Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ale betka Anko slicznie przyrosla Po 48H z 9.2 podroslo na 43.Kurcze jak widze taka rafdosc to przypominam sobie siebie jak dowiedzialam sie o ciazy..wtedy byl raczej strach niz radosc..taka mieszanka wybuchowa..A moj jak patrzyl na test to zrobil sie blady ihihihih
-
Ja @ czuję od 2 dni pewnie do wtorku na luteinie przyjdzie u mnievto mnie nic nie zdziwi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Mój A. zawsze się ze mnie śmieje, że taka warzywna jestem...latem jak jest wysyp cukinii w ogródku to zamiast makaronu (obieraczką cieniutkie wstążki - przelewam wrzątkiem) dodaję sos pomidorowy, ser i mam a'la spaghetti;)
Czasem smaze ja w plasterkach jak frytki..pyszna jest pod kazda postacia...Malenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:no ja zzielenieje a potem osiwieje ihihihih
Ey Asia ale nie masz wrazenia ze ta 1sza ciaza u nas to tak hop siup i bylo??bez staran , nerwow itd> -
Zrobiło mi się wole. Zauważyłam je dziś w lustrze. To hmmm wole jest na wysokości tarczycy. Hormony tarczycy badam w poniedziałek bo też w poniedziałek mogę dopiero się skontaktować z lekarką.
Wole jest w nadczynności tarczycy, ja mam niedoczynność. Mogła mi przejść niedoczynność w nadczynność? -
nick nieaktualny