X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Madzia a już się przeprowadziłaś? U mnie dziś zamontowali kuchnię :)

jeszcze pare rzeczy trzeba przewiesc i nie mam mebli w jednym z pokoi ale nic ...wczoraj juz spalismy w domku..

• Milcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nie będziemy mieć mebli. Tylko takie pojedyncze jak kanapa, stolik, fotele. Z czasem pewnie się wypełni przestrzeń.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    My też nie będziemy mieć mebli. Tylko takie pojedyncze jak kanapa, stolik, fotele. Z czasem pewnie się wypełni przestrzeń.

Ale wam zazdroszcze My w kwietniu zaczynamy szykowac swoje gniazdko juz nie moge sie doczekac:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam salon kuchnie lazienke wyposazona i tylko biurko i kanapa w mniejszym pokoju..i dzieciecy pusty...tylko sciany kolor i panele ...

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam zazdroszczę, my jesteśmy dopiero na etapie rysowania projektu i już zaczynają sie spięcia, bo każdy ma inna wizję :/ powoli do wszystkiego dojdziemy :)

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to kazdy mial...takie problemy...ale to minie...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo laseczki..Jak tam?? Ja powoli pakuje torbe do szpitala i zaczynam łapac adrenalinke co to bedzie i jak bedzie...Jutro o 7mam sie stawic na oddziel..No ciekawe jak to bedzie...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ma byc...dobrze bedzie...

kapturnica lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hejo laseczki..Jak tam?? Ja powoli pakuje torbe do szpitala i zaczynam łapac adrenalinke co to bedzie i jak bedzie...Jutro o 7mam sie stawic na oddziel..No ciekawe jak to bedzie...

HEJO HEJO:)nom dokłądnie a jak ma byc teraz to juz tylko lepiej:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy mieszkanie, wcześniej był plan budowy, ale bardzo długo czekaliśmy na warunki zabudowy i jak już przyszły, to nas nie zachwyciły. Musielibyśmy mieć dwie ściany bez okien... Takim oto sposobem w zeszłym roku w marcu kupiliśmy mieszkanko (jeszcze się budowało), w grudniu odebraliśmy i teraz już jesteśmy na końcówce wykańczania.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja czuję, że będzie dobrze u Ciebie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajć no niestety na nic wpływu nie bedzie....Oby tylko sie wszystko okazalo sprawne i drozne....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ajć no niestety na nic wpływu nie bedzie....Oby tylko sie wszystko okazalo sprawne i drozne....

pewnych rzeczy nie przeskoczymy bedzie dobrze u kazdej z nas:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany ciekawe co tam u mnie sie dzieje czy małpowo:( czy fasolkowo:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    rany ciekawe co tam u mnie sie dzieje czy małpowo:( czy fasolkowo:)
    aa no wlasnie w sumie juz na dniach testing ciebie i asiek czeka....zazdroszzcze ze juz przed dsmym testowaniem ejstescie , ale te nerwy...ehhhh to chyba najgorsze co moze byc...W kazdym razie mam nadzieje ze wszystko bedzie u wac na 2kreseczki....Kasiek mi napewno zda relacje...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj znalazłam ze jest na oddziale internet bezprzewodowyyupiiii tylko ze podobno potrzeba haslo od pielegniarek wziasc...Takze notebooka biere ze soba hah moze uda mi sie was podgladac..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak maja piel bo u nas tez jest a my piel hasla nie mamy...

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    aa no wlasnie w sumie juz na dniach testing ciebie i asiek czeka....zazdroszzcze ze juz przed dsmym testowaniem ejstescie , ale te nerwy...ehhhh to chyba najgorsze co moze byc...W kazdym razie mam nadzieje ze wszystko bedzie u wac na 2kreseczki....Kasiek mi napewno zda relacje...

oj daj spokoj dobija mnie to oczekiwanie do tego bole jakies małpowe ehh...tak sie boje kolejnego rozczarowania i juz sama nie wiem kiedy testowac

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze tydzien ....czekania...czas pokaze..!!

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz nie wiem czy kupowac test i zatestowac co ma byc to bedzie dzis wg moich wyliczen 12 dpo jak myslicie

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ