Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ide laseczki pod prysznic i do wyrka , jak dluzej siedzę to wiem , ze macicę mam lekko boli
Wiec spokojnej nocy i kudlatych snów Wam zyczękapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to lekka chVjnia z grzybnia,,,,,.....
Hehehehe tak dokładnie kurcze żle mi się to okreslenie kojarzy wyobraznie mam za dużakapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Dziewczyny, tak myślę. Tylko mnie nie besztajcie.
U mnie laparo chyba jest bez sensu jako ewentualność skoro drugi raz zaszłam to nawet jak by się cudak nie utrzymał (a ustaliłyśmy już, że się utrzyma ), to laparo jest raczej bez sensu.
u ciebie rzadnej Laparo ...twoj Cud ma trwac !! I siedziec na dupie...gdzie siedzi... -
nick nieaktualny
-
Siedzi i siedzi. I w dupie ma wszystkie problemy teraz
A teraz to w ogóle chyba pierd... nie robię i idę się położyć bo mnie się coś spać chce
Jutro ostatni pabi-dexamethosan. I zostanę sama ja, lek na tarczycę i kwas foliowy. Wyzwanie dla cudaka
Eeeee idę do wyrka -
nick nieaktualnyNooo widzisz wszystko powiazane ...pielegniara..opiekun medyczny nas ktos musi do zycia przygotowac socjolog...potem nauczyciel co nas nauczy i ksiegowa ktora dba zeby kogos skarbowka nie zamknela...kto jeszcze..
Idia, kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Siedzi i siedzi. I w dupie ma wszystkie problemy teraz
A teraz to w ogóle chyba pierd... nie robię i idę się położyć bo mnie się coś spać chce
Jutro ostatni pabi-dexamethosan. I zostanę sama ja, lek na tarczycę i kwas foliowy. Wyzwanie dla cudaka
A ten dexamethasone to ze wzgledu Na autoimmunologie czy kore nadnerczy !?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 20:05
-
Jeśli myślisz, że mój lekarz wytłumaczył mi to to się myślisz. Tzn tłumaczył, ale ja medycyny nie skończyłam a on chyba tak myślał... Kora nadnerczy tam padło.
Miałam 3 leki pabi-dexamethosan (cały czas), parlodel (od 1 do 15 DC) i clo (od 5 do 10 DC)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 20:08
-
nick nieaktualnyNiedoczynność kory nadnerczy to zespół objawów wynikających z niedoboru hormonów produkowanych przez korę nadnerczy, głównie kortyzolu.
Przyczyną niedoczynności kory nadnerczy może być albo uszkodzenie nadnerczy (w tym przypadku mówimy o pierwotnej niedoczynności kory nadnerczy, czyli chorobie Addisona), albo uszkodzenie/nieprawidłowa funkcja przysadki (wtórna niedoczynność kory nadnerczy...
w sumie mi lekarz tez gada w ich jezyku a sama nie rozumie go !!! Jak nie moja dzialka...
fasolina wytrzyma tylko spokoj...pamietaj ..upajaj sie widokiem malza myjacego lazienke..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 20:13
Idia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tego to juz nie wiem...wiem ze charakterystycznymi objawami choroby są: wzmożona pigmentacja skóry i błon śluzowych, ogólne osłabienie, szybkie męczenie, chudnięcie, brak łaknienia, nudności, wymioty, podrażnienie żołądka, podciśnienie ortostatyczne, hiponatremia, hiperkaliemia, hipoglikemia, chęć spożywania słonych pokarmów, luźne stolce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 20:18
-
nick nieaktualny
-
No to pasuje pigmentacja,częste dość nudności ogólne osłabienie, gastroskopię miałam bo często żołądek mnie boli bez przyczyny - ponoć idealny aczkolwiek jak bolał tak boli , za słonymi rzeczami - muszę, kocham słone luźne stolce od zawsze.... Nie licząc czasu gdy zaczęłam brać te leki. Teraz to zaparcia non stop.
-
Madziara wrote:Nie zaglebiaj sie w to grund ze fasolina jest...ja mam wrazenie ze mam brzuch napompowany jak by mi sie jeszcze siku chcialo...leze Bo maz kazal..
Nie zagłębiam. Spać mi się chce i mam wszystko w nosie teraz
Mąż przerwał i ogląda Radwańską.... Skończy chyba?