Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się dziewczyny zastanawiam, w którym dniu była u mnie rzeczywiście owulacja. W 15 dniu raczej nieprawdopodobne, bo byliśmy wtedy w klinice. Jeśli w 12 dniu, to dzisiaj były 13 dpo i druga faza powinna się powoli kończyć np. jutro albo pojutrze. Co byście obstawiały u mnie? Kiedy według Was mogła być owulacja?
-
Milcia wrote:Asia też jestem ciekawa, co u Kingi. Ty jutro testujesz batą
Tak mam jutro betę avteż miałam wczoraj sny tak realne jakbym czuła wszystko bedąc w śnie ciężko to opisać -
Milcia a robiłaś usg kontrolne czy pękło i czy jest ciałko i płyn? Pęcherzyk tak przy 18 mm moze pękać ale te negatywne testy mi się nie podobają
-
aaaaa ale tu emocje:) Kinga spękała:) no nie;)
a taka atmosfera była napięta:P
Kasiek powodzenia!!!! ciekawe czy będziesz miała tego neta:) hu hu!! trzymam kciuki za badanie:)
a u mnie dobrze:) po pracach polowych nie mogę się ruszać mam zakwasy nawet w d.upie:P
weekendzik spokojnie minął, obkupiłam wczoraj młodą na wiosnę w reserved bo mieli fajne zniżki i zaoszczęsciłam 65złotych na rachunku:P
-
nick nieaktualny
-
kiniaczek84 ja tu kciuki trzymam, że aż mnie paluchy bolą!
u mnie cały czas odzywa się lewy jajnik. Cały czas go czuje, od czasu do czasu mocniej zaboli. Ciekawa jestem co gin jutro powie. Mam nadzieję,że pęcherzyki urosły od ostatniego monitu.
Miłego dnia dziewczyny -
macie pozdrowienia od Kachy:)
lezy i nie ma neta puki co;/ nuuudzi się strasznie i gapi w sufit;)
pytała o to która ma plusa ale napisałam jej że Kinga wymiękła:)
w ogóle nie wiedziałąm że Oliwi się udało:) super:) -
Wiem Dziewczyny ze bziuch ze mnie jakich Malo,ale jak do jutra @ nie przyjdzie to testuje rano obiecuje.Czuje sie Oki wszelkie dolegliwosci bólowe malpowe minely jedyne co mi dokucza to zmina nastrojów u jakby tego bylo Malo plakalabym z byle powodu nom i to tyle poki co:)
-
Ja nie wymieknę bo mnie te bule juz wnerwiają w poprzednim cyklu nawet małpy nie odczułam teraz jak jej nie mam to czuje ja tyle dni