X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Ja nie wiem co jest 20 a ja odpływam
    idziesz spac z kurami jak ja w tamtm cyklu hehehe.efektlekow niestety...buziolkki

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mam ochote na surowe mieso...taki tatar ...chyba zrobie mam troche wolowiny cebule ogorek ,..nie wiem.,

Idia lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Wiecie co mam ochote na surowe mieso...taki tatar ...chyba zrobie mam troche wolowiny cebule ogorek ,..nie wiem.,
    Oj ja też bardzo lubię ale toksoplazmoza... Odmawiam sobie takich rarytasow :(

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu a jak tam twoje samopoczucie?

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a w szpitalu będziesz miała jakoś dostęp do neta? Np. w telefonie? Bo będziemy czekać na relacje :)

Idia lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia a w szpitalu będziesz miała jakoś dostęp do neta? Np. w telefonie? Bo będziemy czekać na relacje :)
    Mam numer Kasi robotki to jej bede zdawacrelacje,...nie wiemc zy jest net na oddziale nie dopytalam wiec notebooka nie bede ciagla a w telu mam zablokowany net bo musialam zmienic ustawienia w szajsungu bo łajza jadla mi kase nawet laczac sie z routera....Zdam wam I mam nadzieje ze we wtorek popoludniu bede mogla napisac ze podwozie sprawne i czeka na dzialanie hiihihih
    laski zdam relacje ze wszystkiego.,,,,nawet z tego co mi sie przysni hyhyhy

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama jestem ciekawa, jak to będzie u Ciebie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Sama jestem ciekawa, jak to będzie u Ciebie.
    haaa to samo mi gin powiedzial jak powiedzialam ze ciekawi mnie co tam u mnie jest w srodku po tylulatach od porodu.....a on na to ja tez jestem ciekawy yhyy
    Mam gdzies z tyluglowy ze moze sie okazac ze cos jest na amen zatkane i nic sie nie zrobi..Pocieszam sie wtedy ze mam juz Dawida..i jesli Bog tak chce to zoistanie ejdynakiem..Z drugiej strony mam cicha nadzieje ze lata anrtykoncepcji i zadnej ingerencji chirurgicznych pomogly w tym ze tam jest wszystkow porzadku i tylko zrobiaporzadek z jajnikami iprzeczyszcza lufta coby jajko ladnie sie turlalo..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale...reasumujac po to to robie coby wiedziec na czym stoje , a nie zyc zludzeniami i ciaglymi zawodami..Z natury jestem niecierpliwa i lubie wiedziec co i jak...Jesli okaze sie wsio ok to bede meeega happy ...wtedy zostanie tylko zolnierzy zbadac i jak wsio ok to z otwarta przylbica bedziemy atakowac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem ciekawa jak u mnie to wszystko wygląda. Przekonamy się, jak tylko okres przyjdzie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że jest plan działania.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja tez jestem ciekawa jak u mnie to wszystko wygląda. Przekonamy się, jak tylko okres przyjdzie.
    Miej nadzieje ze sie nie pojawi..a jesli łajza sie przyturla to zrobisz hsg , apodobno czasem nawet mimo nie zatkania jajowodow moze tam znajdowac sie zalegajacy sluz ktory hamuje plemniki lub jajko i to wplywa na problem z zaciazeniem..Duzo przypadkow jest kiedy ciaza sie lapie w niedlugim czasie po droznosci....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem jedno musi byc dobrze!!! bo zle juz bylo hehehehe

Milcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie myślę, że u mnie może być problem z drożnoscią właśnie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci powiem Kasia, że jak u mnie ta temperatura tak poszła do góry, to boje się każdej kolejnej. Ale zawsze wieczorem mówię sobie, żeby już było rano, bo chcę już wiedzieć jak to wygląda.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja właśnie myślę, że u mnie może być problem z drożnoscią właśnie.
    poki sie nie sprawdzi to sie nie wie...ja nie chcialam robic samego hsg bo wiem ze u mnie przede wszystkim problem z uwalnianiem komorek jest....A w laparo robia wszystko zajendym zamachem..przy okazji spr czy nie ma endometriozy , usuwaja problemy z droznoscia takie ktore nie ma mozl zrobic podczas zwyklego hsg Wiec jestem dobrej mysli , wiaze z laparo duzo nadziei ...bo operacja dala mi po kilku miesiacach mozliwosc zostania mama..Laski a przytulenie nowo narodzonejkruszynki do serducha pierwszy raz zostaje w pamieci na cale zycie to cos czego nikt nie moze ani kupic ani ci dac........

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja Ci powiem Kasia, że jak u mnie ta temperatura tak poszła do góry, to boje się każdej kolejnej. Ale zawsze wieczorem mówię sobie, żeby już było rano, bo chcę już wiedzieć jak to wygląda.
    ja tak mialam w tym cyklu i kazda wyzsza temp dawala nadzieje...wdodatku dziewczyny nakrecaly A pozniej jak n ie prdolnelo na ziemie to tylko trzask odbijal sie o uszy,,Dlatego juz sobie postanowilam nie mierzenie temp po owu bo to za bardzo stresuje..2Tyg jest czl wyjety z zycia...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym nie mierzyła, ale ciekawość nie dałaby mi spokoju.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja też bym nie mierzyła, ale ciekawość nie dałaby mi spokoju.
    I dlatego strasznie przezywasz kochana...Ja juz dostalam po nosie za to mierzenie...Drugi raz sie juz w to nie wciagne ;)

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 395 396 397 398 399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ