Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKap...nooo ja malutka jestem...moze 164 max mam ...mojemu mezowi wchodze pod pache...ale jak dopier szpilki 12cm to i tak nizsza jestem i waze 50 kg ...
dzis pije piwko z mezem tak nas naszlo...ja owocowe ....siedzimy na tarasie...ale zaraz do domku...Milcia, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asiulka co tam u cie malenka????Jak wiosenny dzionek minal??[/QUOTE
Przeleżałam zwinięta w trąbkę od rana ból się nasila a na wieczór to już chodzę sprawdzać czy mam @ bo identycznie mnie naparza -
Joanna0071 wrote:kapturnica wrote:Asiulka co tam u cie malenka????Jak wiosenny dzionek minal??[/QUOTE
Przeleżałam zwinięta w trąbkę od rana ból się nasila a na wieczór to już chodzę sprawdzać czy mam @ bo identycznie mnie naparza
u mnie tez jakies bole małpowe sie pojawiły -
Już bym z lutki zeszka to by @ przyszła ale musze do wtorku pociągnąć chyba mój organizm walczy bo owulacja była a ja cykl przedłużam, a i cześć dziewczyny
-
Milcia wrote:Asia a co by się stało, jakbyś odstawiła wcześniej?
Muszę brać 10 dni progesteron w ten sposób podnoszę swój własny w kolejnym cyklu tak mi to gin tłumaczy tak aby cykl 35 nie przekroczył to mogę ingerować ale jest to bardzo bolesne w moim przypadku -
Ja wolę myśleć o @ i ją dostać niż myśleć o ciąży i jej nie mieć a jakby tego było mało to śniło mi się że jestem w ciąży kurcze jak człowiek niechce sie nastawiać to podświadomość płata figle
-
Ja we wtorek betę zrobię i jakoś się nie boję bo nastawiam się na 0 wynik wolę się zaskoczyć niż rozczarować