X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w szyjce macicy cię nie boli ? Ja musiałam na plecach ie kłaść bo jak za bardzo sie na boku przygniotłam to bolala mnie.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    A w szyjce macicy cię nie boli ? Ja musiałam na plecach ie kłaść bo jak za bardzo sie na boku przygniotłam to bolala mnie.

mnie dzis jak moj M przygniotł noga a spałam na brzuszku oj wtedy bolało sama nei wiem co to moze byc

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    który dzis masz dzien cyklu

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski po pregnylu niestety cala macica boli...nawet teraz tyle dni po wszystkim a przy silniejszym dotyku macicy na łonie czuc pobolewanie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryy:)
    Kap śniłaś mi się:)

mąż po badaniu-usg prawidłowe tylko jajka pomniejszone-standard przy dopalaczach, radził nie iść do urologa teraz bo zwyczajnie nie ma sensu...
    w środę mąż odbierze swoje wyniki i jak wyjdą okej to tym bardziej potwierdzi to teorię urologa.
    no nie wiem, żeby iśc tylko po to żeby wydać kasę a i tak sie nic nie dowiedzieć to bez sensu....
    zobaczymy jak wyjdą hormony.
    on proponuje powtózyć badania za dwa miesiące i jak dalej będzie beznadzieja to wtedy iść.

a wy jak myślicie?

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    który dzis masz dzien cyklu

19 wedlug owu ale tak jak sie z ginem zastanowilam to 18 mam bo w nocy @ przyszła zaznaczylam dzien przed ta nocą a nie po wiec wychodzi na to że clo brałam od 2 dc do 6 i mam 18 dc dziś

ha_nia lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochaniutka..ojj a co ci sie snilo ze mna w roli glownej? jakis gruppen sex ?:P hihihihi
    No pomniejszone jadra swiadcza wlasnie o zanizonej ich sprawnosci...Nie wiem co ci doradzic..Ja wiem ze jak znam siebie nie siedzialabym i nie czkekala tylko szla po lekarzach..a po tych 2miesiacach powtorzyla wyniki....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bryy:)
    Kap śniłaś mi się:)

mąż po badaniu-usg prawidłowe tylko jajka pomniejszone-standard przy dopalaczach, radził nie iść do urologa teraz bo zwyczajnie nie ma sensu...
    w środę mąż odbierze swoje wyniki i jak wyjdą okej to tym bardziej potwierdzi to teorię urologa.
    no nie wiem, żeby iśc tylko po to żeby wydać kasę a i tak sie nic nie dowiedzieć to bez sensu....
    zobaczymy jak wyjdą hormony.
    on proponuje powtózyć badania za dwa miesiące i jak dalej będzie beznadzieja to wtedy iść.

a wy jak myślicie?

Ja bym poczekała te 2 miesiace ale serduszkujcie moze nie zdażycie ich zbadać bo zzieleniejesz

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyznaczylo ci widze owu Kasiek..a Ty jak to czujesz???...Eyy wiecie co?zauwazylam ze czasem ten program wiecej krzywsdy wyrzadza niz to warta...wystarczy lekkie wahniecie tempek a juz pokazuje jakies owulki itd....Przyklad Milci jest niezlym argumenetem za tym by sie nie sugerowac nim
    :-/
    Edit: a androlog...myslalam ze do androloga idziecie nie urologa...w sumie urolog co wam da??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 08:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zawsze owu wyznaczal od sierpnia a dopiero teraz miałam najprawdopodobniej

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi nie wyznacza nic hihihihi...

kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    a mi nie wyznacza nic hihihihi...
    i najmadrzej hihihi..
    No aj w kwietniu mierze tylko do owu..po niej juz mamw dupie..Koniec zero nerwic bedzie..No i nikt mi glupot ze ciaza na sto %nie napisze ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    i najmadrzej hihihi..
    No aj w kwietniu mierze tylko do owu..po niej juz mamw dupie..Koniec zero nerwic bedzie..No i nikt mi glupot ze ciaza na sto %nie napisze ;)

dokładnie wydaje mi sie ze to madre posuniecie:)u mnie dzis 22dc małymi kroczkami przyblizam sie do rozwiazania zagadki wielkiej niewiadomej :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapciu mam jeszcze pytanko ostatnio w nocy obudziły mnie okropne mdłości czy to mozliwe ze po pregnylu tak sie dzieje

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Kapciu mam jeszcze pytanko ostatnio w nocy obudziły mnie okropne mdłości czy to mozliwe ze po pregnylu tak sie dzieje
    niestety Kiniek tak pregnyl dziala...ma sie wlasnie objawy ciazowe.... :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za dużo pytań:P

a więc:P
    nie wiem czy byłą owu:P nie obserwuję się....no zupełnie nie wiem czy mogło to być akurat wtedy troszkę mnie bolały jajniczki ale już miałam wtedy śluz kremowy.

a co do androloga to właśnie nie wiem co by nam mógł poradzić....liczyłam na to że moze to clo przepisze albo co?
    no i wiem ze na pewno kazał by powtórzyć badanie.
    dlatego może i lepiej poczekać i z powtórzonymi badaniami iść do niego.
    a teraz najwyżej wyśle męża z wynikami do tego urologa co mamy pod nosem w naszej wiosce, dość konkretny gościu był i powiedział właśnie żeby przyszedł do niego z wynikami.

Kaśka grupen sex hahah chciałabyś:D:D:D
    śniło mi się że szukałam w necie adresu do miejscowego weterynarza i natknęłam się na forum gdzie ktoś napisał że właśnie pije "kapcie" w sensie że kawe:) i tak to słowo mnie zaintrygowało że postanowilam podpytać i po nitce do kłębka okazało się że to Ty :D:D a ja byłam w szoku że w takim wielkim świecie jak internet znalazłam Ciebie pod całkiem innym nikiem:D:D
    i resztę snu się podniecałam że my to Kaśka musiałyśmy być bliźniaczkami syjamskimi w poprzednim wcieleniu:D

a dziś to mnie już cycki konkretnie naparzają....w sumie tak bolą jak zawsze po owulacji, i też pamietam że gdzieś własnie ze trzy dni temu zaczęły pobolewać.
    a to u mnie charakterystyczne po owu było przecież.
    no nie wiem, na nic się nie nastawiam bo się w tym miesiącu na monitorku nie podglądałam przecież.
    ale dziwne ze tak późno to owu:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mojej ciazy pamietam ze pierwsze mndlosci mialam kolo8tyg dopiero....Wy dostalyscie silne dawki p[regnylu wiec one moga wlasnie tak u was dzialac....Ja mdlosci i zachcianek nie mialam..ale sennosc , zmeczenie, zmiany cieplne i cholerne pragnienie mialam do @...Teraz dopiero przeszlo...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis jesteś 8 dzień po pregnylu ktorego dnia cyklu chcesz testować?:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahah dobre dobre malenka :P :p Moze i gdzie w innym wcieleniu bylysmy blizniarami...syjamskimi ? niech ci bedzie ze syjamskimi ihihihi ....Kurde pogoda taka ze nie chce sie mi z domu wyjsc, a musze polukac za jaka koszulinka do szpitala :-/ nic odpowiedniego to ja nie ma a satynowe na szeleczkach to by bylo lekkie przegiecie :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia progesteron ci idzie jak tak cycki ci dokuczają :-) mozliwe ze owu byla :-) oj bedą emocje niedlugo :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ