Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak bys ty mnie zobaczyla ...powazna pani koordynator ..pielegniarka anestezjologiczna...w ladnym fartuszku ..powazna trzymajaca chyba troche rygor ..moze tak trzymajaca sie zasad..a prywatnie wariatka..ktora ma schizy i jedno w glowie dziecko ...chce dziecko...a moja praca mgr sie prosi ...skoncz mnie !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:16
Idia lubi tę wiadomość
-
Ja Wam powim, ze jak sie zaprzecie to gory przeniesieci ja z dzieckiem szkoly pokonczyłam
Idia lubi tę wiadomość
-
I to chorym ogrom operacji i moje zdrowie siadlo dowiedziałam sie ze mam naczyniaka w placie czolowym ale walczylam dalej i parłam do przodu nie zalamałam sie i walcze do konca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:28
Idia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie w pracy ...kolezanki sie chyba boja...pani kierownik slysze ...moj maz kiedys jak przyszedl do mnie do pracy i w tym czasie rozmawialam z kol o opoznianych zabiegach to pow ty taka powazna tylko ze przy moich dziewczynach podlecial na rece ...to potem juz luzniej zaczely do mnie podchodzic...
a mowie czasem w zyciu pesymista ..ale w wiekszosci wariatka... -
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:I ro chorym odrom operacji i moje zdrowie siadlo dowiedziałam sie ze mam naczyniaka w placie czolowym ale walczylam dalej i parłam do przodu nie zalamałam sie i walcze do konca
poplakalam sie....walczymy wszystkie o to samo ...i walczmy...az sie Uda !!! A tobie zycze zdrowia jeszcze...i zeby wszystko sie ulozylo...
ja wiem ze bym dala rade z dzieckiem...ale tez czekalam az oboje bedziemy gotowi..az moj maz tez powie chce dziecko...bo pierwsza ciaza byla delikatnie mowiac niezaplanowana...ale jak juzbyla to takie szczescie nas ogarnelo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 21:35
-
Madziara wrote:poplakalam sie....walczymy wszystkie o to samo ...i walczmy...az sie Uda !!!
No cos ty nie rycz malenka tylko sie ciesz ze sa szanse dasz radę -
Dobra laseczki moje kochane ide pod prysznic bo już spiąca jestem wyspać mi się pożądnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny