Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
A w szyjce macicy cię nie boli ? Ja musiałam na plecach ie kłaść bo jak za bardzo sie na boku przygniotłam to bolala mnie.
-
bryy:)
Kap śniłaś mi się
mąż po badaniu-usg prawidłowe tylko jajka pomniejszone-standard przy dopalaczach, radził nie iść do urologa teraz bo zwyczajnie nie ma sensu...
w środę mąż odbierze swoje wyniki i jak wyjdą okej to tym bardziej potwierdzi to teorię urologa.
no nie wiem, żeby iśc tylko po to żeby wydać kasę a i tak sie nic nie dowiedzieć to bez sensu....
zobaczymy jak wyjdą hormony.
on proponuje powtózyć badania za dwa miesiące i jak dalej będzie beznadzieja to wtedy iść.
a wy jak myślicie?kapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:który dzis masz dzien cyklu
19 wedlug owu ale tak jak sie z ginem zastanowilam to 18 mam bo w nocy @ przyszła zaznaczylam dzien przed ta nocą a nie po wiec wychodzi na to że clo brałam od 2 dc do 6 i mam 18 dc dziśha_nia lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochaniutka..ojj a co ci sie snilo ze mna w roli glownej? jakis gruppen sex ? hihihihi
No pomniejszone jadra swiadcza wlasnie o zanizonej ich sprawnosci...Nie wiem co ci doradzic..Ja wiem ze jak znam siebie nie siedzialabym i nie czkekala tylko szla po lekarzach..a po tych 2miesiacach powtorzyla wyniki.... -
Robotka1 wrote:bryy:)
Kap śniłaś mi się
mąż po badaniu-usg prawidłowe tylko jajka pomniejszone-standard przy dopalaczach, radził nie iść do urologa teraz bo zwyczajnie nie ma sensu...
w środę mąż odbierze swoje wyniki i jak wyjdą okej to tym bardziej potwierdzi to teorię urologa.
no nie wiem, żeby iśc tylko po to żeby wydać kasę a i tak sie nic nie dowiedzieć to bez sensu....
zobaczymy jak wyjdą hormony.
on proponuje powtózyć badania za dwa miesiące i jak dalej będzie beznadzieja to wtedy iść.
a wy jak myślicie?
Ja bym poczekała te 2 miesiace ale serduszkujcie moze nie zdażycie ich zbadać bo zzieleniejesz
-
Wyznaczylo ci widze owu Kasiek..a Ty jak to czujesz???...Eyy wiecie co?zauwazylam ze czasem ten program wiecej krzywsdy wyrzadza niz to warta...wystarczy lekkie wahniecie tempek a juz pokazuje jakies owulki itd....Przyklad Milci jest niezlym argumenetem za tym by sie nie sugerowac nim
Edit: a androlog...myslalam ze do androloga idziecie nie urologa...w sumie urolog co wam da??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 08:54
-
kapturnica wrote:i najmadrzej hihihi..
No aj w kwietniu mierze tylko do owu..po niej juz mamw dupie..Koniec zero nerwic bedzie..No i nikt mi glupot ze ciaza na sto %nie napisze
dokładnie wydaje mi sie ze to madre posuniecie:)u mnie dzis 22dc małymi kroczkami przyblizam sie do rozwiazania zagadki wielkiej niewiadomejkapturnica lubi tę wiadomość
-
za dużo pytań
a więc:P
nie wiem czy byłą owu:P nie obserwuję się....no zupełnie nie wiem czy mogło to być akurat wtedy troszkę mnie bolały jajniczki ale już miałam wtedy śluz kremowy.
a co do androloga to właśnie nie wiem co by nam mógł poradzić....liczyłam na to że moze to clo przepisze albo co?
no i wiem ze na pewno kazał by powtórzyć badanie.
dlatego może i lepiej poczekać i z powtórzonymi badaniami iść do niego.
a teraz najwyżej wyśle męża z wynikami do tego urologa co mamy pod nosem w naszej wiosce, dość konkretny gościu był i powiedział właśnie żeby przyszedł do niego z wynikami.
Kaśka grupen sex hahah chciałabyś:D:D
śniło mi się że szukałam w necie adresu do miejscowego weterynarza i natknęłam się na forum gdzie ktoś napisał że właśnie pije "kapcie" w sensie że kawe:) i tak to słowo mnie zaintrygowało że postanowilam podpytać i po nitce do kłębka okazało się że to Ty :D a ja byłam w szoku że w takim wielkim świecie jak internet znalazłam Ciebie pod całkiem innym nikiem:D:D
i resztę snu się podniecałam że my to Kaśka musiałyśmy być bliźniaczkami syjamskimi w poprzednim wcieleniu:D
a dziś to mnie już cycki konkretnie naparzają....w sumie tak bolą jak zawsze po owulacji, i też pamietam że gdzieś własnie ze trzy dni temu zaczęły pobolewać.
a to u mnie charakterystyczne po owu było przecież.
no nie wiem, na nic się nie nastawiam bo się w tym miesiącu na monitorku nie podglądałam przecież.
ale dziwne ze tak późno to owu:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja z mojej ciazy pamietam ze pierwsze mndlosci mialam kolo8tyg dopiero....Wy dostalyscie silne dawki p[regnylu wiec one moga wlasnie tak u was dzialac....Ja mdlosci i zachcianek nie mialam..ale sennosc , zmeczenie, zmiany cieplne i cholerne pragnienie mialam do @...Teraz dopiero przeszlo...
-
Hahahahah dobre dobre malenka :p Moze i gdzie w innym wcieleniu bylysmy blizniarami...syjamskimi ? niech ci bedzie ze syjamskimi ihihihi ....Kurde pogoda taka ze nie chce sie mi z domu wyjsc, a musze polukac za jaka koszulinka do szpitala nic odpowiedniego to ja nie ma a satynowe na szeleczkach to by bylo lekkie przegiecie
-
Kasia progesteron ci idzie jak tak cycki ci dokuczają mozliwe ze owu byla oj bedą emocje niedlugo