Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Dziewczyny ja już nic nie rozumiem. Owulacji jeszcze nie było, a zobaczcie moją temperaturę.
Moim zdaniem tak jak ja uwalniasz hormon tempka leci a pęcherzyk pomalu wychodzi po kilku dniach -
Milcia wrote:Wczoraj pęcherzyk miałby dopiero 16.5 mm
Tego nie wiesz mi po 3 mm rosly dziennie -
Ale w piatek pecherzyk byl za maly..mogl wczoraj peknac najwczesniej..I tak mi to wyglada na wczorajsza owu..mogl szybciej urosnac....zrobisz monit dzis to zobaczysz.ale dzis ewidentnie najwyzsza tempka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 11:24
-
Ja weszlam na wyższe tempki więc nadzieję mam, ze progesteron idzie sam zaaplikowałam lutkę
-
System ma tylko podejrzenie zastanawiam sie czy jutro tempki tez nie zmierzyc , za 10 dni bete robie ipo recepty pojde, za 14 dni mojego gina nie ma na nfz tylko pryw 150 zl masakra sami idjoci mi zostaną
-
Joanna0071 wrote:System ma tylko podejrzenie zastanawiam sie czy jutro tempki tez nie zmierzyc , za 10 dni bete robie ipo recepty pojde, za 14 dni mojego gina nie ma na nfz tylko pryw 150 zl masakra sami idjoci mi zostaną
-
idioci sa wszedzie Asiu niestety,,,, ...ale faktem leczyc sie prywatnie z monitoringiem to kasa plynie szeroko...Ciesze sie ze mi zdarzalo sie tez bedzie chodzic prywatnie czasem tylko...pewnie ze2razy po laparo do ordynatora mi sie pasuje jeszcze przejsc ,,no ale moze sie jeszcze kiedy przydac..to nie chce spalic mostu za soba...
-
Laski, ja to się już gubię w tym wszystkim. Jakbym nie wiedziała, że owulacji jeszcze nie było, to bym uwierzyła w to co widzę na wykresie. Asia nawet jakby pęcherzyk urósł do wczoraj o 3 mm, to i tak byłby za mały do pęknięcia. Znowu pewnie nic z tego nie wyjdzie.
-
Milcia wrote:Laski, ja to się już gubię w tym wszystkim. Jakbym nie wiedziała, że owulacji jeszcze nie było, to bym uwierzyła w to co widzę na wykresie. Asia nawet jakby pęcherzyk urósł do wczoraj o 3 mm, to i tak byłby za mały do pęknięcia. Znowu pewnie nic z tego nie wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 12:37
-
Jak sie okaze ze nie pekl , a tempka swoje.....to wyjda slowa mojego gina..ze odupe rozbic mierzenie tempki..i najwartosciowszy jest tylko monit....
Napisz szybko po wizycie ja jest naprawde..Jestem cholernie ciekawa,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 12:40
-
Joanna0071 wrote:Ja obstawiam, ze pechol u nij jest na peknieciu dostanie pregnyl i do roboty
-
Dam znać na pewno.
Ale powiem Wam szczerze, że jeśli rzeczywiście miałoby być to wczoraj, to nie serduszkowaliśmy, bo gin powiedziała, że możemy w piątek towarzyski wieczór sobie zrobić i potem czekać na jej znak. Tak więc wczoraj nic nie było. Testy owu też wychodzą negatywne. Ostatnie było w piątek przed północą. Wiem, że teoretycznie jest szansa, ale się zobaczy. -
nick nieaktualny