" w sensie że kawe:) i tak to słowo mnie zaintrygowało że postanowilam podpytać i po nitce do kłębka okazało się że to Ty :D:D a ja byłam w szoku że w takim wielkim świecie jak internet znalazłam Ciebie pod całkiem innym nikiem:D:D
    i resztę snu się podniecałam że my to Kaśka musiałyśmy być bliźniaczkami syjamskimi w poprzednim wcieleniu:D

a dziś to mnie już cycki konkretnie naparzają....w sumie tak bolą jak zawsze po owulacji, i też pamietam że gdzieś własnie ze trzy dni temu zaczęły pobolewać.
    a to u mnie charakterystyczne po owu było przecież.
    no nie wiem, na nic się nie nastawiam bo się w tym miesiącu na monitorku nie podglądałam przecież.
    ale dziwne ze tak późno to owu:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mojej ciazy pamietam ze pierwsze mndlosci mialam kolo8tyg dopiero....Wy dostalyscie silne dawki p[regnylu wiec one moga wlasnie tak u was dzialac....Ja mdlosci i zachcianek nie mialam..ale sennosc , zmeczenie, zmiany cieplne i cholerne pragnienie mialam do @...Teraz dopiero przeszlo...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis jesteś 8 dzień po pregnylu ktorego dnia cyklu chcesz testować?:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahah dobre dobre malenka :P :p Moze i gdzie w innym wcieleniu bylysmy blizniarami...syjamskimi ? niech ci bedzie ze syjamskimi ihihihi ....Kurde pogoda taka ze nie chce sie mi z domu wyjsc, a musze polukac za jaka koszulinka do szpitala :-/ nic odpowiedniego to ja nie ma a satynowe na szeleczkach to by bylo lekkie przegiecie :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia progesteron ci idzie jak tak cycki ci dokuczają :-) mozliwe ze owu byla :-) oj bedą emocje niedlugo :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ