Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Kapciu masz rację. Trzeba trochę wyluzować. Nie wiem, czy dzisiaj jeszcze i jutro będę na forum wchodzić, bo napięty plan działania na weekend mam. Ale może to i dobrze, bo przynajmniej nie będę o tym tak myśleć.
Naprawde..Tym bardziej ze przezywalas juz tyle razy rozczarowanie nia....W tamtym cyklu tez mialas sliczna temp ..i co??sama sobie odpowiedz..Wcisnij na luzz bo szkoda nerwow..
Milcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Madziu a jak tam twoje samopoczucie?
wczoraj wrocilam z pracy ...patrze plamie lekko pare kropek....piersi bola i brzuch jak na okres ...samopoczucie ok nawet bardzo ...ide dzis paznokcie zrobic mam swoje dlugie ale nie mam czasu malowac...i wlosy podciac bo mam takie jak kozuchowska i juz odrosly galancie... -
nick nieaktualnyMilcia wrote:Kapciu masz rację. Trzeba trochę wyluzować. Nie wiem, czy dzisiaj jeszcze i jutro będę na forum wchodzić, bo napięty plan działania na weekend mam. Ale może to i dobrze, bo przynajmniej nie będę o tym tak myśleć.
Milcia taki spadek to nie spadek temp widzialam wieksze a sie udaloMilcia lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:wczoraj wrocilam z pracy ...patrze plamie lekko pare kropek....piersi bola i brzuch jak na okres ...samopoczucie ok nawet bardzo ...ide dzis paznokcie zrobic mam swoje dlugie ale nie mam czasu malowac...i wlosy podciac bo mam takie jak kozuchowska i juz odrosly galancie...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyZaszalalam wlosy jak kozuchowska tylko troche grzywa dluzsza ...paznokcie czerwone ..kupilam pare dluzszych bluzek do getrow i jeszcze adidasy musze kupic ...ja mam ciemne wlosy ..wzrostu 162 i generalnie jestem malutka filigramowa przy mezu 190 cm i 95 kg wagi ,..
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Mam wyniki badania TSH i FT4 po tych 2 tygodniach i:
TSH 0,705 uIU/ml przy normie od 0,35 do 4,95
FT4 1,22 ng/dl przy normie od 0,7 do 1,48
Piszę tu bo na TSH i tak tylko Kapturnica odpowiada...
To co myślisz Kap?
jest ok ..Idia lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Zaszalalam wlosy jak kozuchowska tylko troche grzywa dluzsza ...paznokcie czerwone ..kupilam pare dluzszych bluzek do getrow i jeszcze adidasy musze kupic ...ja mam ciemne wlosy ..wzrostu 162 i generalnie jestem malutka filigramowa przy mezu 190 cm i 95 kg wagi ,..
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki ja dalej trąbkę przypominam ale cóż.
Oglądałam dziś na tvnstyle program porody- i była tam kobieta miała 2 dzieci i wyszła cudem z nowotworu juz jej szans nie dawali lekarze, ale udalo sie przeżyła, lekarze jej powiedzieli, że ma 99% ze już nigdy nie zajdzie w ciąże i wiecie co mając ten 1% szans zaszła w ciążę i urodziła zdrowego chłopcaale się cieszyłam więc napawa mnie nadzieją ten przypadek
.
-
ja dziś byłam na monitoringu (13dc) na prawym jajniku pęcherzyk dominujący 19mm
w lewym dwa po 14,5 mm z nich raczej nic nie będzie...aha w tym cyklu brałam 2x1 CLO od 5 do 9dc...i lekarz mówił, że owulacja powinna być na dniach więc się starać od dziś nawet do wt
ale tak sobie myślę jeśli pęcherzyk pękł dziś jakoś (nie odczuwam owulacji) a my współżyć możemy dopiero późnym wieczorem (mąż póki co jest w pracy) to czy może coś z tego jeszcze być ?? Czy będzie już za późno...ostatnie współżycie było 11dc. Ponoć piszą, że plemniki są wstanie przeżyć od 3 do nawet 7 dni choć optymalny czas to 5 dni...mam nadzieję, że jakiś "mocny zawodnik" albo przeżył albo jakiś nowy coś w tym cyklu zdziała
W sumie jeszcze raz USG mam we wt (16dc) w celu zobaczenia czy dominujący pęcherzyk pękłwięc wtedy będę wiedziała coś więcej, mam taką nadzieję
Z góry dziękuję za odpowiedzi na mój postjeśli powtórzyłam się z pytaniem to przepraszam
-
Kochajcie się tak jak gin mówił póżnym wieczorem dzis i potem jak wam pasi ale nie żadziej niż co drugi dzień
-
nick nieaktualny