Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już przed ślubem domyslalam sie ze bedziemy mieli problem. Trzy lata przed ślubem naszym zabezpieczeniem był stosunek przerywany a to żadne zabezpieczenie, wpadki nie zaliczylismy. Człowiek nie brał tego do siebie bo nie chciałDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Ja już przed ślubem domyslalam sie ze bedziemy mieli problem. Trzy lata przed ślubem naszym zabezpieczeniem był stosunek przerywany a to żadne zabezpieczenie, wpadki nie zaliczylismy. Człowiek nie brał tego do siebie bo nie chciał[/QUOTE
ja po 6 miechach bezowocnych staran stwierdziłam ze cos jest nie halo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejj laski nie gledzicnie mazac sie ...Glowa do gory po to sie leczymy zeby dzidzia byla.!!! i bez czarnych mysli ma i bedzie dobrze u kazdej z nas!!!
Kinia byc moze masz racjeale ja wole dmuchac na zimne..A co do diety prawda jest takaze to co jemy ma na nas kolosalny wplyw...zarowno na nasze zdrowie jak ina rozne choroby, ktore mozna wyciszyc lub wzmoc....
I gdyby tak bylo ze co ma byc to bedzie to nie leczylybysmy sie chuchajac na zimne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 19:11
-
kiniaczek84 wrote:rany kapie ze mnie jak z niedokreconego kranu hmm...nigdy czegos takiego nie miałam
Kinia co Ci kapie ? -
Ja lecę na wkładkach bo mam dowcipną luteinę ale chyba ze mnie niekapek jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 19:21
-
kapturnica wrote:ihihihihihihihihih