X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Bo ja dalej kiepsko macica mnie boli i mdlosci po poludniu to już mam nieziemskie chyba mi og tych leków zołądek siada

mi całe szczescie mdłości mineły ale czuje sie jakos inaczej ale ciezko okreslic to inaczej zreszta w przyszłym tygodniu wszystko si ewyjasni:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dokładnie od razu poczuję jak mi progesteron będzie spadał narazie czuję jego zenit

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hmm hmm popytam na hashi dziewczyn co ich endo gadaja :D
    Ale jakbys miala racje z dieta to mrr wracam do serka zaraz ihhihihi
    Oj Asiek...kurde to ty cierpisz bidoku caly czas :(

tak jak mówiłam co lekarz to inna opinia cięzko cokolwiek wyczuc ale mysle sobie ze jak ma byc zle to czy z dieta czy bez niej to i tak bedzie zle a jak ma byc dobrze to wbrew wszystkiemu bedzie dobrze aaa.endo mi mówiła ze miała pacjentke która jak zaszła w ciążę to miała tsh powyżej 5 i wbrew medycynie wszystko było w porzadeczku a maluszek rozwijał sie prawidłowo

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja endo przed każdą wizytą kazała robić tsh i ft4. Mi gin na hasi kazała teraz brać ta aspirynd cardio.

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Moja endo przed każdą wizytą kazała robić tsh i ft4. Mi gin na hasi kazała teraz brać ta aspirynd cardio.

zgzdza sie,ale zeby ja brac zleca gin a nie endo(mówiła mi ze zleca gin jezeli wystepowały poronienia przy hashi) nom a jezeli chodzi o badania to mi tak samo kazała sie zgłaszac z takim pakietem badań

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz idę w kwietniu na kontrolę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jezeli w tym cyklu sie uda zafasolkowac to mam sie zgłosic w kwietniu a jak sie nie uda to na przełomie maja i czerwca no chyba ze wczesniej sie uda to wtedy wiadomo trzeba szybko pedzic na wizyte

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, powiedzcie mi, dziś miałam monitoring. To mój 7dc (od3-7dc CLO2X1) w lewym jajniku jest tylko jeden pęcherzyk 8.1mm a w prawym nie było żadnego, sama drobnica. Czy są jakieś szanse że ten jeden jeszcze urośnie?? :(

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie że jest :) pecherzyk rośnie 2 mm na dobę wiec jakby tego sie trzymać dojrzały bedzie już 13/14 dc :)

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeszłym cyklu przy jednej tabl clo pęcherzyk urósł do 9mm i na tym się skończyło :( Boję się że i tym razem go nie ruszy :(

• Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie długie cykle masz? Sysia ma rację. U mnie na clo w 9 dniu pęcherzyk miał 12 mm.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jak wchodzicie na mój wykres, to pokazują się dni od owulacji? Bo ja teraz nie mam już premium wykupionego i jak ja wchodzę, to nic nie ma.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Czy jak wchodzicie na mój wykres, to pokazują się dni od owulacji? Bo ja teraz nie mam już premium wykupionego i jak ja wchodzę, to nic nie ma.
    A owu widać u Ciebie bez premium?

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka wrote:
    W zeszłym cyklu przy jednej tabl clo pęcherzyk urósł do 9mm i na tym się skończyło :( Boję się że i tym razem go nie ruszy :(
    No to chyba nikt nie będzie umiał powiedzieć na 100%. Takie są książkowe sytuację ale wiadomo każdy organizm inny

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A jakie długie cykle masz? Sysia ma rację. U mnie na clo w 9 dniu pęcherzyk miał 12 mm.
    Kochana cykle miałam 28-29dniowe, ten poprzedni cykl 30dni :) Ja wiem że jest możliwość że pęcherzyk urośnie ale chyba nie u mnie.. taki mnie pech prześladuje...:(

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to lekarz musi zastosować inna kurację i już... Glowa do góry :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka wrote:
    taki mnie pech prześladuje...:(
    żaden pech... teraz urośnie, myśl pozytywnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    No to lekarz musi zastosować inna kurację i już... Glowa do góry :)
    To już pół roku starań :(
    nic to , mam nadzieję że jednak coś urośnie. Jajniki cały czas dają o sobie znać.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się. Na mnie też nie podziałalo w sensie, że nie zaszłam w ciążę i jak byłam teraz na pierwszej wizycie w klinice, gin powiedziała, że w takim razie stymulację wykluczamy już z leczenia, bo jak widać, na mnie nie podziałalo. Teraz jestem na zupełnie naturalnym cyklu i jak nigdy owulacja taj wcześnie była.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka wrote:
    To już pół roku starań :(
    nic to , mam nadzieję że jednak coś urośnie. Jajniki cały czas dają o sobie znać.

My staramy się już rok i trzy miesiące. Głowa do góry.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 391 392 393 394 395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ