Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:A poza tym teraz to on by juz na pewno nie pekł tylko ewentualnie torbiel się zrobiła, w środę miał 23mm, to teraz już by miał ponad 30
W sumie to dobrzeby było gdybyś usg zrobiła -
Nie wiem czy tu czy nie tu pisałam, ale właśnie od dnia IUI siedziałam w domu z gorączką i próbowałam się wykurować, więc troszkę cieżko było jezdzic dodatkowo po lekarzach Na pewno byłabym pewniejsza co tam się zadziało
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Pamiętam że byłaś chora ale jesli teraz możesz to zrób usg jeśli ten ból Cię niepokoji ja czekałam i w sumie też się męczę ale nikomu tego nie polecam
-
czytalas Asiek dzisiejszy wpis ovu o tym badanku nasienia po antybiotyku?>kurde nie wiedzialam ze to az tak wplywa na plemniory...
Zaraz es do malza poszedl z pytaniem kiedy sie faszerowal..i wyszlo ze w listopadzie ehhh ma zakaz stosowania chemii do odwolania heh -
Mój bierze leki na alergie i na astme też mnie to martai teraz ma odczulanie niby to nie wpływa ale cholera wie
-
Joanna0071 wrote:Mój bierze leki na alergie i na astme też mnie to martai teraz ma odczulanie niby to nie wpływa ale cholera wie
-
kurde jak tylko sie uda -oby to moj pojdzie zbadac nasienie teraz w kwietniu , ale z tego co mowi to tylko tydz beda ehhh..To nie zdazy na bank..Zostanie lipiec , w kazdym razie mysle ze pasuej zeby sie przekonac czy zolnierze sa zdrowe..Bo my sie emczymy amoze sie kazac ze tamz armia jest problem ....
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Mialam hybryde ..trzyma mi sie ladnie....chodz zalezy kto robi ta dziewczyna mi robila 3 mies temu i poki nie odrosly..
spac mi sie chce ale do 19 w pracy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny