Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Endo sobie owu moze byc sobie owu moze byc nawet przy 4mmniestety nie do konca to idzie w parze.,,,Plyn w zatoce pojawia sie najczesciej po owulacji , ale rowniez przy roznych torbielach..Najle[pszym wyznacznikiem jednak jest monitorowanie cyklu albo przyuwazenie cialka zoltego..Badasz temp?
-
Nie badam temperatury robię testy owu, ale w tym cyklu zrobiłam za późno, ja miałam usg i nie mam żadnych torbieli, wszystko ok i według was w takim przypadku o czym ten płyn może świadczyć ? A te kłucia po tej lewej stronie ? bo nigdy tak po dniach płodnych nie miałamMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Tak jak napisalam plynw zatoce moze swiadczyc o przebytej owulacji..Moze , ale nie musi...Nawet gin nie potrafila ci na to odpowiedziec wiec my tym bardziej nie jestesmy w stanie,,,Klucia sie zdarzaja w kazdych fazach cyklu wiec nie sadze zeby byly czyms niezwyklym.Zarowno w fazie folikularnej jak i lutealnej...Jesli chcesz wiedziec czy owulacja byla powinnas zrobic badanie progesteronu w przypuszczalnym 7mym , 8mym dniu po owu i juz..Jego poziom zasugeruje ci czy doszlo do owualacji
-
Milcia wrote:Teraz mam tylko papier lekko zabarwiony na delikatny róż. Zastanawiam się, czy powtórzyć betę.
-
Milcia a bierzesz duphaston ? Bo ja nie brałam i skończyło się źle w podobnej sytuacji jak ty więc jak nie bierzesz to dzwoń do lekarza takie jest moje zdanie, Życzę powodzenia i trzymam kciuki.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Milcia wrote:Brzuch mnie nie boli. Leżę sobie od ponad godziny. Zdążyłam się już popłakać, ale uspokoiłam się.
A ja myślę że płacz może pomóc się uspokoić. Mnie wciąż boli brzuch. Myślę czy iść jutro do pracy...
Niestety na tak wczesnym etapie wszystko jest możliwe -
Milcia wrote:Wiem, że teraz tylko spokój mnie ratuje, ale ten czas oczekiwania do wizyty będzie się teraz strasznie ciągnął.
-
Milcia według lekarza 7+1, według owulacji 7+4. Milcia w takich chwilach Zemsta Fredro mi się przypomina i słowa: niech się dzieje wola Nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Wypłacz się jak ma ci to pomóc. Zrób to dziś. Rano wywal negatywne myśli z głowy. Zajmij się czymś czas szybciej Ci minie i mniej nerwowo
Kciukam.
Iść do roboty czy nie iść? Bóle są normalne, ale od czwartku non stop boli- to lekka przeginka -
Hejo hejo laseczki
Milcia bedzie dobrze spokojnie
U mnie wczoraj byl nalot heheh znaczy tesciowa przyjechala, zawsze sie smieje ze robi mi nalotAle wpadla i wypadla..Zaszokowala mnie troche bo wrzucila co nie co do skarbonki.Dala mi tysiaka na leczenie !!!
Az mi koparka opadla
Znaczy sie humor mi poprawilaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 08:13
Idia, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Tak stwierdzilam ze chyba jednak nie ejst zla
Ale pozytywnie zaskoczyla to fakt
Mam na jakis czas zapewniony ekstra doplyw na leki i wizyty bez obciazania domowego budzetu.. Dzis endo ciekawe co tam wymysli , przy okazji podpytam o ten acard , diete no i wynik mlodego bo on dopiero na 25kwietnia zapisany