X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pekam w szwach :-) ide sobie miety zaparze, moze szybciej przetrawię :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi robiła pielęgniarka w szpitalu oddała mi wszystko nawet igły bo moich nie urzyla zebym tylko nic nie zostawiła i nie wróciła :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Mi robiła pielęgniarka w szpitalu oddała mi wszystko nawet igły bo moich nie urzyla zebym tylko nic nie zostawiła i nie wróciła :-)
    Ojj Asiek to mi sie poropdowka przypomina..wszystko wyzbieralam po porodzie nawet wyplakane osmarkane chusteczki zeby tam nie wrocic....i nawet sie nie ogladnelam na porodowke :(...mam nadzieje ze nie na zly omen..Ale czlowiek byl wtedy ogluszony cala sytuacja....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawilaś swoje DNA :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Zostawilaś swoje DNA :-)
    ty to zawsze znajdziesz jakis pozytyw :D Kochana jestes , umiesz pocieszyc łajzo słodka :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 20:18

Joanna0071 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia po clo tez tak cie zalewalo??jesssu ja sie topie co chwile podmiana podpaski tak sie leje..No i te 3dni boli przez ostatnie dni..Nie miewalam nigdy az tak bolesnej miesiaczki..A przynajmniej nie pamietam takiegoo :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 20:21

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Asia po clo tez tak cie zalewalo??jesssu ja sie topie co chwile podmiana podpaski tak sie leje..No i te 3dni boli przez ostatnie dni..Nie miewalam nigdy az tak bolesnej miesiaczki..A przynajmniej nie pamietam takiegoo :-/

Ja miałam na odwrót, tylko w dzień plamienie lub brudzenie calkowicie bezbolesna nawet skurczy nie miałam nic nie pamietam takiej dlatego test robiłam, a w nocy nie miałam wcale.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ty to zawsze znajdziesz jakis pozytyw :D Kochana jestes , umiesz pocieszyc łajzo słodka :*

Mów do mnie jeszcze bo mam dreszcze :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ...ale puscilam pawia...w ciazy juz nie jestem a tak mnie zmulilo ze hey....teraz mnie brzuch boli...zle sie czuje a jutro znow podroz...dzis poglaskalam dwa brzuszki ciazowe kolezanek z roku...jeszcze malutkie bo 3 i 4 miesieczne.....i one byly w szoku ze sie ciesze z nimi bo jedna przyjaciolke stracila bo zaszla szybciej niz ona w ciaze...

• Idia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    idia ...jestes nauczycielem...pytalam stronke wczesniej...

Tak i doktorat robię :)

Myślałam, że retorycznie pytasz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 20:44

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze nie jestes taka Osa co sciagnac nie da badz kolezanka podpowiedziec ...

moj maz to podobno wymagajacy jest jesli chodzi o uczniow...bo to zawodowe praktyki to mowi ze tlumanow nie bedzie przepuszczal i on sie nie podpisze pod tym....

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ludzie maja nasrane i nierozgarniete

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mi w sumie by doktorat zostal ale nie nie chyba juz nie...kocham to co robie i nie zamienilabym tego na nic innego...tylko zarobki by byly lepsze..to juz by ok bylo...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspołczuje mi na mdłości imbir pomaga ja z zawodu jestem pracownikiem socjalnym :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Idia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarobki jak się doktorat robi są hmmm nie powalają mówiąc delikatnie. Ale źle nie jest:)

W maju nam minie rok po ślubie- dzidziuś tak w samą porę. No a mąż jest asystentem projektanta od instalacji. Teraz będzie szedł na budowę. Więc tym bardziej chuchamy i dmuchamy by by fasolka się utrzymała. Stąd też nasze nerwy, bo ciężko będzie ze starankami w rozjazdach.

A ściągania nie lubię. No ok jak od koleżanki- jestem ślepa. A jak z komórki. tabletu to wywalam...

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem księgową :)

Madziara lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja maja...widze po moich kolezankach ...sieczka w glowie...i dziwie sie co ona robi na mgr piel i jak ona skonczyla lic to juz wogole....ale niektorzy wykladowcy tez maja swira ...jak wszedzie.....sa tacy i tacy ludzie !!!
    jajnik boli chyba pekne a maz pojechal na szkolenie bo myslal ze zostane na miejscu...a tu zonk...jeszcze mnie wkurw bo mial nie jechac a tu...ale nic przez 11 lat sie przyzwyczailam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo widze ze wszystkie ambitne...wiecie co tu nie chodzi nawet o to jakie kto ma wyksztalcenie ...tylko ja czasem przez swoje wlasnie szkoly nie myslalam o dzieciach zabezpieczalismy sie bo byly wazniejsze rzeczy ale czy kurcze to zle ze chcialam zeby kiedys moje dziecko mialo lzej niz ja mialam czy maz w dziecinstwie...

A poza tym bardzo cenie sobie niezaleznosc ...mamy pieniazki wspolne ale wiem ze ja cos wnosze tez w dom...zycie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:03

• Idia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi byś mnie poznała to byś mnie o próbę doktoratu nie podejrzewała. Wykształcenie nie gra roli. Ja raczej głuptas jestem. Nie wiem czy skończę to co zaczęłam. Różnie może być...

Teraz mam inne rzeczy w głowie. Ważniejsze chyba. Będzie co ma być i tyle.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia ...chuchaj i dmuchaj... I dbaj o siebie...jutro prosze ladny wyklad zrob zeby studenci nie spali...

chodz na mgr to szczerze nie musimy sciagac bo zazwyczaj material jest wylozony..i juz doswiadczenie...

moja mama jest pielegniarka i babcia byla....mama do tej pory mowi ze jest dumna ze osiagnelam to co mam ...a ja bardziej bym byla jak bym miala dziecko,

Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość

‹‹ 338 339 340 341 342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ