Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:hejo laseczki..Jak tam?? Ja powoli pakuje torbe do szpitala i zaczynam łapac adrenalinke co to bedzie i jak bedzie...Jutro o 7mam sie stawic na oddziel..No ciekawe jak to bedzie...
HEJO HEJO:)nom dokłądnie a jak ma byc teraz to juz tylko lepiej:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
My kupiliśmy mieszkanie, wcześniej był plan budowy, ale bardzo długo czekaliśmy na warunki zabudowy i jak już przyszły, to nas nie zachwyciły. Musielibyśmy mieć dwie ściany bez okien... Takim oto sposobem w zeszłym roku w marcu kupiliśmy mieszkanko (jeszcze się budowało), w grudniu odebraliśmy i teraz już jesteśmy na końcówce wykańczania.
-
kiniaczek84 wrote:rany ciekawe co tam u mnie sie dzieje czy małpowo:( czy fasolkowo:)
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:aa no wlasnie w sumie juz na dniach testing ciebie i asiek czeka....zazdroszzcze ze juz przed dsmym testowaniem ejstescie , ale te nerwy...ehhhh to chyba najgorsze co moze byc...W kazdym razie mam nadzieje ze wszystko bedzie u wac na 2kreseczki....Kasiek mi napewno zda relacje...
oj daj spokoj dobija mnie to oczekiwanie do tego bole jakies małpowe ehh...tak sie boje kolejnego rozczarowania i juz sama nie wiem kiedy testowac -
nick nieaktualny