Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno nie pisałam bo mam wycisk w pracy. Po 12/13 h.
Obudził mnie ból brzucha średnio mocny (odnoszę się do swoich miesiączek, które kładą mnie przez ból do łóżka) to takie bolesne pieczenie w brzuchu. I nie wiem- jechać teraz do szpitala czy przeczekać.
Brzuch mi mocno się powiększył. Wyglądam na koniec 3 miesiąca a nie na 8 tydzień. -
nick nieaktualnyBry bry kobietki...
Chciałam, ale nie nadrobiłam tego co naskrobałyście...
Wczoraj miałam dzień "spuszczania krwi" i rozmowy ze "znachorami" ufff dobrze, że dzisiaj sobota.....
Miłego i słonecznego weekendu (u mnie na porządkach ogródkowo-tarasowych) -
Yoł yoł
Idia jak dzidziak?widzialas juz serduszko??Wielkosc brzucha tez uzalezniona jest od miejsca gdzie sie maluch zagniezdzil :)Jak tam??
Malenqa jak tam torbiel?Zeszla juz??Ja zaczynam cykl zobaczymy co przyniesieMalenq, Idia lubią tę wiadomość
-
Dzieciaka mam nadzieję zobaczyć w poniedziałek, a umieścił mi się chyba w takim miejscu, że brzuch robi się szybko wielki.
Tak sobie myślę- jestem około terminu następnej miesiączki i to chyba dlatego mnie tak boli ten brzuch.
Co do ślubu- brałam rok temu. Wzięliśmy cywilny w USC w Poznaniu w Wadze. Moim zdaniem było ładniej niż w kościele. No ale rzecz gustu. Była biała sukienka, był fotograf i co najfajniejsze szampan dla wszystkich -
nick nieaktualnyKap.... no to powodzenia
przyniesie dziewczynkę
Torbiel sobie cierpliwie nadal siedzi....;(
A co do cywilnego ja też tylko po nim:) ale u mnie była różowa sukienka i różowy szampan:) a było to długich 8lat temu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 11:27
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kap.... no to powodzenia
przyniesie dziewczynkę
Torbiel sobie cierpliwie nadal siedzi....;(
A co do cywilnego ja też tylko po nim:) ale u mnie była różowa sukienka i różowy szampan:) a było to długich 8lat temu:)
Nie dziekuje coby nie zapeszac :* -
Idia wrote:Dzieciaka mam nadzieję zobaczyć w poniedziałek, a umieścił mi się chyba w takim miejscu, że brzuch robi się szybko wielki.
Tak sobie myślę- jestem około terminu następnej miesiączki i to chyba dlatego mnie tak boli ten brzuch.
Co do ślubu- brałam rok temu. Wzięliśmy cywilny w USC w Poznaniu w Wadze. Moim zdaniem było ładniej niż w kościele. No ale rzecz gustu. Była biała sukienka, był fotograf i co najfajniejsze szampan dla wszystkich
No to podziwiam tyle czekac 8tydz łoł dziewczyny juz w 6tym podgladaja bo czekania nie znosza... -
nick nieaktualnyw czwartek skończyłam ostatnią tabletkę Primolutu - i w ciągu 4-5dni ma być @ i jak się skończy mam przyjechać na usg.....
ale byłam wczoraj u innego gina i robiłam usg - i niestety jest...
nasze całe życie polega na czekaniu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 11:57
-
Dziewiuchy mam pytanie do tych które były już w ciąży. Czy we wczesnej ciąży można się kochać? Bo mi gin napisała, że jeżeli nic mi nie jest, brzuch nie boli to można. Ale kurde boję się. A mam taką ochotę ostatnimi czasy, że szok. Jestem teraz bardziej wrażliwa na dotyk czy pocałunki.
-
Malenq wrote:w czwartek skończyłam ostatnią tabletkę Primolutu - i w ciągu 4-5dni ma być @ i jak się skończy mam przyjechać na usg.....
ale byłam wczoraj u innego gina i robiłam usg - i niestety jest...
nasze całe życie polega na czekaniu..... -
Milcia wrote:Dziewiuchy mam pytanie do tych które były już w ciąży. Czy we wczesnej ciąży można się kochać? Bo mi gin napisała, że jeżeli nic mi nie jest, brzuch nie boli to można. Ale kurde boję się. A mam taką ochotę ostatnimi czasy, że szok. Jestem teraz bardziej wrażliwa na dotyk czy pocałunki.
-
Dziewuchy wróciłam z monitoringu właśnie. Dziś 15dc. Pęcherzyk podskoczył na 19mm, a endo urosło z 4 na 9mm!!!!!!!!!!!!!!! Teraz tylko żeby pęcherz pękł, bo moja gin nie chce podać mi pregnylu. Trzymajcie kciuki, bo ovu może u mnie być w każdej chwili
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Milcia dasz radę, najważniejsze jest to, że rośniesz zdrowo. Trzymaj się cieplutko i zarażaj tymi wiruskami ile się da
ps. Dopiero co spisałam ten cykl na straty, a jednak okazuje się, że nadal wszystko przede mnąUciekam brać się do roboty, owulka tuż tuż
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:Dziewuchy wróciłam z monitoringu właśnie. Dziś 15dc. Pęcherzyk podskoczył na 19mm, a endo urosło z 4 na 9mm!!!!!!!!!!!!!!! Teraz tylko żeby pęcherz pękł, bo moja gin nie chce podać mi pregnylu. Trzymajcie kciuki, bo ovu może u mnie być w każdej chwili
Szkoda ze ci nie dala recepty bylabys spokojniejsza po pregnylu