Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Jak maja piel bo u nas tez jest a my piel hasla nie mamy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 14:08
-
musisz brac namiar na to ze pregnyl podwojna dawke mialas....moze poczekaj do tycpelnych 2tygodni..bo wyjda moze2kreski a ! przyjdzie i bedzie placz....kiniaczek84 wrote:juz nie wiem czy kupowac test i zatestowac co ma byc to bedzie dzis wg moich wyliczen 12 dpo jak myslicie
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:musisz brac namiar na to ze pregnyl podwojna dawke mialas....moze poczekaj do tycpelnych 2tygodni..bo wyjda moze2kreski a ! przyjdzie i bedzie placz....
Kinia rob pregnyl 10 tys j juz 6 dnia nie mialam nic we krwi...kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:musisz brac namiar na to ze pregnyl podwojna dawke mialas....moze poczekaj do tycpelnych 2tygodni..bo wyjda moze2kreski a ! przyjdzie i bedzie placz....
dzis 28 dc i tez tak pomyslałam zeby zaczekac chociaz do 30 dc bo ostatnimi czasy moje cykle miały po 32-34 dni wiec moze to byc zdziebko za wczesnie aczkolwiek gin mowiła ze od dnia owulki @ teoretycznie powinna przyjsc za 12 dni chyba ehh...juz mam metlik w głowie -
nick nieaktualnykapturnica wrote:NO PISZE NA STRONIE SZPITALA JAK BYK ze net bezprzewodowy jest ogolnie dostepny dla pacjentow trza tylko haslo wziasc na dyzurce..wiec mysle ze nie oglaszaliby na glownej stronie szpitala ze od lipca jest skoro tak naprawde by nie bylo...W kszdym razie zobaczymy..moze uda sie ze bedzie hah
obys miala...ten net.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny