Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Wiecie co mam ochote na surowe mieso...taki tatar ...chyba zrobie mam troche wolowiny cebule ogorek ,..nie wiem.,Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Milcia wrote:Kasia a w szpitalu będziesz miała jakoś dostęp do neta? Np. w telefonie? Bo będziemy czekać na relacje
laski zdam relacje ze wszystkiego.,,,,nawet z tego co mi sie przysni hyhyhyIdia lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Sama jestem ciekawa, jak to będzie u Ciebie.
Mam gdzies z tyluglowy ze moze sie okazac ze cos jest na amen zatkane i nic sie nie zrobi..Pocieszam sie wtedy ze mam juz Dawida..i jesli Bog tak chce to zoistanie ejdynakiem..Z drugiej strony mam cicha nadzieje ze lata anrtykoncepcji i zadnej ingerencji chirurgicznych pomogly w tym ze tam jest wszystkow porzadku i tylko zrobiaporzadek z jajnikami iprzeczyszcza lufta coby jajko ladnie sie turlalo.. -
Ale...reasumujac po to to robie coby wiedziec na czym stoje , a nie zyc zludzeniami i ciaglymi zawodami..Z natury jestem niecierpliwa i lubie wiedziec co i jak...Jesli okaze sie wsio ok to bede meeega happy ...wtedy zostanie tylko zolnierzy zbadac i jak wsio ok to z otwarta przylbica bedziemy atakowac...
-
Milcia wrote:Ja tez jestem ciekawa jak u mnie to wszystko wygląda. Przekonamy się, jak tylko okres przyjdzie.
-
Milcia wrote:Ja właśnie myślę, że u mnie może być problem z drożnoscią właśnie.
-
Milcia wrote:Ja Ci powiem Kasia, że jak u mnie ta temperatura tak poszła do góry, to boje się każdej kolejnej. Ale zawsze wieczorem mówię sobie, żeby już było rano, bo chcę już wiedzieć jak to wygląda.