Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi robiła pielęgniarka w szpitalu oddała mi wszystko nawet igły bo moich nie urzyla zebym tylko nic nie zostawiła i nie wróciła
-
Joanna0071 wrote:Mi robiła pielęgniarka w szpitalu oddała mi wszystko nawet igły bo moich nie urzyla zebym tylko nic nie zostawiła i nie wróciła
-
Asia po clo tez tak cie zalewalo??jesssu ja sie topie co chwile podmiana podpaski tak sie leje..No i te 3dni boli przez ostatnie dni..Nie miewalam nigdy az tak bolesnej miesiaczki..A przynajmniej nie pamietam takiegoo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 20:21
-
kapturnica wrote:Asia po clo tez tak cie zalewalo??jesssu ja sie topie co chwile podmiana podpaski tak sie leje..No i te 3dni boli przez ostatnie dni..Nie miewalam nigdy az tak bolesnej miesiaczki..A przynajmniej nie pamietam takiegoo
Ja miałam na odwrót, tylko w dzień plamienie lub brudzenie calkowicie bezbolesna nawet skurczy nie miałam nic nie pamietam takiej dlatego test robiłam, a w nocy nie miałam wcale. -
kapturnica wrote:ty to zawsze znajdziesz jakis pozytyw Kochana jestes , umiesz pocieszyc łajzo słodka :*
Mów do mnie jeszcze bo mam dreszczekapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ...ale puscilam pawia...w ciazy juz nie jestem a tak mnie zmulilo ze hey....teraz mnie brzuch boli...zle sie czuje a jutro znow podroz...dzis poglaskalam dwa brzuszki ciazowe kolezanek z roku...jeszcze malutkie bo 3 i 4 miesieczne.....i one byly w szoku ze sie ciesze z nimi bo jedna przyjaciolke stracila bo zaszla szybciej niz ona w ciaze...
-
nick nieaktualnyMam nadzieje ze nie jestes taka Osa co sciagnac nie da badz kolezanka podpowiedziec ...
moj maz to podobno wymagajacy jest jesli chodzi o uczniow...bo to zawodowe praktyki to mowi ze tlumanow nie bedzie przepuszczal i on sie nie podpisze pod tym.... -
nick nieaktualny
-
Zarobki jak się doktorat robi są hmmm nie powalają mówiąc delikatnie. Ale źle nie jest:)
W maju nam minie rok po ślubie- dzidziuś tak w samą porę. No a mąż jest asystentem projektanta od instalacji. Teraz będzie szedł na budowę. Więc tym bardziej chuchamy i dmuchamy by by fasolka się utrzymała. Stąd też nasze nerwy, bo ciężko będzie ze starankami w rozjazdach.
A ściągania nie lubię. No ok jak od koleżanki- jestem ślepa. A jak z komórki. tabletu to wywalam... -
nick nieaktualnyMaja maja...widze po moich kolezankach ...sieczka w glowie...i dziwie sie co ona robi na mgr piel i jak ona skonczyla lic to juz wogole....ale niektorzy wykladowcy tez maja swira ...jak wszedzie.....sa tacy i tacy ludzie !!!
jajnik boli chyba pekne a maz pojechal na szkolenie bo myslal ze zostane na miejscu...a tu zonk...jeszcze mnie wkurw bo mial nie jechac a tu...ale nic przez 11 lat sie przyzwyczailam.. -
nick nieaktualnyNoo widze ze wszystkie ambitne...wiecie co tu nie chodzi nawet o to jakie kto ma wyksztalcenie ...tylko ja czasem przez swoje wlasnie szkoly nie myslalam o dzieciach zabezpieczalismy sie bo byly wazniejsze rzeczy ale czy kurcze to zle ze chcialam zeby kiedys moje dziecko mialo lzej niz ja mialam czy maz w dziecinstwie...
A poza tym bardzo cenie sobie niezaleznosc ...mamy pieniazki wspolne ale wiem ze ja cos wnosze tez w dom...zycie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:03
-
Hihi byś mnie poznała to byś mnie o próbę doktoratu nie podejrzewała. Wykształcenie nie gra roli. Ja raczej głuptas jestem. Nie wiem czy skończę to co zaczęłam. Różnie może być...
Teraz mam inne rzeczy w głowie. Ważniejsze chyba. Będzie co ma być i tyle.
-
nick nieaktualnyIdia ...chuchaj i dmuchaj... I dbaj o siebie...jutro prosze ladny wyklad zrob zeby studenci nie spali...
chodz na mgr to szczerze nie musimy sciagac bo zazwyczaj material jest wylozony..i juz doswiadczenie...
moja mama jest pielegniarka i babcia byla....mama do tej pory mowi ze jest dumna ze osiagnelam to co mam ...a ja bardziej bym byla jak bym miala dziecko,Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość