Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia nie ovufriend tylko tam bzyk-bzyk
Fajnie, że wygląda na to iż nareszcie masz dobrego lekarza.
Może jest tak jak dziewczyny pisały- masz owu później i to wszystko dlatego, że po prostu nie mieliście do czego celować
Fajnie by było, jakbym miała koleżankę do swoich rozterek...
Liczę na Was dziewczyny Każdej się uda w swoim czasie, ale weźcie się już pośpieszcie bo się czuję osamotniona
Co do mnie to przespałam się i przestało boleć Myślę, że nie będzie mi trzeba czekać do końca pierwszego trymestru. Wystarczy mi jak 24 marca gin mi powie, że fasola i serduszko są tam gdzie być powinny. 24 marca to będzie końcówka 5 tygodnia więc już wszystko powinno być widoczne. No dobra, serduszko może nie koniecznie
Teraz się biorę za przygotowanie do pracy na jutro
Lub za spanie- jeszcze się nie zdecydowałam. Jedno jest pewne- humor mam o wiele lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 16:23
-
Madziara wrote:Noo to ok...oby sie udalo ja wierze ze sie uda tobie mi i wogole ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 16:37
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie jesteśmy niczym granat bez zawleczki ja już muzyki relaksacyjnej słucham
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Mam zasłuzoną sjestę zrobiłam super sałatkę brokułową z jajkiem, rzodkiewką, makaronem i ogurkiem i brokułem:-) zalane domowym sosem czosnkowym tera pomczosnku odpływam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 16:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:U nas też wieje. Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 18:27
-
Tu wichura taka, że wszystkie psy do domu wpuściłam, bo mi je zaraz wywieje. Że o latających spodkach (psie michy) nie wspomnę.
No i sąsiedzie, który postanowił palić w kotle śmieciami teraz a przy tym wietrze wiadomo- spaliny zostają na wysokości okien -
Ja dzisiaj przeszłam się po mieście. Kupiliśmy z M listwy progowe do mieszkania i 300 zł poszło się rypać. Potem wstąpiłam do lumpeksu i oczywiście sobie nic nie kupiłam, ale mamie i jej koleżance. Jestem ciekawa, jak dzisiaj będzie w nocy po bromku. Boje się wziąć tej całej tabletki.
-
nick nieaktualnyidia ...jestes nauczycielem...pytalam stronke wczesniej...ja leze juz w lozku w domu...mam nadzieje ze pamiatka typu zdjecie z wycieczki nie przyjdzie czyt...fotoradar!! Bo maz mnie z domu wyrzuci ale nic nie poradze ze spieszylo mi sie !!
Milcia ja nie moglam brac ale to dlatego ze chodzilam spiaca slabo mi bylo..a do pracy wstac nie moglam...a co do remontu wiem co mowisz !! Kasa leci...zawsze jest cos.,, my tez juz sie przeprowadzamy ... -
Madziara wrote:Nie odpowiesz...ja wracam 100 km do domu do meza ...bo jakos nie moglam wysiedziec...
Nie nie odpowiem bo jakbym Ci powiedziała to musiałabym Cie ... Powiem Ci dopiero jak zzieleniejesz bo tak to działa -
nick nieaktualnyOk ...hehe ...
cos w tym jest...ja mialam taki czas ze jak weszlam na wykresy na tablicy i zobaczylam wykres to potem byly zielone...a jak kolezankom i to 3 zrobilam pregnyl to zaszly ..to sie smialy ze powinnam sobie zrobic !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 20:03