Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Idia wrote:Zrobiło mi się wole. Zauważyłam je dziś w lustrze. To hmmm wole jest na wysokości tarczycy. Hormony tarczycy badam w poniedziałek bo też w poniedziałek mogę dopiero się skontaktować z lekarką.
Wole jest w nadczynności tarczycy, ja mam niedoczynność. Mogła mi przejść niedoczynność w nadczynność? -
nick nieaktualny
-
Idia wrote:Tak szybko? Leki biorę od 2 tygodni dopiero. Biorę dawkę 50. Widzę że lab działa też jutro to jutro pójdę zbadać. Czyli rano bez leku do pobrania?
W twoim przypadku nadczynnosc to maloprawdopodobne...Wiesz jak sie ujawnia nadczynnosc??przedewszystkim kolataniem serca!! bardzo zlym samopoczuciem Wilczym apetytem i chudnieciem!!!
-
Jak bedziesz blizej termoinu wizyty to wtedy zrob badania a nie kombinuj...woole sie moze ujawniac w ciazy tym bardziej ze zmiany hormonalne zachodza..Na tym etapie nic ci endo nie pomoze...Przeciez ci wola nie wytnie ehhehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 19:53
-
kapturnica wrote:cos ty w tak goracej wodzie kapana...dzizys kobieto!!! na kiedy masz wizyte u endo?? wtedy zrob bo samo tsh lubi sie wahac...i nie powinno sie go badac za czesto bo jest to bezsensem..raz na miesiac wystarczajaco...
W twoim przypadku nadczynnosc to maloprawdopodobne...Wiesz jak sie ujawnia nadczynnosc??przedewszystkim kolataniem serca!! bardzo zlym samopoczuciem Wilczym apetytem i chudnieciem!!!
Ja mam od lekarza zalecenie na zbadanie tsh po 2 tygodniach. 2 tyg mijają jutro. Zrobię badanie jutro, wynik i tak dostanę w poniedziałek, ale nie spóźnię się do pracy.
Wizyta u endo w zależności od wyniku. Raczej nie gorąca woda a planowanie -
Idia wrote:Ja mam od lekarza zalecenie na zbadanie tsh po 2 tygodniach. 2 tyg mijają jutro. Zrobię badanie jutro, wynik i tak dostanę w poniedziałek, ale nie spóźnię się do pracy.
Wizyta u endo w zależności od wyniku. Raczej nie gorąca woda a planowanie -
Idia wrote:Dziś zaczęły się delikatne mdłości
Ja mialam to szczescie ze moze ze2razy mnie w ciazy zemndlilo..Aleznam kobitki co rzygaly dalej niz widzialy i to cala ciaze...Idia lubi tę wiadomość
-
Hehe dobre
Tak jak mnie krew nie zaleje a tempka na 36 nie spadnie to bete we wtorek zrobię.Idia, kapturnica, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem co jest 20 a ja odpływam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 20:21