Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Kapciu masz rację. Trzeba trochę wyluzować. Nie wiem, czy dzisiaj jeszcze i jutro będę na forum wchodzić, bo napięty plan działania na weekend mam. Ale może to i dobrze, bo przynajmniej nie będę o tym tak myśleć.
Milcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Madziu a jak tam twoje samopoczucie?
wczoraj wrocilam z pracy ...patrze plamie lekko pare kropek....piersi bola i brzuch jak na okres ...samopoczucie ok nawet bardzo ...ide dzis paznokcie zrobic mam swoje dlugie ale nie mam czasu malowac...i wlosy podciac bo mam takie jak kozuchowska i juz odrosly galancie... -
nick nieaktualnyMilcia wrote:Kapciu masz rację. Trzeba trochę wyluzować. Nie wiem, czy dzisiaj jeszcze i jutro będę na forum wchodzić, bo napięty plan działania na weekend mam. Ale może to i dobrze, bo przynajmniej nie będę o tym tak myśleć.
Milcia taki spadek to nie spadek temp widzialam wieksze a sie udaloMilcia lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:wczoraj wrocilam z pracy ...patrze plamie lekko pare kropek....piersi bola i brzuch jak na okres ...samopoczucie ok nawet bardzo ...ide dzis paznokcie zrobic mam swoje dlugie ale nie mam czasu malowac...i wlosy podciac bo mam takie jak kozuchowska i juz odrosly galancie...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyZaszalalam wlosy jak kozuchowska tylko troche grzywa dluzsza ...paznokcie czerwone ..kupilam pare dluzszych bluzek do getrow i jeszcze adidasy musze kupic ...ja mam ciemne wlosy ..wzrostu 162 i generalnie jestem malutka filigramowa przy mezu 190 cm i 95 kg wagi ,..
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Mam wyniki badania TSH i FT4 po tych 2 tygodniach i:
TSH 0,705 uIU/ml przy normie od 0,35 do 4,95
FT4 1,22 ng/dl przy normie od 0,7 do 1,48
Piszę tu bo na TSH i tak tylko Kapturnica odpowiada...
To co myślisz Kap?
jest ok ..Idia lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Zaszalalam wlosy jak kozuchowska tylko troche grzywa dluzsza ...paznokcie czerwone ..kupilam pare dluzszych bluzek do getrow i jeszcze adidasy musze kupic ...ja mam ciemne wlosy ..wzrostu 162 i generalnie jestem malutka filigramowa przy mezu 190 cm i 95 kg wagi ,..
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki ja dalej trąbkę przypominam ale cóż.
Oglądałam dziś na tvnstyle program porody- i była tam kobieta miała 2 dzieci i wyszła cudem z nowotworu juz jej szans nie dawali lekarze, ale udalo sie przeżyła, lekarze jej powiedzieli, że ma 99% ze już nigdy nie zajdzie w ciąże i wiecie co mając ten 1% szans zaszła w ciążę i urodziła zdrowego chłopca ale się cieszyłam więc napawa mnie nadzieją ten przypadek . -
ja dziś byłam na monitoringu (13dc) na prawym jajniku pęcherzyk dominujący 19mm w lewym dwa po 14,5 mm z nich raczej nic nie będzie...aha w tym cyklu brałam 2x1 CLO od 5 do 9dc...i lekarz mówił, że owulacja powinna być na dniach więc się starać od dziś nawet do wt ale tak sobie myślę jeśli pęcherzyk pękł dziś jakoś (nie odczuwam owulacji) a my współżyć możemy dopiero późnym wieczorem (mąż póki co jest w pracy) to czy może coś z tego jeszcze być ?? Czy będzie już za późno...ostatnie współżycie było 11dc. Ponoć piszą, że plemniki są wstanie przeżyć od 3 do nawet 7 dni choć optymalny czas to 5 dni...mam nadzieję, że jakiś "mocny zawodnik" albo przeżył albo jakiś nowy coś w tym cyklu zdziała
W sumie jeszcze raz USG mam we wt (16dc) w celu zobaczenia czy dominujący pęcherzyk pękł więc wtedy będę wiedziała coś więcej, mam taką nadzieję
Z góry dziękuję za odpowiedzi na mój post jeśli powtórzyłam się z pytaniem to przepraszam -
Kochajcie się tak jak gin mówił póżnym wieczorem dzis i potem jak wam pasi ale nie żadziej niż co drugi dzień
-
nick nieaktualny